View Full Version : Мастурбиране при момче
След мастурбиране нормално ли е да продължава да тече сперма?
Как да спра? След мастурбиране продължава да тече сперма поне 10мин след мастурбиране.
Kaто си гладен,и започнеш да ядеш,веднага ли се наяждаш? :D
prosto_chovek
05-23-2014, 17:55
Вземи една коркова тапа, изтъни я в единия край, колкото ти е дупчицата на оная работа, и като потече, запушваш и си готов.
Вземи една коркова тапа, изтъни я в единия край, колкото ти е дупчицата на оная работа, и като потече, запушваш и си готов.
Сашо, защо бе? :lol:
Ще вземе да те вземе насериозно, след това като постъпи в болница ще четем теми "Момче постъпи в Пирогов с коркова тапа в пениса". :lol:
АЗ ПИТАМ дали е възможно след мастурбиране спермата да спре да тече по бързо от 10мин
prosto_chovek
05-23-2014, 18:22
Сашо, защо бе? :lol:
Ще вземе да те вземе насериозно, след това като постъпи в болница ще четем теми "Момче постъпи в Пирогов с коркова тапа в пениса". :lol:
Щото така поне ще се скопи. А аз съм много за това да се спре размножаването на олигофрени.
Ще получа ли нормален отговор?
prosto_chovek
05-23-2014, 18:31
Задай нормален въпрос.
След като свърша как да спра спермата ?
MarkKnight
05-23-2014, 18:36
като се изпикаеш
RapExotic
05-23-2014, 19:49
Как да спра? След мастурбиране продължава да тече сперма поне 10мин след мастурбиране.
Това е следеякулационна течност. ;)
Щото така поне ще се скопи. А аз съм много за това да се спре размножаването на олигофрени.
Както всички нас, но наистина не би било приятно ако те вземе насериозно. А като му гледам капацитета.. като нищо.
bulgarian_soldier
05-24-2014, 13:31
Спри кранчето.
Разби ме :D :D
igaydarov
05-26-2014, 20:03
ба човек, ти цели цистерни ли имаш долу в гащите бе? 10 минути да не може да спре да ти тече!?
ми удари си още една бе, източи ги тия топки до капка и ще спре да тече... баааааа...
SHPAIdURmeN
05-26-2014, 20:15
:lol: