Влез

View Full Version : Помощ хора :D

TheJackson
05-02-2014, 20:23
Еми здравейте . Тук съм защото имам нужда от вашата помощ ! Не мога да разбера как да подходим към едно момиче .. когато и задавам въпроси като че ли я притискам , ако и пращам целувки и флирт ме мисли за курвар или като съм по тих ме мисли за сдуханяк ?!?!? Кажете как да подходя към едно момиче във фейсбук като за начало ! Нали започвам здравей красавице или тн искаш ли да се запознаем .. и после какво точно да почна да и пиша ? Моля ви за вашата помощ наистина ми трябва !

baby_baby
05-02-2014, 20:25
Мани го тоя фейсбук давай на живо отпусни се и се дръж както си се държиш

Black Cat
05-02-2014, 20:29
Съгласна съм, но все пак покажи, че имаш чувства към момичето, не прекалено де, но не се дръж съвсем като приятел, защото ще попаднеш в friendzone-ата :D

RapExotic
05-03-2014, 19:16
Говориш за конкретно момиче или за момичетата като цяло? Фейсбук не е сайт за запознанства, а социална мрежа. Тоест за хора, които вече се познават от другаде. Ако ще го ползваш за това, го ползвай до толкова, до колкото да си уредиш среща с нея, но не флиртувай през чата. Това показва липса на смелост. Тези неща трябва да стават на живо.
(а и нямаш представа един женски профил с хубава снимка колко покани, неприлични, отвратителни и идиотски предложения получава на ден от най-различни извратеняци. Ако влезнеш ще се ужасиш. С какво твойто "здравей красавице" се различава от тях? )

wildone07
05-03-2014, 20:39
Хааахахахахах почни ти с "здравей, красавице" и стой и гледай дали няма да те блокира... Пробвай по-скоро с "познаваме ли се от някъде? " Тук няма някаква перфектна реплика, ама без многоо "красавице мрасавице " и тем подобни. И първо ми кажи ти за "курвар" или за "сдухан" се смяташ и ще ти дам много хубав отговор.

TheJackson
05-05-2014, 22:04
Еми за нито едно от дветe :D .. Абсолютно никакъв курвар не съм просто за пример го дадох .. а сдухан просто защото има няква истина :D Иначе много мерси за съветите :) !

dickiesx.
05-06-2014, 06:09
Значи имаш проблеми със началните разговори. Съгласен съм със wildone07 как ще почнеш със "здравей красавице" във Фейсбук!?
Вземи измисли нещо друго ... оригинално! : )

C0oKieS
05-06-2014, 07:10
почни с здравей не с здравей красавице по-добре ми звучи , здравей красавице ми звучи по...
или ти : как е ,това е по оригинално

TheJackson
05-06-2014, 19:12
Мерси на всички :) !