Влез

View Full Version : отношения във връзката..

zoyex
05-13-2014, 09:42
Случвало ли ви се е приятелят/приятелката ви да ви се развика за нещо наистина глупаво?
А разговаряте ли си на всякакви малоумни теми със смях и подигравка? Харесва ли ви да се шегувате с половинката си? Да се шегувате с недостатъците й/му? Но по топъл и шеговит начин разбира се.. :D И изобщо какви странности имате в отношенията си?

sexblqn
05-13-2014, 11:12
Общо взето всичко изброено ми се е случвало, като изключим може би това с развикването, въпреки че на всеки му се случва да е изнервен понякога. Общо взето избягваме да си викаме за каквото и да било.
А за странности не знам ......, за мен не е странно , но може би на някого може би ще се стори странно. Понякога обичаме докато си лежим на плажа или стоим някъде на улицата да се заглеждаме в другите хора и да си говорим какво секси намираме в тях, но както казах не знам дали попадаме в категория странни :)

RapExotic
05-13-2014, 16:52
Разбира се, че се е случвало да се развика за нещо маловажно. Обикновенно когато е изнервена и и задам някой директен въпрос. Това с малоумните теми се случва обикновенно след чашка-две, но все пак спазваме добрия тон и не се подиграваме с недостатъците си.