View Full Version : надарен ..
pamsityybee
04-27-2014, 21:00
Здравейте! Имам сериозен приятел от почти година. Сексът с него е невероятен. Изключвам факта че е болезнен. Той е доста надарен и колкото и да ме възбуди и да се подмокря ВИНАГИ боли. Имам много проблеми заради това гъбички разранявания и какво ли не .. Незнам вече какво да предприема .. Искам постоянно да мога да му дам каквото иска а не мога защото на моменти дори ми одва да се разплача от болки..
DragonLady
04-27-2014, 21:04
Ако не сте пробвали лубрикант, пробвайте.
И аз съм имала такъв случай, да ме боли адски много, но в моя случай беше секс за една нощ и не повторих с този човек, поради въпросната причина, а и не исках да ставам кофа от долу. Не ти казвам да го зарежеш, а че просто други идеи не ми идват в главата, поне за момента.
Кажи му да те подмокри мноооого, много, слагайте и лубрикант и да не го вкарва целия. Да ти стимулира клитора докато го правите и всичко, което може допълнително да те възбуди. Когато ти си активната пак ли е така? Тогава поне можеш да контролираш проникването, опитайте в позите, които го позволяват.
pamsityybee
04-27-2014, 21:16
Почти винаги аз съм активната именно за това .. Боли при самото проникване все едно ми къса нещо .. Попринцип имам страхотни одеи за разноонразен полов живот, но сега просто не мога ..
Ако не сте пробвали лубрикант, пробвайте.
И аз съм имала такъв случай, да ме боли адски много, но в моя случай беше секс за една нощ и не повторих с този човек, поради въпросната причина, а и не исках да ставам кофа от долу. Не ти казвам да го зарежеш, а че просто други идеи не ми идват в главата, поне за момента.
Кофа щяла да стане отдолу :lol: а иначе си ползваите лубрикант нешто
PainInTheAss
05-08-2014, 21:36
Кофа щяла да стане отдолу :lol: а иначе си ползваите лубрикант нешто
ти недей да коментираш, че не кофа ми целия ВОЛФ нема ти стигне, курве малко
имах преди време приятелка която я болеше така и единственото нещо което можеш да направиш (ако лубриканта не помага и искаш да останеш с него) е да не го вкарва целия и да е по-нежен и внимателен с теб
а и може да удължите любовната игра
имах преди време приятелка която я болеше така и единственото нещо което можеш да направиш (ако лубриканта не помага и искаш да останеш с него) е да не го вкарва целия и да е по-нежен и внимателен с теб
а и може да удължите любовната игра
Ето това е най разумният отговор.
baby_baby
05-09-2014, 10:58
Пробвайте с лубрикант
Така и не разбрах как така секса с него е невероятен като изключиш болката която е все едно биваш разкъсана.. Това си е чист оксиморон според мен .. Все пак идеите за лубрикант и по - продължителна сексуална игра не са никак лоши но предвид факта че сама казваш че секса с него е довел до това да загърбиш фантазиите си за по - разчупен и интересен сексуален живот моя съвет е сериозно да се замислиш дали желаеш тази връзка да продължи и дали си заслужава компромисите които ще направиш спрямо собственото си удоволствие.. Не забравяй че секса в крайна сметка трябва да доставя удоволствие и на двама ви и трябва да задоволява желанията и на двама ви.. Ако това няма как да се случи няма смисъл въпросната връзка да продължава основавайки се на платонични отношения примесени от време на време с болка и чувство за сексуална непълноценност..