Влез

View Full Version : Не мога да се откажа

angel0598
05-26-2014, 08:03
Здравейте.
Аз съм на 16 години и от година вече съм с момче за което чувствам, че е първата ми и истинска любов. Каква година.. ние с него първо ходихме 3 месеца, скъсахме за 1-2 .. после се събрахме ходехме още три и започнахме през седмица да късаме за 1-2 дена. ( ходим седмица - късаме .. и така отново, и отново ) ..
Той винаги се е държал много грубо към мен (като изключим първия месец в който всички момчета се опитват да те трогнат) .. мачка ме, иска да става това, което той иска, зарязва ме и когато му скимне аз глупачката се връщам при него . Странно ще прозвучи, но знам, че той ме обича, защото преди 3 месеца правихме секс. И на двамата ни беше за пръв път .. от тогава за известно време имаше промяна, но аз осъзнах за момент, че нямам работа с такъв човек и реших да го оставя .. когато най-неочаквано той се разплака и започна да ми се моли. Не можех да повярвам какво се случва .. този така твърд и горделив " мъж " да плаче за мен . Не го оставих.. и до ден днешен ме мачка и тъпче и когато усети, че ми омръзва започва да ми се жалва и моли .. а и аз, която се прави пред него на много голяма, издържам няколко часа без да му вдигна .. ХОРА МОЛЯ ВИ.. той не ме заслужава .. приема ме за даденост а аз правя ВСИЧКО за него .. помогнете ми да се откажа от това момче .. защото не мога .. нещо ме държи здраво при него .. :(

Adorable Sunshine
05-26-2014, 08:16
“Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му стори.”
Знаеш, че той не си заслужава, пък и съм почти сигурна, че не те обича. Много си млада, за да се обвързваш сериозно и да се вкарваш в такива драми. Говори с него, обясни му как стоят нещата и кажи, че нямате бъдеще заедно.

draid
05-26-2014, 09:17
Какви са тия късания за по 1 седмица и пак се събирате ? Аз във връзки 2г не съм се разделял с някой освен за първи и последен път.

li0n
05-26-2014, 11:09
Това, че сте правили секс, не значи, че той те обича. Зарежи го, той те манипулира, нямаш нужда от такива хора до себе си. Ще те завлече надолу. Събери смелост и сложи край.

RapExotic
05-26-2014, 14:11
Странно ще прозвучи, но знам, че той ме обича, защото преди 3 месеца правихме секс.

Верно ли смяташ така?? :D :lol:

Разкарай го докато е време. Ще става все по-зле ако продължиш да си с него.

LoveInfect
05-26-2014, 17:56
Имай си 1 на ум че може просто да е добър лъжец :(

igaydarov
05-27-2014, 13:10
къв мъж е тоя пикльо на 16г... най-добре послушай останалите и NEXT

elena.a.nacheva
05-27-2014, 14:35
Просто кажи НЕ!! и потърси някой , който наистина ще те цени :) Good luck

NarutoShippuuden
05-27-2014, 15:09
Привързаността ти идва от това, че първият ти полов акт е бил с него. Няма какво повече да кажа. Другите ти го казаха.

NightBurn
05-27-2014, 17:43
Звучи жалък. Кажи му го и дим да те няма!

fenastz
05-28-2014, 11:24
Осъзнаваш ли, че ходиш с малко лайненце? Сигурна ли си, че още не носи памперси? Може би ако му даваш да ти суче от цицата, няма да реве толкова често...