View Full Version : Възможно ли е?
Здравейте приятели. С приятелката ми сме малко притеснени, ако може да кажете вие какво мислите.
Март месец докато беше в цикъл на 3-4 тия ден от него го правихме без презерватив, не съм свършвал вътре.
Дойде и цикъла април месец и продължи 4-5 дни. Като свърши цикъла един от първите дни го правихме с презерватив, не съм свършвал изобщо никъде и както всеки път го проверих като го надух. Той свърши на 19-20 април. Досега периода от мензис до мензис е 21-22 дни. Ако приемем, че на 10 -ти май е 21-вият ден, днес е 26-тият. Още не и е дошъл няма гадене никакви симптоми, но днес я заболял доста корема. От 1-ви до 10-11 беше с техните на море данеби зареди пътуването и стреса от това, че се бяхме разделили да е довел до това забавяне. Вие какво мислите. Благодаря предварително.
xXxPETYAxXx
05-15-2014, 14:01
...От 1-ви до 10-11 беше с техните на море данеби зареди пътуването и стреса от това, че се бяхме разделили да е довел до това забавяне. Вие какво мислите. Благодаря предварително.
Най-вероятно е това. Пътуване, смяна на климатични условия и т.н. Щом не сте имали някакви изцепки, няма смисъл да се тревожите допълнително.
CrazyLittleThing
05-17-2014, 21:13
Отговота на Петя + тест след две седмици
Дойде и още същия ден като пуснах темата.
Благодаря ви за отговорите сега го чакаме да свърши :)