PDA

View Full Version : Da go popitam ili ne?

wildone07
05-12-2014, 17:21
Vupros: Stranno li e momicheto da pokani momcheto na steshta ? Pritesnqvam se da ne izglejda po nqkakuv nachin... I ok li e momiche da proqvqva otkrit interes kum momche? Toi kak bi go vuzpriel?

I want you
05-12-2014, 18:13
Няма нищо странно, предлагали са ми среща и винаги съм се чувствал много приятно.Но по никакъв начин не можем да ти помогнем за този казус, който ти е в главата, защото не го познаваме момчето, за да кажем как ще го възприеме.Аз лично харесвам жени, които не чакат само мъжката страна на действа. :)

RapExotic
05-12-2014, 18:37
Защо трябва да го каниш на среща? Покани го на разходка. Среща звучи много обвързващо.
Разбира се, че е нормално е момиче да проявява интерес към момче. То интереса ако не е взаимен не би могло да има двойки.

slimbo
05-12-2014, 20:25
Ако те е срам да го поканиш му намекни , примерно : Оф ,имам 1 свободен час и няма с кой да се помотам ; Доста изтъркано , ама просто пример + че ако има интерес ще разбере какво правиш и ще закачи на намека , пък може да караш и директно , ако не се срамуваш , примерно : Хайде на по бира , че съм жадна ... / Оф тази вечер изобщо не съм креативна / , но да де , разбра ме ..