View Full Version : Да я питам ли, защо не ме иска?
Torettozzz
05-08-2014, 20:26
Харесах си едно момиче, което е много красиво със страхотен характер, но откакто започнах да се навъртам около нея тя постоянно ми правеше намеци да се разкарам. Нищо не съм й направил и дори не се познаваме много добре. Предложех й един ден да излезем заедно някаде и тя ми отговори да не се надявам, че ще се получи нещо. И ми каза,че иска да ме накара да разбера, че просто няма да се получат нещата.
Имам предположения защо не ме иска и й обещах да не й досаждам,но искам да разбера каква е причината?
И се чудя утре дали да не я подпитам, защото е добре да узная къде съм допуснал грешка с нея!
Ще съм благодарен, ако някой ме посъветва какво да й говоря?
Ако смяташ, че ще се почувстваш по-добре след като чуеш отговора й - питай я.
Харесах си едно момиче, което е много красиво със страхотен характер, но откакто започнах да се навъртам около нея тя постоянно ми правеше намеци да се разкарам. Нищо не съм й направил и дори не се познаваме много добре. Предложех й един ден да излезем заедно някаде и тя ми отговори да не се надявам, че ще се получи нещо. И ми каза,че иска да ме накара да разбера, че просто няма да се получат нещата.
Имам предположения защо не ме иска и й обещах да не й досаждам,но искам да разбера каква е причината?
И се чудя утре дали да не я подпитам, защото е добре да узная къде съм допуснал грешка с нея!
Може да се прави на трудна. Или да не си неин тип. Говори с нея. И това предложение да изледете някъде е малко несериозно. Виж трябва да определиш къде да имаш план а не просто така някъде да и кажеш. Все пак трябва да си лидер.
strawberry88
05-08-2014, 21:17
Не е задължително да си допуснал грешка, за да не те иска. Може просто да не харесва по същия начин, както ти нея и това е напълно нормално. Случва се.
RapExotic
05-09-2014, 21:35
Не я питай директно, защото звучи нелепо и напрягащо нещо от рода на: "Аз не съм ти направил нищо, а ти защо не ме харесваш?". Говори си с нея за някакви общи и приятни неща. Позволи и да те опознае, както и ти нея. Както сам каза не се познавате достатъчно, че да и признаваш чувства. Гледай да я накараш да се чувства добре в компанията ти. Ако видиш положителна реакция от нейна страна това е супер - нещата ще продължат, но ако се отегчи или напрегне значи най-вероятно не те харесва.
Може да не ѝ харесваш ? Замислял ли си се ?
Niakoitam
05-13-2014, 14:50
Може да не и харесваш външно и затова да те отбягва.
А пък може и да е някоя надута пуйка дето се заглежда само по батковци с пари,а ти да не си от тази категория.
Просто не си й приятен. Може да не си допуснал конкретна грешка, а целият ти подход и всичко е грешка. Трябва да знаеш как сам да идентифицираш проблемите в подхода си. Истината е, че не може абсолютно всяка да те хареса, дори да си най-най. Бъди благодарен, че е била директна и пряма с тебе, защото можеше и да е по-лошо. Вероятно доста си се натягал, щом се е наложило да се стига дотам. Трябва да се научиш да виждаш кога има потенциален интерес и кога те избягват. Има немалко мъже, които са слепи за това кога не ги щат. Научи се да го виждаш, защото губиш своето време, пари и чувства в непродуктивна посока.
Какъвто и отговор да получиш, може да е неискрен, а дори да е искрен е възможно да не е нещо, което ще разбереш или самата жена разбира, точно както не разбират защо са се влюбили в някой нехранимайко. За да усвоиш привичките на привличането на обекти, които наистина ти допадат ще се наложи да се опиташ да разбереш цялата концепция на междуполовата игра, вместо да искаш отговор на глупав въпрос зададен на неправилния човек.