Влез

View Full Version : Блондор, перхидрол или даже кислородна вода за изрусяване.

Feeling_None
04-29-2014, 19:28
От известно време смятам да си изрусявам няколко кичура. Не смятам да са изрусени до бяло-русо, но все пак. Тааа, косата ми е много тъмно кафява. Не съм я боядисвала засега. Трябват ми мнения и начин на боядисване с блондор или перхидрол. Също така някъде четох, че става и с кислородна вода и ми трябват мнения. Знам, че има някъде такива теми, но никъде не се стига до консенсус. Ще съм ви благодарна ако помогнете :)

seek&destroy
04-29-2014, 19:40
Моя съвет е въобще да не се занимаваш да се мацаш сама или с майка ти/приятелка у вас. Последствията са покъртителни.
По-добре хвърли веднъж пари за фризьор, той знае какво точно да ползва, колко и как, отколкото да хвърлиш маса пари по магазините за бои, блондори и т.н. и накрая 100 про няма да си доволна от резултата.

Feeling_None
04-30-2014, 20:09
Честно казано съм разочарована от отговора. Трябваше да спомена в описанието, че отговори от сорта " Отиди на фризьор" "Не знам" или т.н. не ми трябват.

seek&destroy
05-01-2014, 11:16
Окей тогава, идиотка. Съветвам те за твое добро, ти ми се правиш на много оборотна.

Начинът е лесен, купуваш си блондор, ставаш оранжева или шарена, купуваш си кви ли не руси бои (щото нали руси искаш), хвърляш маса пари, защото нищо не става, както го искаш, естествено косата ти вече е изгоряла и в най-добрия случай се предаваш и купуваш черна/тъмна боя или отново стигаме до начална фаза- фризьор.