View Full Version : моля за съвет... момичета /момчета
Здравейте ! Надявам се тук да намеря съвети от вас ! Проблемът ми е в това, че до сега съм си нямала интимн. приятел, а винаги ме е тревожел въпроса как е най-добре едно момиче да се поддържа отдолу ... кола маска, епилатор (аз не мога да търпя на болка :() или самобръсначка .... винаги ли когато го правите сте напълно гладки ? Може би въпросът ми изглежда тъп, но тепърва може би ще срещна и аз някоя момче и не искам това да ме комплексира и да не ми позволява да направя по сериозна крачка .... отделно ме е срам и не си го представям как би се случило ...но ... за това моля ви посъветвайте ме .
Искрено се надявам на вашите отговори и съвети! Благодаря !
MaLkaTa_LaDy
05-11-2014, 11:40
Ами опитай със самобръсначка, ще видиш, че става гладко, но само за един ден. Всеки с предпочитанията си, някои - кола маска, други епилатор, трети самобръсначка. Пробвай, пък пречени на теб кое най-много ти допада. И не, не всеки път съм напълно гладка, но се старая да съм.
DarkTemplar
05-11-2014, 12:03
От традиционните евтини методи кола маската е най-трайна, но при нея има известна болка. Затова е добре да се прави при козметик.
fUcKsMiLe
05-11-2014, 12:42
То е и малко трудно кола маска вкъщи, освен ако някой друг не ти помага. А сякаш по-добре ще е да идеш на козметик. Минаваш с бръснача, чакаш да пораснат 5-7мм. и отиваш и за 1 месец (+/- 1 седмица, зависи колко бързо ти растат) нямаш нищо там долу. Това за кола маската.
Епилатора е кофти нещо за там, особено ако си чувствителна. Ако е така, по-добре не пробвай.
Депилатор/самобръсначка са ефективни първите 12 до 24 часа часа, след това и да искаш няма как да си гладка. А и не е особено добър метод (освен, ако не желаеш болка, тогава е най-добрият), защото можеш да се порежеш, да дадеш контра, което не е особено добре и ще се появят подкожни косъмчета и ранички/пъпки.
Прочети в интернет за всяко едно нещо и реши кое ще е най-добрият вариант. Даже и тук мисля, че има някакви статии, но ме мързи да търся.