View Full Version : Не понасям "приятелката" си.
Karina.Ivanova
05-01-2014, 08:39
Реших да споделя и моя проблем тук...
Има едно момиче, което е от моя клас. Тя се премести преди пет години в нашето училище и така се запознахме. Първоначално въобще не и обръщах внимание, но след това се сприятелихме, а именно това беше моята голяма грешка. Да,вярно, че може би ще съм груба, или пък, че просто на мен не ми харесва, но е някаква глезла... Нямат много финанси (не трябва да звуча,като някакво богаташче,което се подиграва...), но тя се прави на голямата работа..
Именно в нея ме дразни това, че винаги се превзема много. Имала таблет. Хубаво де.. трябва ли да се "фукаш" на всяка нова твоя придобивка. То в днешно време всеки има таблет,телефон и прочие,но не се фука като нея...
Това е само малка част от всичко, с което ме дразни (така да го кажем...)
Сега сигурно аз звуча грубо,but...
Явно и всичко стига до възпитание,защото е голяма егоистична надувка, мислеща се за голяма работа,но всъщност е човек като мен.
Много пъти е имало кавги между нея и мен. Това е ежедневно... Не искам да съм приятелка с нея,но още четири години ще трябва да я търпа,за жалост. Веднъж бях решила да прекратя всичко с нея, след което цялата нейна паплач от родители дойде вкъщи,за да заяви, че съм настройвала всички срещу нея и трябвало да се сдобрим. Родителите ми повярваха на нейните и след това аз бях виновна за всичко,а именно нейното лицемерие и двуличие направи всичко. Реших да прекратя всичко с нея само и единствено, защото говори зад гърбовете на приятелките си,а след това всякаш нищо не се е случило... Просто ми иде да се гръмна и до там... Това момиче е ад :// С риск да бъда аз лицемерната...
Lighting
05-01-2014, 12:20
А ние какво да направим? Да се обадим на 166 или да направим черна магия за да ви разделим? :roll:
Казваш й ЧАО и толкоз
myliSyras
05-01-2014, 13:08
Реших да споделя и моя проблем тук...
Има едно момиче, което е от моя клас. Тя се премести преди пет години в нашето училище и така се запознахме. Първоначално въобще не и обръщах внимание, но след това се сприятелихме, а именно това беше моята голяма грешка. Да,вярно, че може би ще съм груба, или пък, че просто на мен не ми харесва, но е някаква глезла... Нямат много финанси (не трябва да звуча,като някакво богаташче,което се подиграва...), но тя се прави на голямата работа..
Именно в нея ме дразни това, че винаги се превзема много. Имала таблет. Хубаво де.. трябва ли да се "фукаш" на всяка нова твоя придобивка. То в днешно време всеки има таблет,телефон и прочие,но не се фука като нея...
Това е само малка част от всичко, с което ме дразни (така да го кажем...)
Сега сигурно аз звуча грубо,but...
Явно и всичко стига до възпитание,защото е голяма егоистична надувка, мислеща се за голяма работа,но всъщност е човек като мен.
Много пъти е имало кавги между нея и мен. Това е ежедневно... Не искам да съм приятелка с нея,но още четири години ще трябва да я търпа,за жалост. Веднъж бях решила да прекратя всичко с нея, след което цялата нейна паплач от родители дойде вкъщи,за да заяви, че съм настройвала всички срещу нея и трябвало да се сдобрим. Родителите ми повярваха на нейните и след това аз бях виновна за всичко,а именно нейното лицемерие и двуличие направи всичко. Реших да прекратя всичко с нея само и единствено, защото говори зад гърбовете на приятелките си,а след това всякаш нищо не се е случило... Просто ми иде да се гръмна и до там... Това момиче е ад :// С риск да бъда аз лицемерната...
Може всеки да има таблет, но щом е беднa се радва много повече отколкото се радват другите на таблета си. Остави я да се хвали. Страшното е, че говори за гърба на другите. Поговори с нея и обясни и, че нетрябва така да прави. Така е свикнала или е възпитана. Няма значение. Ако иска да сте приятелки ще престане да го прави.
Melodies
05-01-2014, 13:59
Говори с нея. Ако пък не забележиш промяна, дори малка, сложи край и прекрати отношенията си с нея. Не е кой знае какво.
RapExotic
05-01-2014, 19:02
Човек сам избира с кого да общува и с кого не. Никой не може да те накара на сила да си и приятелка, ако ти самата не го искаш.
~The Smile~
05-01-2014, 20:17
Щом като те дразни, защо си приятелка с нея? Като не я понасяш, си намери нови приятели, които няма да те дразнят...
Getyourfreakon
05-02-2014, 18:03
И как по-точно е в нея проблема?
korinna203
05-20-2014, 15:21
Тук никой АМА НИКОЙ не разбира какво и е на авторката.И аз имах такава приятелка!Ама какъв ужас беше само УЖАС!Дразнеше ме до полуда идеше ми да я гръмна ,да я оставя вързана на трамвайната линия и после да вдигна купон!Знам ,че проблема е доста по -сложен отколкто другите си мислят.Не може просто да и кажеш ''чао''.Това не е толкова лесно.Ако го кажеш ще има рев,плач,наказания и какво ли още не.....дълго и широко...... .Според мен може да се отървеш от нея ето по този начин (който е доста по-деликатен):
1-Започни да и обръщаш по-малко внимание ,не веднага да спреш да и обръщаш ,а деликатно лека по лека да се отдалечаваш от нея....
2-Не си говори с нея,а я остави да тя да говори и ти да казваш само и единствено ''ДА'' или пък ''ЕСТЕСТВЕНО'' И Т.Н..Так много бързо ще и стане скучно да си говори с теб и по този начин ще си намери друг за който да се ''прикачи''.
3-Ако този план не подейства пробвай да я опровергаваш и да я затапваш при всяка нейна дума.
Е това мога да ти предложа ,но ако това не подейства трябва да измислиш друг начин или си обречена на вечно ''приятелство'' с нея.
korinna203
05-20-2014, 15:26
Ако не си разбрала планът е тя САМА да те остави на спокойствие не ти нея и УСПЕХ!Само това мога да ти кажа;)
LoveInfect
05-20-2014, 16:27
А ние какво да направим? Да се обадим на 166 или да направим черна магия за да ви разделим? :roll:
Казваш й ЧАО и толкоз
+2
TheGosteninut2
05-20-2014, 20:45
Приятелката ти има комплекс за финансови недостатъци и си въобразява, че като се фука с таблета си ще я харесате. Тя не го осъзнава все още.
kaRamella
05-22-2014, 14:06
И аз имах една такава , която все се мъкнеше с мен и ми говореше как от 10 години само аз съм и била истинска приятелка, докато един ден не реши да ми посегне и да се сбием. На другия ден идва и ми вика още сме приятелки нали? Ама алооу, мизернице... от тогава спрях да я поздравявам, когато искаше да излезнем измислях причини като : Трябва да боядисам косата на мама, ще се къпя, имам гости, чакам гости и т.н. Тъй като живеем блок до блок, тя всеки ден ме питаше : ще се прибираш ли? хайде заедно да тръгваме? И аз винаги и казвах, че имам работа по центъра, изчаквах 5 минути да си повърви сама и тръгвах към вкъщи и така постепенно се отдръпна сама .