PDA

View Full Version : Кола маска за триъгълника..?

sramejlivkaa
05-14-2014, 14:46
Здравейте момичета. Понеже мисля да започна да си махам космите доло с кола маска, но имам проблем с "врастналите косми". Досега съм си обезкосмявала краката с кола маска и постоянно ми растат някакви подкожни косми и чак стават на рани и незнам доло какво ще е.
Таа, който си ги маха доло ще се радвам да ми каже как е при него.
Другия вариянт за който си мисля е машинка за подстригване. Дали ефекта е същия като при самобръсначката.
Моля без подигравки. Просто не искам да вече ползвам самобръсначки, стават отвратителни!

The Cheetah
05-14-2014, 17:25
Аз след кола маска нямам подкожни косъмчета, ама нещо последните пъти май не го правя като хората и се накъсват много гадно..
А с машинката ефекта си е същия като със самобръсначката.

Психея
05-15-2014, 13:06
Здравейте момичета. Понеже мисля да започна да си махам космите доло с кола маска, но имам проблем с "врастналите косми". Досега съм си обезкосмявала краката с кола маска и постоянно ми растат някакви подкожни косми и чак стават на рани и незнам доло какво ще е.
Таа, който си ги маха доло ще се радвам да ми каже как е при него.
Другия вариянт за който си мисля е машинка за подстригване. Дали ефекта е същия като при самобръсначката.
Моля без подигравки. Просто не искам да вече ползвам самобръсначки, стават отвратителни!

Колата маска е чудесен вариант, не само за триъгълника, а и под него.. Само че преди това е добре са ги отстраниш космите и когато са късички да си направиш колата маска. Признавам си, че под триъгълника и т.н е болезнено, но си струва "мъчението". Що се отнася до подкожните косми на мен ми излизат по няколко, което е съвсем нормално... Аз определено съм "ЗА" колата маска, стига да е подходяща...

sramejlivkaa
05-15-2014, 15:10
Що се отнася до подкожните косми на мен ми излизат по няколко, което е съвсем нормално... Аз определено съм "ЗА" колата маска, стига да е подходяща...

Но нали не са много? Защото на мен на краката доста ми излизат, ако почна и със тес на триъгълника да се занимавам....
А като казваш подходяща специални ленти за триъгълник ли имаш впредвид?

mysterious93
05-15-2014, 15:23
Аз от доста време вече ходя на кола маска на триъгълник. Мазохизмът ми явно не стига да си ги махам сама :Д Първият път беше малко неприятно, но не е болка за умиране. Вторият път очаквах да е страшно като първия, но не беше. Сега вече даже и ми е приятно , когато естествено не ги оставя да станат много дълги :Д А една от причините да почна да хгодя на кола маска бяха именно подкожните. Като ги махах още със самобръсначка също ми се беше случвало да излизат подкожни, но имаше един по - брутален , който такива проблеми ми направии.. Чак още ми стои белег и до скоро се разраняваше от време на време. От кола маската такива проблеми не съм имала. Може и да има някой друг подкожен ама си го вадя нормално и с еприклюючва въпросът, козметичката ми също каквото види го маха. Така че също съм ЗА кола маска и никакви машинки :)

sramejlivkaa
05-15-2014, 15:28
Ами благодаря за съветите. Аз пък си мислех, че с машинката не стават чаак толкова дебели, защото не ги реже до край и все пак остава малко ама незнам. Ще опитам с кола маска, мисля че си заслужава.

mysterious93
05-15-2014, 15:43
Абе аз честно казано с машинка не съм пробвала хихи малко заповеднически ми звучи коментара по - горе. То ти си решаваш в крайна сметка, но имай впредвид че кола маската ги дърпа от корена и после мястото е много нежно и гладко на допир сравнително дълго време (при всеки различно)

sramejlivkaa
05-15-2014, 15:54
Абе аз честно казано с машинка не съм пробвала хихи малко заповеднически ми звучи коментара по - горе. То ти си решаваш в крайна сметка, но имай впредвид че кола маската ги дърпа от корена и после мястото е много нежно и гладко на допир сравнително дълго време (при всеки различно)

Защо да е заповеднически. Аз просто казвам какво съм си мислила аз и за това питам дали е така. В крайна сметка за това съм пуснала форума, за да чуя вашите мнения.

The Cheetah
05-15-2014, 15:54
Тя кола маската е най- добре (от лентите, самобръсначката, машинката..). Нормално да останат косъмчета.. единственото по- добре от колата е фотоепилацията, лазерната и там другите видове.

Психея
05-15-2014, 18:22
Но нали не са много? Защото на мен на краката доста ми излизат, ако почна и със тес на триъгълника да се занимавам....
А като казваш подходяща специални ленти за триъгълник ли имаш впредвид?

Индивидуално е за подкожните косъмчета - на мен ми излизат много малко, както и не ми се зачервява задълго кожата на веждите, защото аз и тях си ги оформям с кола маска.... Пробвай и ще видиш с времето как ти действа колата.
За ленти имам предвид лентите, които се използват в салоните-те са или нарязани, или на голямо руло, което на мен ми стига за година и половина. Лентите не са намазани с нищо. Може да се намерят в нета на изгодна цена, както и колата маска. Съветвам те ако имаш възможност първите пъти да идеш на козметик, за да ти ги махнат добре и да се оформи мястото и после да го поддържаш. Преди кола кожата трябва да е суха, а не мокра или потна, защото ще е зор..., а и аз в началото, докато свикна да се "оправям " сама, преди колата използвах пудра в/у тялото и после мажех....

sramejlivkaa
05-15-2014, 22:26
Благодаря още веднъж за отделеното време и съветите. Вече се реших - ще опитам. :D

strawberry88
05-16-2014, 23:26
Най-добре на козметик.