View Full Version : Големина на пенис.
Здравейте!
Искам да ви попитам дали 12 - 13 см е добра дължина на пенис за момче на 16 годишна възраст? Защото се притеснявам,че като чили е малак.
оф,е за тва спрях да пиша във форума,амън от такива избийкомплекси теми
като (ако) почнеш да правиш секс някоя ти се оплаче значи не е добре
ОК?
Разбрах,но просто искам да знам дали е нормално. Няма да чакам докато дойде това време
аз не виждам нищо НЕнормално така че...сам си отговори
преди да зададеш въпрос помисли
мъжкото тяло се развива до 21 годишна възраст,имаш още доста време да растеш не само полово но и като цяло
Ouroboros
05-08-2014, 16:33
За тази възраст - Да, малък е, НО:
Виж сега, размера е важен, да, но НЕ само той. Може и да ти е 30 санта, ама ако Не можеш да го използваш като хората, какъв е смисъла? Може и да ти е 10 см, ама ако знаеш как да задоволиш жената - перфект.
^всяка жена харесва различни неща
всичко е до усет
RapExotic
05-08-2014, 19:46
Ако е твърд не е проблем, но ако е мек ..
Разбрах,но просто искам да знам дали е нормално. Няма да чакам докато дойде това време
И какво ще направиш като няма да чакаш и разбереш, че ти е малък?
Ако е твърд не е проблем, но ако е мек ..
Твърд е.
#ivi — Все пак си на 18 години ако правя секс ще е с някоя на моята възраст,дори може и 1 година по малка да е. Аз не се притеснявам просто исках да знам дали тези 13 сантиметра са нормални за възрастта ми.
baby_baby
05-09-2014, 11:31
офф колкото толкова
Точно вие момичетата сте с претенциите :d . Може ли 13 см да задоволи една жена?
Ouroboros
05-09-2014, 15:44
Да. И 8 см могат. Стига да знаеш как да я докараш до оргазъм и с език ще я накараш да свърши.
Преди да задаваш подобен род въпроси е добре да използваш търсачката на форума и току виж ( усети иронията ми моля те ) откриеш тема подобна на твоята .. С малко повече старание дори би открил най - отгоре в раздела една хубава темичка кръстена "За всички момчета с комплекси относно размера" .. just saying..