Влез

View Full Version : Всичките ми приятели слушат чалга

dieselpower
05-22-2014, 17:21
Ето че отново дойде лятото и вече не ме свърта да стоя вкъщи. Искам да излизам вечер с приятели да пийнем и да се забавляваме, но всички ходят на чалга дискотеки пълни с олигофрени и селски изпълнения. Дори когато се събират на хижа или нещо подобно пак се слуша чалга. Покрай коледа и нова година се бяхме събрали така и всичко беше супер освен музиката. Следващите 2 седмици ми се бяха набили всички тъпи песни които въртяха цяла вечер. Вече съм на възраст на която всички излизат и се забавляват, а по горе посочените причини си стоя вкъщи. С повечето ми приятели вече не сме в едно училище и не се виждаме толкова често защото вечер не излизам с тях. Започвам да ставам аутсайдер и това супер много ме потиска. Попринцип съм интроверт и не правя лесно нови приятелства, а цялата тази история още повече ме преебава. Не знам какво да правя.

mmMimito
05-22-2014, 17:35
Ето че отново дойде лятото и вече не ме свърта да стоя вкъщи. Искам да излизам вечер с приятели да пийнем и да се забавляваме, но всички ходят на чалга дискотеки пълни с олигофрени и селски изпълнения. Дори когато се събират на хижа или нещо подобно пак се слуша чалга. Покрай коледа и нова година се бяхме събрали така и всичко беше супер освен музиката. Следващите 2 седмици ми се бяха набили всички тъпи песни които въртяха цяла вечер. Вече съм на възраст на която всички излизат и се забавляват, а по горе посочените причини си стоя вкъщи. С повечето ми приятели вече не сме в едно училище и не се виждаме толкова често защото вечер не излизам с тях. Започвам да ставам аутсайдер и това супер много ме потиска. Попринцип съм интроверт и не правя лесно нови приятелства, а цялата тази история още повече ме преебава. Не знам какво да правя.

Една вечар отивате на чалга дикотека а следващата вечар на друга дискотека взависимост от това каква музика харесваш ти. Би трябвало да се съобразят с твоята музика. Друго нещо е, че няма как да ги промениш и да направиш така, че да престанат с чалгата. Те така са свикнали още от малки. За хижата правите плейлист със смесени песни с чалга и с твоя стил. Няма смисъл да искаш плейлист само с песни от твоят стил. Ако го направиш те ще ти се разсърдят. Друг вариант е да си намериш нови приятели. Чалгата си е дразнеща музика.

RapExotic
05-22-2014, 18:51
Не ходи с тях по тея дупки. Не се превръщай в овца като тях, само за да излизате заедно. Нека те си ходят където си искат. Ако искат да дружът с теб ще дойдат на местата, които теб те кефят.

420
05-25-2014, 11:22
отидете на някое хаус парти (ако слушаш такава музика) и мога да им гарантирам че ще им е по-забавно от чалготеката :D

DieselBlood
05-25-2014, 14:34
отидете на някое хаус парти (ако слушаш такава музика) и мога да им гарантирам че ще им е по-забавно от чалготеката :D

Мхм, сигурно.

prosto_chovek
05-25-2014, 15:14
Е като си в такава среда, какво очакваш? Не се излагай, кво те боли музиката, нали излизаш с хора? Пък като изпиеш достатъчно, изобщо няма да ти пука какво върви.