Влез

View Full Version : Как да я угоя за да изглежда по-секси?

napushenia
05-20-2014, 15:55
Мисля, че тя е около 45 килограма. Струва ми се слаба. Кажете как да я угоя за да изглежда по-секси?

IWannaBeSedated
05-20-2014, 15:59
За Коледа ли я подготвяш?

sl1nceetoo
05-20-2014, 16:01
Ако наистина я харесваше, това, че е по-слаба нямаше да ти прави чак такова впечатление, че да искаш да я "угояваш".......

napushenia
05-20-2014, 16:02

Не но си е слаба само 45. Искам да напълнее с няколко кила.

Adorable Sunshine
05-20-2014, 16:12
Ами хората, които тежат по 45 кила обикновено са с такава генетика, да качат килограми е много трудна задача за тях, трябват специални хранителни програми и глупости. Говори с нея и ако е съгласна може да намерите в интернет, ако не - get over it. :)

DarkTemplar
05-20-2014, 16:16
а най-добре да посетите диетолог.

JDeel
05-20-2014, 16:21
Направи й бебе :)

Ivaaaaa
05-20-2014, 16:37
първо, 45 кила не е малко (е, зависи от ръст, телосложение и тн) и второ, ти не си този, който ще я 'угоява'. ако иска, ще се храни повече.

draid
05-20-2014, 21:00
Айде стига глупости. 45кг са малко и за мен не е приятна гледка, особено ако е над 160. Всички вече взехте да приличате на скелети, пълно е с някакви потенциални анорексички. Аз със скелети нямам намерение да си лягам и наистина има момичета на които ако качат 2-3кг биха изглеждали перфектно, ама те продължават да се тъпчат със "здравословна" храна за да може да потракват в леглото. И не си мислете, че си падам по закръглените девойки, напротив и те не ми допадат.

Adorable Sunshine
05-20-2014, 22:06
За вас угодия няма :) Под 50 кила анорексички, над 57 свръхгиганти.. Момичето може да си е с такава генетика, какво, да вземе да се тъпче като прасе, което е супер по-вредно или да започне специална програма, за да качи 3 кила, които трябва да поддържа постоянно? Еми.. сори.

До Ива - 45 килограма си е супер малко, освен ако не ти е генетично.. както вече казах 100 пъти, или си толкова нисък, че най-вероятно страдаш от синдром.

tori
05-20-2014, 22:17
Чувствам се обидена. Дрънчи?! Скелет?! Кви са тия теми?! Мерете си малко приказките, молим.
Окей, генетика и така нататък - разясниха ти. Ама пък нямаш моралното право да я караш да надебелява. Като не те радва нещо, вземи я смени. Представи си, че преди време е била по-пълничка и с много труд и упоритост или съответните ужасни методи (визирам неядене и повръщане) е смъкнала до 45. Кажи и сега, че е ужасно слаба и трябва да надебелее и гледай как ще бяга с 200 от тебе. Баси, такт и чудо цъфти и върже в тая тема.

zoyex
05-21-2014, 09:43
И не си мислете, че си падам по закръглените девойки, напротив и те не ми допадат.

Ама направо сте смешни! И ако си помислим, че ти допадат "закръглените" девойки, и кво? Или пък като са прекалено слаби?! Аман от вашите простотии, прекалено слаба, прекалено дебела! Все дефекти намирате. А къде остана разбирането и привързаността между хората? Вие, кво? Да не би да сте перфектни?

anonymous908491
05-21-2014, 09:58
http://agronet.bg/bee-keeping/pticevadstvo/5556-prinuditelno-ugoyavane-gushene-na-gaski-za-cheren-drob.html

Това е за птици, но би трябвало да става и за бозайници

baby_baby
05-21-2014, 10:07

:lol:

prosto_chovek
05-21-2014, 13:42
Вържи я на синджир и я храни със сланина и бел хлеб. За един месец ще е минимум 50 кила.

prosto_chovek
05-21-2014, 13:59
Или я води само на макдоналц.

Ivaaaaa
05-21-2014, 14:29
До Ива - 45 килограма си е супер малко, освен ако не ти е генетично.. както вече казах 100 пъти, или си толкова нисък, че най-вероятно страдаш от синдром.

42-3 кила съм в момента и съм висока 165см
хората ми казват, че съм 'идеално слаба' т.е. слаба, но не прекалено. на всеки килограмите му 'стоят' различно.

LoveInfect
05-21-2014, 14:31
+2 Ivaa

draid
05-21-2014, 17:28
Чувствам се обидена. Дрънчи?! Скелет?! Кви са тия теми?! Мерете си малко приказките, молим.
Окей, генетика и така нататък - разясниха ти. Ама пък нямаш моралното право да я караш да надебелява. Като не те радва нещо, вземи я смени. Представи си, че преди време е била по-пълничка и с много труд и упоритост или съответните ужасни методи (визирам неядене и повръщане) е смъкнала до 45. Кажи и сега, че е ужасно слаба и трябва да надебелее и гледай как ще бяга с 200 от тебе. Баси, такт и чудо цъфти и върже в тая тема.

Кое да си меря викаш ? Това, че много жени си мислят, че 40кг са перфектните им килограми не значи че ние от мъжки пол го одобряваме. 95% от мъжете не харесват много слаби жени.

Ама направо сте смешни! И ако си помислим, че ти допадат "закръглените" девойки, и кво? Или пък като са прекалено слаби?! Аман от вашите простотии, прекалено слаба, прекалено дебела! Все дефекти намирате. А къде остана разбирането и привързаността между хората? Вие, кво? Да не би да сте перфектни?

Привързаността е нещо което се появява в последствие, освен ако не се привързваш към всеки втори срещнат на улицата.

tori
05-21-2014, 20:14
Кое да си меря викаш ? Това, че много жени си мислят, че 40кг са перфектните им килограми не значи че ние от мъжки пол го одобряваме. 95% от мъжете не харесват много слаби жени.
И трябва всички, които сме по 40 кила да надебеляваме, защото според някого сме много слаби?! Пак казвам - ами ако се харесва така? Ако е тренирала сумати време, защото преди е била пълна? Ако не може да вдигне килограми? Ако е бивша анорексичка? Перфектните килограми са когато ТИ се чувстваш перфектно в кожата си с тях. Ако иска, нека е 45, 85 и 105, кой си ти, че да казваш на кого какви килограми са му добре?
Освен това хората в една връзка са заедно, защото им прави кеф, а не за да се променят един-друг.
За меренето на думи - визирах точно изразите „скелет“ и „дрънчи“. Тях трябва да мерите. Това е като „мис пиги“ и „крава“.

draid
05-21-2014, 20:53
Типично клонящо към анорексия мнение. Ако качиш над 40кг то неминуемо е надебеляване. 40кг на 160+ е доста слабо и сама може да провериш, че е под стандартните нормални килограми за съответната възраст/ръст. Тук правя отклонението, че тия 40кг на всяка жена седят по различен начин в зависимост от плътност на кости и т.н. Перфектните килограми са когато изглеждаш добре, не само когато се чувстваш добре с тях, защото повярвай ще срещнеш много момичета с килограми от рода на 70-80+ които се намират много добре и си позволяват да излизат с разни голи кореми впити дрехи, а това често прилича на панаир на месокомбинат Родопа. Не ме разбирай погрешно, не мразя нито дебелите нито слабите. Не ми е приятно някоя 100кг да ме кара да и гледам увисналите сланини в центъра на София, само защото тя си мисли, че изглежда перфектно в размер S. Нямам и скрупули да и кажа какво мисля ако ме попита, аз съм откровен човек и рядко ще взема да увъртам за такива неща. Естествено, че в една връзка не се гледат само килограмите, аз тук говоря за това как би изглеждала дадена жена по-добре и определено ако това е моя приятелка няма да се притеснявам да и споделя, че според мен ако качи или свали 3-4кг ще изглежда много по яко и секси, пък дали ще го направи или не си е нейна работа. И не знам на колко години си, но хората в една връзка се променят малко или много, правят отстъпки и компромиси, ако всеки си знае своето и си мислиш, че без да се опита да промени някой нещица всичко ще е ок, много си сбъркала. Може да се случва и това, но е рядко. Имай в предвид, че не ти говоря за радикални личностни промени.

tori
05-21-2014, 21:57
40 на 160 е слабо и аз не споря срещу това ти твърдение, а срещу определенията. Не можеш да си сигурен какво е довело до тази слабост и дали тялото на въпросната не е болно и не бърникаш в отворената рана с мръсен пръст. Такива определения като гореспоменатите са най-малкото проява на невъзпитание, наричай го ако искаш откровеност, все тая. Аз като човек, който всеки шибан ден чува, че е скелет, дрънчи, ще се счупи, че е анорексичка, че е болен, че е еди-кво-си, съм леко наясно с обидата от подхвърляния от знайни и незнайни хорица. Точно поради тая причина възнегодувах - защото всеки знае себе си и е много добре да подхождаш към описанията на нечие тяло с по-премерени думи.

ForzaFelipe
05-21-2014, 22:02
Ае брат, ти знаеш ли какво ще те направи момичето? Не ти трябва гадже което да има причина да се смята за дебела, а реално всяко момиче се мисли за такава...Ти ако я угоиш ще ти пръсне главата да ти обяснява колко е дебела, как шкембето и личало, как всички я гледали щото била дебела....не се занимавай

tori
05-21-2014, 22:07
А, и ти знаеш, че всички момичета се мислят за дебели. Добре, логиката.

koce_maca
05-21-2014, 23:14
dava6 i da qde patladjan sus sirene

marilyn
05-23-2014, 14:44
Смени я с нормална.

igaydarov
05-26-2014, 20:58
45кг са си малко и на голяма част от момичетата е леко грозно, смисъл изглеждат много слаби и анорексични + по-кофтито е, че при секс ръби. 50-53/4/5кг е перфе за момиче 165-170см
по темата, пич, какво да ти кажа, разбирам те защо искаш да я угоиш. но предлагам ти да я зарибиш да идва с теб на фитнес и там да прави клекове, напади и да тренира крака и дупе основно и с добра хранителна програма ще качи килца и ще стегне задните части. :) не я тъпчи със сладки неща, щото ще качи сланина и ще направи целулит и паласки.

kaRamella
05-26-2014, 21:09
Смени я с нормална.

Е това, че аз съм 40кг, ненормална ли ме прави...

-=[ Century Falcon ]=-
06-22-2014, 17:54
vodi q v makdonalds