View Full Version : Несъвместимост или ?
С приятелката съм си повече от година и половина , всичко е тип-топ , разбираме се перфектно , но има нещо , което ме дразни ! Откакто водим полов живот , приблизително от 3 тия месец , все бивам ръчкан да сме правили секс по-често , а на мене ми е предостатъчно 1 път на месец , но тя това някак не може да го разбере и от това се получават кавги , които за мене са излишни .. Та как е правилно да се постъпи в подобна ситуация , честно да си призная нямам идея .
I want you
05-13-2014, 10:55
Уцелил си точната дума.
Рано или късно ще има раздяла при тези обстоятелства или просто ще си намери кой да я задоволява.
Не е за теб този човек, щом няма разбиране от нейна страна. :)
sometimes_
05-13-2014, 10:58
1 път ?!?!?!? Аз бих те зарязала още на първия месец...
I want you
05-13-2014, 11:03
Защо?
На мен лично ми се е случвало такова нещо и съм проявявал толерантност спрямо човека до мен, друг е въпроса , че се разделихме заради други неща.Любовта не е само секс, поне за мен. :)
.Любовта не е само секс, поне за мен. :)
Именно !
sometimes_
05-13-2014, 11:21
За мен пък сексът е от особена важност. Ако приятелят ми не иска да прави секс с мен, значи не го привличам. На мен това би ми повлияло доста зле на егото, харесва ми да се чувствам желана, харесвам и секса. Не бих изтърпяла някой, на който трябва да се моля за секс.
girlwithblueeyes
05-13-2014, 11:34
За мен пък сексът е от особена важност. Ако приятелят ми не иска да прави секс с мен, значи не го привличам. На мен това би ми повлияло доста зле на егото, харесва ми да се чувствам желана, харесвам и секса. Не бих изтърпяла някой, на който трябва да се моля за секс.
Това .
Разбирам на всеки да му се случи да не иска в даден период но системно вече говори доста лошо.
I want you
05-13-2014, 11:48
А не се ли замисляш, че примерно го привличаш, а просто един път задоволяване в месеца му стига?
Една жена може да се чувства желана,харесвана, обичана и по-други начини, пак ще го кажа - любовта не е само секс. :)
sometimes_
05-13-2014, 12:08
Не, не се замислям. А и ако на мен един път в месеца не ми стига, значи няма причина да съм с тоя човек, просто имаме...различни интереси и очаквания. Сексът е в основата на всяка връзка.
xXxPETYAxXx
05-13-2014, 12:27
А, ТЯ не можела да те разбере? А ти щото я разбираш, а?
Разбирам, че ти не нарочно не искаш да я чукаш, ама поне не бъди толкова лицемерен, че тя не проявявала разбиране. И на теб би трябвало да ти е ясно, че сексът е важен за една жена, за връзката, а липсата или рядкото му правене не е много желателно за повечето хора.
Един път?
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSUdyDIAgYMAOVGaDSOJEXzlG3Ix1VAI 2IqRD6_1efN81ggOB_OBQ
Не, не се замислям. А и ако на мен един път в месеца не ми стига, значи няма причина да съм с тоя човек, просто имаме...различни интереси и очаквания. Сексът е в основата на всяка връзка.
Съгласен съм с това мнение, но само при условие че сава въпрос само за "ВРЪЗКА". Когато обаче нещата отидат на по горно ниво (съжителство на семейни начела, брак, деца....) Тогава се оказва, че толеранса, уважението и себеотдадеността са в основата на една връзка!
Така е, любовта е важна естествено, но и почти всяка жена има желанието да бъде наистина здраво чукана от гаджето си и то често..Какво по-хубаво от това..мъж, който те обожава като човек и чука като курва(колкото и грозно да звучи...) Чак смешно ми стана като прочетох, че нямаш голямо желание за секс..Ще й писне в един момент и ще намери някой, който да я оправя наистина здраво..каквото и да е, повечето жени са перверзни създания, който се нуждаят от здраво и често чукане.
DarkTemplar
05-13-2014, 13:08
Веднъж месечно е крайно рядко, особено в младежките години. Разбирам да бяхте на по 50 и с 20-25 г. брак зад гърба ви...
любовта не е само секс. :)
пхахах
любовта е предимно химия, феромони, привличане....любовта е предимно секс
I want you
05-13-2014, 14:53
Съгласен съм с това мнение, но само при условие че става въпрос само за "ВРЪЗКА". Когато обаче нещата отидат на по горно ниво (съжителство на семейни начела, брак, деца....) Тогава се оказва, че толеранса, уважението и себеотдадеността са в основата на една връзка!
За това говоря, но като прочета по какъв начин мислят не се чуди, че при първия такъв елементарен проблем ще си хване пътя, просто защото не била "изчуквана", но това е нормално, толерантността и сиво вещество на жени/мъже под 35г им убягва доста. :)
пхахах
любовта е предимно химия, феромони, привличане....любовта е предимно секс
Когато пораснеш и създадеш семейство ще разбереш, че не е така. :)
anonymous708973
05-13-2014, 15:10
За това говоря, но като прочета по какъв начин мислят не се чуди, че при първия такъв елементарен проблем ще си хване пътя, просто защото не била "изчуквана",
Не е "просто". Идея си нямаш как влияе това на една жена... на един човек като цяло.
DarkTemplar
05-13-2014, 16:19
За това говоря, но като прочета по какъв начин мислят не се чуди, че при първия такъв елементарен проблем ще си хване пътя, просто защото не била "изчуквана", но това е нормално, толерантността и сиво вещество на жени/мъже под 35г им убягва доста. :)
Хайде да не се правим на прекалено духовно извисени и прочее. Сексът си е важна част от една връзка, влияе доста положително на нервната система на жените и засилва чувството на емоционална близост между партньорите. Проблемът в случая е, че авторът си е избрал приятелка, с която имат сериозна несъвместимост на сексуалните нагони. Каквото и да си говорим, веднъж месечно е прекалено рядко, особено в младежките години, когато повечето хора се чукат като зайци.
И не разбирам защо сравнявате семейното съжителство с една чисто младежка връзка? Това са различни отношения и съответно приоритетите са много различни.
DownloadVirus
05-13-2014, 16:42
Ако беше някое момиче щеше да бъде "ама той ако те обича трябва да те разбира" бля-бля дрън-дрън,но като е момче "една жена трябва да бъде здраво чукана" . Като момичето се оплаква сме девственици ,ако е момче сме най-големите курви,нали така?
RapExotic
05-13-2014, 16:59
Имаш ли някакъв проблем с ерекцията?
anonymous708973
05-13-2014, 17:21
Ако беше някое момиче щеше да бъде "ама той ако те обича трябва да те разбира" бля-бля дрън-дрън,но като е момче "една жена трябва да бъде здраво чукана" . Като момичето се оплаква сме девственици ,ако е момче сме най-големите курви,нали така?
E, глупости сега. Във всички случаи съветът би бил "Разделете се, защото тази несъвместимост ще ви изяде главите".
SorrowfulQueen
05-13-2014, 18:30
Чета ти темата и се чудя, понеже при мен ситуацията е подобна, но обърната. С моя приятел сме заедно от година и нещо, като до секс се стигна след първия месец от връзката. Проблемът е, че той постоянно иска секс, даже повече от един път на ден (понякога по 3-4), а на мен ми е някак безлично. И един месец да мине, в който да не правим, няма да ми направи впечатление. Не знам вече как да му отказвам, измислям разни оправдания, но се изчерпах. Намирам го за губене на време, в което могат да се правят по-полезни и ползотворни дейности. В началото ми харесваше повече, сега от толкова често правене се загуби смисъла на цялото нещо. Подкрепям автора, не разбирам защо всички трябва да са сексуални маниаци според масовата част.
ultras88
05-13-2014, 20:12
ако теб те ебът , разбирам защо не ти се ебе
sometimes_
05-14-2014, 06:43
Подкрепям автора, не разбирам защо всички трябва да са сексуални маниаци според масовата част.
Не трябва. Именно за това говорим за "несъвместимост". Просто не си пасвате, не се привличате достатъчно. И аз съм била с мъж, с който не ми се правеше секс, а той го искаше постоянно. След няколко месеца се разделихме, защото на мен ми писна да измислям оправдания и да си лягам с него все едно лягам с брат си. Когато единият от двамата е по-сексуален, а другият - изключително пасивен, това винаги се превръща в голям проблем.
Имаш ли някакъв проблем с ерекцията?
Не никога не съм имал подобни проблеми . Ако търсиш причина за ниската ми сексуалност , недей , няма да намериш , така съм си бил винаги . Сексът и за мен е важна част , но просто лесно се насищам и за дълго време . Вярвам че може и да намерим общ език с моята , както винаги досега ... все пак не говорим за връзка 1 месец .
sexymonster
05-14-2014, 07:10
А не се ли замисляш, че примерно го привличаш, а просто един път задоволяване в месеца му стига?
Една жена може да се чувства желана,харесвана, обичана и по-други начини, пак ще го кажа - любовта не е само секс. :)
Кво?! Ти сериозно ли? Къде е страстта тогава, къде остава усещането,че той просто не издържа и супер много те желае?
В една връзка така се свързват двама души, не става само с говорене и гушкане...
1 път в месеца, Боже..
sexymonster
05-14-2014, 07:12
Не трябва. Именно за това говорим за "несъвместимост". Просто не си пасвате, не се привличате достатъчно. И аз съм била с мъж, с който не ми се правеше секс, а той го искаше постоянно. След няколко месеца се разделихме, защото на мен ми писна да измислям оправдания и да си лягам с него все едно лягам с брат си. Когато единият от двамата е по-сексуален, а другият - изключително пасивен, това винаги се превръща в голям проблем.
Напълно те подкрепям :)
DarkTemplar
05-14-2014, 11:57
В една връзка е важно да има сексуална съвместимост между партньорите, липсата й може да доведе до изневери и отчуждение между партньорите.
nansi_2005
05-14-2014, 12:12
Мъж да не иска секс ? Ти се базикаш .... В моя случей е обратното ... Не че не иска ... Просто усещам че ако не съм а тя... Може и веднъж месечно да ! Малеее само това ако можех да променя в нея .... Както ти каза вс друо е 101% перфектно
baby_baby
05-14-2014, 12:56
Ти се радвай че приятелката ти иска да правите по често секс какво се оплакваш
Поговори с нея сериозно
Именно...
А и ако толкова и' се иска, а ти и' отказваш най-вероятно е да си го поиска от друг.
Кво?! Ти сериозно ли? Къде е страстта тогава, къде остава усещането,че той просто не издържа и супер много те желае?
В една връзка така се свързват двама души, не става само с говорене и гушкане...
1 път в месеца, Боже..
+++ :)