View Full Version : Да приема ли?
Предлага ми едно момче да ме наебе и щял да ми плати наема. Каза, че щял да използва презерватив. Да приема ли сделката?
whiskyandcocaine
05-31-2014, 15:33
Приеми я, щом се колебаеш, значи сигурно и за по-тънко са те ебали. Поне един наем ще си спестиш.
Приеми я, щом се колебаеш, значи сигурно и за по-тънко са те ебали. Поне един наем ще си спестиш.
Не са ме ебали досега. Мисля заради парите да дам да ме наебат но не знам дали ще ми хареса. Аз съм хетеросексуален, но ако някой ти направи такова предложение се замисляш дали да го приемеш.
RapExotic
05-31-2014, 15:51
Може и да си хетеросексуален, но си мъжка курва.
purple_butterfly
05-31-2014, 15:55
Само за един наем ли бе? Айде за два и някой лев отгоре. ;дд
Borntobewild..
05-31-2014, 17:23
Глупости, много ясно че ще му дадеш, даже искай някакво доплащане след това, как така само за един наем ?! :д УЖАС ! Даже може да му предложиш да го прави редовно и всеки път да ти дава определена сума пари.. Момче, вземи се осъзнай ..
DarkTemplar
05-31-2014, 17:28
Може и да си хетеросексуален, но си мъжка курва.
Доста точно казано. 8-)
Ouroboros
05-31-2014, 17:45
Защо в последните дни попадам на теми от сорта на "Торбичка вместо презерватив", "Вредно ли е да акам навънка", "Гей на 14", "Как се вика ако правиш секс с умрял кактус", "Той иска да се почувства красив като принцеса", "Хванах го да носи бикините ми", "Сексът с лейдибой е страхотен", "МечтОя да имам пенис", "Искам да правя секс с кон" и тем подобни "красоти". Смея се до сълзи напоследък тук. :D
androidman
06-01-2014, 08:32
приеми такава възможност идва веднъж в живота ;)
Chovecheca
06-01-2014, 12:52
Щом се замисляш за е*ане с мъж, значи си минал покрай хетеросексуален... отрепка ;)
Не са ме ебали досега. Мисля заради парите да дам да ме наебат но не знам дали ще ми хареса. Аз съм хетеросексуален, но ако някой ти направи такова предложение се замисляш дали да го приемеш.
Е замисляш се как, ако са 5-10млн се замисляш, за 200лв направо приемаш (:
Леле автора е мъж :lol:
:lol: верно беее