Влез

View Full Version : Държи се студено с мен

Daniie
05-21-2014, 05:46
Здравейте :)
знам че ще намерите темата тъпа но ще я публикувам
на 29 март започнах да излизам с едно момче което го познавам още от малка имаме общи братовчеди приятели и така..
на 31 март оставахме заедно у едни приятели обаче си говорихме цяла нощ прегръщахме се целувахме се и толкова..
на 11 април също оставахме заедно .. и пак по същия начин, но до тогава във връзката ни всичко беше супер хубаво .. ии нормално на 16 април пак бяхме заедно но той беше някак си различен постоянно ми говореше как от много време имал чувства към мен ама заради брат ми не си показвал чувствата ау и тогава ме пита дали сам девствена и аз се бъзиках о ти си ми 10001 ау и после казах че съм почна да ми говори че иска да съм само негова .. ау някакви такива всъщност и аз исках ама тогава не знам защо така се изразих и нали пак след време ме пита защо не искам с него и казах че искам с човек който ще обичам и оттам се ядоса стана и си тръгна и вика намери си човек който ще обичаш.. ии след това 1 седмица бяхме сърдити но знаех че думите ми бяха тъпи и се извиних .. на 7 май го направихме и след това на 9ти май бяхме пак на рожден ден ау всичко много добре на 14 май ходих у тях обаче някак си беше супер студен дори като се целувахме някак си се усещаше че няма желание след 2 3 дена имаше бал и там защото имаше много наши роднини все пак беше добре но на дискотеката въобще не ме отразяваше и се прибрах към 5 сутринта той към 6 и ми звънна да се видим но казах че спа няма да излезна следващия ден въобще не ми звъня бяхме на рожден ден пак и там се държеше горе долу добре.. и оттогава почти не говорим преди 2 дена ми звънна да пием кафе и само това и то с някви негови приятели и една моя приятелка .. Имам чувството че бяга от мен .. има нещо което да го кара да ме отбягва първият път беше много добре но вторият усещах че няма желание.. и сега усещам че от няколко дена въобще не му пука за мен Какво бихте коментирали ?

DarkTemplar
05-21-2014, 05:51
На колко години е той? Какъв е като човек - по-импулсивен и емоционален или по-уравновесен, спокоен, непукист?

Ако беше използвала препинателни знаци, цена нямаше да имаш. ;)

Daniie
05-21-2014, 05:56
:D
на 19 е
Определено е по-импулсивен и емоционален!

DarkTemplar
05-21-2014, 06:02
Защо не седнете да поговорите? Може нещо да го притеснява в отношенията ви или пък да си има свои проблеми и грижи (и в двата случая е най-добре да си поговорите).

Daniie
05-21-2014, 06:06
И аз така мисля, но като не ми звъни .. аз ли да му звъня постоянно. Звъни ми неговия приятел и ми вика защо не си говорите :Д не че не бих звъняла да се видим и знам, че ако звънна веднага ще дойде но винаги чака от мен и вече се държи супер студено.

Daniie
05-21-2014, 06:07
Тоест не искам да изглежда така все едно му се моля.

DarkTemplar
05-21-2014, 06:16
То и не е нужно да изглежда така. Вариантите общо взето са два: 1) звъниш му и му казваш с нормална интонация "трябва да поговорим"; 2) пишеш му го на смс/Facebook/Скайп/Viber/Whatsapp или каквото там ползвате да си комуникирате.

Като се видите насаме може да го играеш загрижена и да се поинтересуваш от неговите мисли и чувства (така от една страна ще му погалиш егото, а от друга вероятно го поразмекнеш), или пък да си пряма и да приложиш тактиката "право куме в очи". Ти си го познаваш и знаеш кое би свършило по-добра работа.

Приятеля му е ясно, че ти е звънял по негова поръка.

Daniie
05-21-2014, 06:21
Да и аз така мисля. Но като ме пита защо не му звъниш казах няма смисъл да звъня на човек, който не се сеща за мен и съм сигурна, че той го знае това но пак не ми звъни наистина май най-добре ще е да му кажа да поговорим. То веднъж уж излизахме да говорим и накрая пак някой се залепи за нас. :Д

DarkTemplar
05-21-2014, 06:39
Излезте насаме.

zoyex
05-21-2014, 09:54
Е не е като да не е направил опит да те потърси, може би? След дискотеката ти е звънял да се видите, ти си казала, че спиш :D Ей така става като хората губят уменията си да комуникират помежду си! Просто постъпи като зрял човек и му се обади! Какво толкова.. "не искам да изглежда така все едно му се моля" За какво по-точно ще изглежда, че му се молиш? Да се изясните ли? Е не е ли това най-нормалното в отношенията между хората?! И е смешно как си го разигравала..искала си с някой, който обичаш, после след 1 седмица едва ли не си го изчукала .. Кви са теа лапешки номера? После що се държал студено с теб......

_ivi_
05-23-2014, 14:06
Какъв братовчед ти се пада все пак? Казваш, че имате общи братовчеди...

Daniie
05-24-2014, 08:36
С сина на леля ми се падат 3ти, но от на бащата страната а аз от на леля ми тоест нямаме общо. И с вторият ми братовчед се пада той 2 ри, но пак аз съм от майчина страна той от бащата, тоест нямаме кръвна връзка не сме братовчеди или роднини. Между другото миналия ден излезнахме ама пак с обща компания, днес мисля да му звънна да се видим утре понеже тази вечер му е бала с класа пък понеделник заминава на екскурзия поне утре да поговорим..

igaydarov
05-26-2014, 20:34
Пхах бахтия тъпнята, честно - искала си да е с някой който обичаш пък след 1 седмица без да имате някакви чувства сте се ебали! Пича много държи на теб, пък ти се е разсърдил като си му казала че искаш с някой който да бъдеш заедно.
Според мен, пича просто те е изчукал, най-вероятно си има приятелка и ти си втората с която чат пат иска да разнообразява. Няма чувства към теб, не е влюбен пък да не говорим да те обича. Наговорил ти е някакви глупости, заради брат ти бла бла колкото да оправдае себе си и незаинтересоваността си към действия спрямо теб. Моят съвет - не му слушай приказките дето ти бръщолеви, ами виж действията му - търси ли те, какво прави за теб, иска ли да се виждате не иска ли, колко често те търси и т.н. замисли се, човек ако обича или ако е влюбен в някой, така рядко ли ще го търси!? Пичагата няма чувства към теб и има "връзка" за секс с теб, това е. И най-същественото, защо охладнява!? - Ами защото те е минал вече и мерака му е минал. :) Направо го оставяй това лице и гледай за друг... :D
П.С. И аз съм бил с девствена и първите няколко седмици не са нещо впечатляващо, чак след като научи някои техники и овладее правенето на любов става нещо красиво и приятно.