Влез

View Full Version : Гимназии в Пловдив

mitkot39
05-15-2014, 19:15
Здравейте!Имам следното питане: някой от тук случайно да учи в ЕГ"Пловдив" ,ЕГ ''Иван Вазов" или ОМГ ''Акад.К.Попов?Какви са вашите мнения за училището?7ми клас съм и съм се насочил към тези гимназии:)) Благодаря предварително! :)

mayaaa
05-16-2014, 21:05
Аз съм в МГ-то. Кажи по-конкретно към каква паралелка си се насочил.

mitkot39
05-16-2014, 21:27
С английски или системно програмиране. Немската паралелка също не е лоша. Ти с какво си?

TotallyCarzy
05-17-2014, 16:11
аз съм в английската.. мога да ти кажа,че всичко си зависи от учителите, на които попаднеш, но за немската паралелка здравото учене е гарантирано.. първата година,ако си с немски, ще ти е доста трудно, за разлика от английския. Но в крайна сметка дали ще научиш нещо зависи от теб.. и 3те гимназии са елитни, учителите си преподават, трябва само ти да имаш желание да учиш. Както казва класната ми -"Учителят отваря вратата към знанието,но ученикът трябва да влезе през нея" та.. където и да решиш, няма да сбъркаш според мен :Д

mayaaa
05-18-2014, 20:44
С английски или системно програмиране. Немската паралелка също не е лоша. Ти с какво си?
Ами, английски е добре, ще попаднеш в силен клас (не като френски, например, за тях се чудя от коя гора са ги хванали :cool:). Като цяло няма гаранция на какъв учител ще попаднеш по езика (много са, пък и ги сменят някои). И все пак, ако ти се отдава езика и се постараеш малко ще го научиш със сигурност. Иначе от към математика си е силна гимназията.
Немски не бих те съветвала, като цяло нищо добро не са ми казвали за паралелката (всъщност, не знам защо) и тези от класа ми, които искат да го научат ходят на курсове.
Системно програмиране... Ами, предполагам си на начално ниво, тогава ще ти е супер, доста неща ще научиш, а бе, полезно ще е като цяло, а и там пак бяха сравнително доста часове език (ако не се бъркам нещо), така че и него ще научиш. Аз се занимавам с програмиране от 5ти клас, за това не влязох там, не ми беше нужно.
С английски съм аз, доволна съм от гимназията.