Влез

View Full Version : Подарък

nako1972
05-10-2014, 13:46
Здравейте на всички! Първо искам да кажа, че съм напълно нов във форума и искам да помоля без хейт. Не съм запознат с това къде и какви теми трябва или не трябва да се публикуват, но човек се учи.
На 15 години съм, момче.
Има момиче, на което държа страшно много! Както надявам се и тя на мен. Не мога да кажа, че е обичам, защото аз самия не знам какво е любов, а и тя самата не знае. Не бързам, защото знам, че за всичко си има време. Та това момиче след един месец има рожден ден. За съжаление обаче е на 120 километра от мен и искам дори по най-елементарния начин да я зарадвам. Няма как да и подаря нещо лично, за това смятам да използвам еконт. Първото и задължително нещо поне според мен, което трябва да пратя е цвете с картичка. Та въпросът ми е..убеден съм, че всички са гледали сам в къщи. Накрая момчето подарява на възрастната жена едно гълъбче, а другото си остава в него. Искам да й подаря нещо, което е на две части..по възможност сърце..за да може едната да й пратя, а другата да си остане за мен. Така винаги ще си напомняме един за друг и смятам, че това ще е зарадва. Въпросът ми е някой знае ли откъде мога да купя и как се казва това сувенирче?
Ще се радвам, ако някой изкаже и мнение за някакъв друг подарък :)
Благодаря предварително! Лек и успешен ден на всички!

RapExotic
05-10-2014, 17:55
Само не казвай, че никога не си я виждал на живо. Тези подаръци, за които говориш са за хора, които са имали поне няколко месечна РЕАЛНА (а не виртуална!!) връзка и имат някакви спомени заедно. Идеята е когато погледнат въпросната половинка да се сещат за другия.

Иначе може да намериш такива сувенирчета навсякъде. Примерно тук http://www.emna-bijuta.com/bijuta-za-dvojki