Влез

View Full Version : pomosht s kandidatstvaneto sled sedmi klas

monkata972
05-10-2014, 10:40
zdraveite. Sega sym 7 klas i rqbva da kandidatstvam. Odtava mi se risuvaneoto no as ne haresvam tazi profesiq i maika mi i bashta mi me nasilvat da kandidatstvam s tova no as nne iskam. Iskam drugo da kandidatsvam. Kato im kaja che NE iskam da kandidastvam s risuvane te mi kazvat (na tebe ti se otdava i shte kandidastvash s tova) molq vi pomognete mi. Kak da gi ubedq da ne kandidastvam s tova typoto risuvane. plsss help

Mozzela
05-10-2014, 13:31
Като ти гледам правописа, май за нищо друго не ставаш.

Ouroboros
05-10-2014, 14:43
Като ти гледам правописа, май за нищо друго не ставаш.

:D +1

До автора: "Кандидатстване" никога Не означава със сигурност "Приемане". Дано си ме разбрал.

monkata972
05-10-2014, 19:13
mi ko da npr imam samo angliiski na laptopa

Ouroboros
05-11-2014, 18:17
mi ko da npr imam samo angliiski na laptopa

За онлайн кирилизатор да си чувал?

mayaaa
05-11-2014, 19:38
Оф, като почнете да мрънкате така... Отиваш, пишеш си каквото искаш и това е. Те няма да го напишат вместо теб. После ще ти го натякват известно време, но ще си примирят.

Devilsplaymate
05-12-2014, 10:38
В някои семейства не става така лесно, защото го имат за хлапе, което не може да взема по-сериозни решения в живота си.
Предполагам, че на тях им се върти в главата за по-напред (след 12ти клас), че рисуване+математика = Архитектура, което е една доста добра перспектива. Но ако предположим, че това е така, не бива да се гледа толкова напред.
1. Няма лошо да те бива в нещо. Аз пък искам да мога да рисувам, но не мога. Продължавай да се усъвършенстваш, независимо какво ще се случи занапред.
2. Добре, не искаш рисуване, а какво искаш? Трябва да се ориентираш към нещо, защото иначе нямаш никакъв довод за пред родителите си. Езици, математика, нещо? Иначе да, наистина е глупаво те да взимат решенията вместо теб, но като си така неориентиран... не им оставяш много избор. Като направиш някакъв избор, говори с тях.

mishetyH
05-14-2014, 07:30
Там се влиза с изпит до колкото знам :D ами просто се провали на него и готово .

monkata972
05-15-2014, 17:08
ami as sym se orientiral s komputrii no sym zle s matematikata
В някои семейства не става така лесно, защото го имат за хлапе, което не може да взема по-сериозни решения в живота си.
Предполагам, че на тях им се върти в главата за по-напред (след 12ти клас), че рисуване+математика = Архитектура, което е една доста добра перспектива. Но ако предположим, че това е така, не бива да се гледа толкова напред.
1. Няма лошо да те бива в нещо. Аз пък искам да мога да рисувам, но не мога. Продължавай да се усъвършенстваш, независимо какво ще се случи занапред.
2. Добре, не искаш рисуване, а какво искаш? Трябва да се ориентираш към нещо, защото иначе нямаш никакъв довод за пред родителите си. Езици, математика, нещо? Иначе да, наистина е глупаво те да взимат решенията вместо теб, но като си така неориентиран... не им оставяш много избор. Като направиш някакъв избор, говори с тях.

monkata972
05-15-2014, 17:11
to dobre ama sq me prashtat na uroci i sym mnogo dobyr. I tam nashte plashtat. I ako se provalq narochno vse edno tez pari sme gi davali naprazno. (mai shte trqbva da se primirq
Там се влиза с изпит до колкото знам :D ами просто се провали на него и готово .

Lighting
05-15-2014, 18:32
ami as sym se orientiral s komputrii no sym zle s matematikata

А ти какво мислиш че е информатиката. Щом ти е зле математиката, значи ще ти е зле и с това. Води се висша математика и е 47 пъти по-трудно от сега. То да не е правене на презентаций.

to dobre ama sq me prashtat na uroci i sym mnogo dobyr. I tam nashte plashtat. I ako se provalq narochno vse edno tez pari sme gi davali naprazno. (mai shte trqbva da se primirq

След 12 клас пак ще можеш да кандидатстваш с комп.

MsMiracle
05-19-2014, 15:40
Не знам защо всички си мислите, че това какво ще учите в средното училище е от решаващо значение с какво ще се занимавате по-нататък. Тази година ми бе последна, но не смятам да работя нищо свързано със специалността която завършвам. Истината е, че много малко от учениците на 13-14г. имат ясна представа какво искат да правят с живота си. Повечето са под влиянието на родителите си, които правят всякакви планове за бъдещето на децата си, без да имат предвид колко много ще се променят нещата за тези 5 години в гимназията. Наредили са си схемите в главите и едва ли не гласят хора в 7 клас за преуспели милионери на 24г.
Друга част пък влизат някъде понеже чули че "било готино" или защото 3-4-5 приятели също ще ходят там.

Ти специално ми се струва, че си изтървал влака. Като не ти се занимава с рисуване, не е трябвало да се съгласяваш да тръгваш на уроци. Сега ако се провалиш на изпита, се оказва че си им хабил парите, ако не се провалиш - вероятно е да влезеш и да учиш нещо, което не ти харесва. Очевидно най-доброто развитие на нещата ще ти е просто да не те приемат или да не кандидатстваш там. В крайна сметка, твоята дума е решаваща. Когато дойде време да си пишеш желанията, хубаво си помисли. Решението е твое. Вашите ще го преодолеят.