PDA

View Full Version : Затруднение ...

Camarro
05-19-2014, 17:56
Здравейте :) питанката ми е следната...ходя с 1 момиче вече почти месец (без няколко дена). Възпитан съм (но и предпочитам ... някак отвътре ми идва така) да бъда мил , да правя комплименти (от време на време) , да обръщам внимание на човека до мен , да се обаждам първи не само да чакам , да прегръщам и целувам момичето когато сме заедно не само на виждане и разделяне ... като цяло да се държа с нея като принцеса ( разбира се има го и дразненето с любимата, смисъл не е нещо монотонно) , но тук идва НО-то , момичето ми звъни доста често да ме чуе и така нататък което много ме радва , но излезем ли се получава че ако аз не я прегърна/целуна или не си го измоля няма да го направи първа , което ме вбесява на макс ...говорил съм с нея за това и казва че не е така ..че си въобразявам и прочие , но аз си знам какво ми е...Като цяло не мога да приема да давам голяма част от вниманието си на някого а той да не ми отвръща със същото ... Да ми дадете някакъв съвет какво да направя че да се усети малко :?

tori
05-19-2014, 18:06
Добре де, тя ти звъни и се интересува от теб, какъв е проблема? Може просто да не е от много обичащите близост хора или да е по-срамежлива.

Camarro
05-19-2014, 18:19
Проблема е , че липсата на внимание ме навежда на мисълта че не ме наресва наистина а просто убива време с мен (горчив опит от миналото)

bulgarian_soldier
05-19-2014, 18:19
При мен проблема е същия, само че тя не ми звъни,нито пише, а като излезем всичко е наред.Давам и цялото си внимание, но тя не отговаря със същото.Според нея тя просто не е такъв човек, такъв и е бил характера,била срамежлива.Бих искал и аз да узнам къде бъркам, тъй като темата ти е сходна с моя проблем :)
Благодаря предварително. :)

Camarro
05-19-2014, 18:45
Проблема е , че липсата на внимание ме навежда на мисълта че не ме наресва наистина а просто убива време с мен (горчив опит от миналото) пък и съм я питал за това да не би да не обича да прегръща и ми каза напротив ...даже много

Camarro
05-19-2014, 18:50
Честно ви казвам не ми се беше случвало за толкова малко време да мисля толкова много пъти да я зарязвам. ...

Enchanting
05-19-2014, 18:57
^само заради това, че на живо не се държи както теб?
Не е хубаво да сравняваш миналата си връзка, с която й да било.
Щом мислиш постоянно за зарязване, може би, просто на ТЕБ- тя не ти допада.
Тогава го направи..

Camarro
05-19-2014, 19:02
Смисъл ддз ..връзката има своя чар както се казва ...но трябва ли да се примиря с това чувство на неоцененост ?

Enchanting
05-19-2014, 19:10
Явно на теб не ти достига нещо в нея, а щом това е така
Или я приемаш такава, или не.

RapExotic
05-20-2014, 15:18
А ти като я прегръщаш дърпа ли се? Някой хора просто са несъвместими и дори да се обичат съзнателно, подсъзнателно не допускат човека в голяма близост до себе си. Важното е да я има тръпката между вас, иначе няма смисъл от връзката.