qwerty71
05-17-2014, 21:33
Някой може ли да ми каже от къде да си изтегля някои от другите ДВД-та на Pump It Up? В мрежата поне аз, до сега съм се натъквала само и единствено на The Ultimate Dance Workout 2004, а има още много. Аз на диск имам The Ultimate Dance Workout 2010 и ми беше подарък. Правя си упражненията вече от две години и са ми втръснали. И двата танца ги знам перфектно и вече са ми досадни. Но пък от Abs Workout-а съм си много доволна и от мнооого време си го правя и за мен това са най- добрите упражнения за корем от всички които съм виждала и пробвала, така че ако някой се интересува те са на ниво, определено!
Моля ви ако някой все пак е намерил някои от другите им ДВД-та в нета безплатно да пише. :)
И да питам: Упражненията на Cindy Crawford- Shape your body и Slim and Sleek (не знам на кой са) имат ли по-добър ефект от тези на Pump it up, защото съм чувала различни отзиви?
Моля ви ако някой все пак е намерил някои от другите им ДВД-та в нета безплатно да пише. :)
И да питам: Упражненията на Cindy Crawford- Shape your body и Slim and Sleek (не знам на кой са) имат ли по-добър ефект от тези на Pump it up, защото съм чувала различни отзиви?