View Full Version : Баналният въпрос как да се запозная с нея..
whereismolly
05-20-2014, 09:13
Едни и същи въпроси, от хлътнали тийнове..
Та по същество, хлътнал съм по едно момиче, но не знам нищо за нея, освен, че е скъсала с гаджето си, и че е на 16 (аз съм на 15 в случай, че има значение). Проблемът е, че искам да се запознаем, а не знам как.. нямаме общи приятели, които да накарам да ни запознаят.. а да отида при нея и да и изръся "Здрасти аз съм еди кой си приятно ми е да се запознаем", или пък да се правя на ударен - "Ааа ама ние не се познаваме" не ми се струва удачно. По принцип не съм срамежлив, а напротив - забавният в компанията, но опре ли до момиче, което съм си харесал, ставам супер притеснителният.
monika.ruse
05-20-2014, 11:52
Пушиш ли?
RapExotic
05-20-2014, 15:10
Ако е от даскалото ти или от компанията, с която излизаш не е толкова трудно. Намери повод да и подхвъриш някоя фраза и след това разговорът ще си дойде от самосебеси.
Adorable Sunshine
05-20-2014, 16:37
Предполагам знаеш как се казва? Потърси я във фейсбук, пиши ѝ или я сръчкай.
неееее,не.
SHPAIdURmeN
05-20-2014, 17:29
+ :d
whereismolly
05-20-2014, 18:39
Пушиш ли?
Всеки ден от 2 до 5 докато сръчквам яки какички във фейсбук ;)
Хах, не точно, не живея живота си във фейсбук, наречи ме луд.
December
05-20-2014, 20:49
открадни я
Adorable Sunshine
05-20-2014, 21:41
Всеки ден от 2 до 5 докато сръчквам яки какички във фейсбук ;)
Хах, не точно, не живея живота си във фейсбук, наречи ме луд.
Хубаво, аз ти предлагам вариант, не е задължително да си живееш живота във фейсбук..
Като не си живееш живота във фейсбук отиди при нея и ѝ кажи: "Здравей,може ли да се запознаем, аз съм *Кольо*. Приятно ми е." , но не можеш, нали ? Не разбирам какъв съвет очакваш?
И още повече не разбирам какъв е проблема да се запознаеш с някого по фейсбук? Аз лично го предпочитам, защото до ден днешен си имам проблеми със запознанствата с нови хора, но съм си намерила начин, по който ми е по-лесно , наречи ме ЛУДА :)
thelover3
05-21-2014, 13:41
Усмихвай и се като се разминавате и виж дали ще ти отвърне.
tqnkata1
05-21-2014, 15:53
az li4no se zapoznavam samo v cs ili mIRC
ForzaFelipe
05-21-2014, 16:21
Усмихвай и се като се разминавате и виж дали ще ти отвърне.
Вариант е, но пък тя може да не го е забелязала и да не ѝ е направил впечатление, че да му отвърне. Пробвай все пак, иначе не са много вариантите как да се запознаете, освен да идеш и да се запознаете. Ако пушиш и тя също, искай и запалка и някакви такива с който да направиш първоначален контакт.