View Full Version : Son of God - 2014 г.
Колкото и на света да му се иска да избяга от тая история, той ще продължава да се върти все около нея. Понеже нямало е, няма и да има никога в целия всемир друго Слънце на праведност и на спасение.
С такива филми човек може да преживява всякога съкрушеност и Богопреклонение в дълбините на своя дух.
https://www.youtube.com/watch?v=WcIXCok9HPg
defender
06-02-2014, 12:20
нямало е, няма и да има никога в целия всемир друго Слънце на праведност и на спасение.
тука си имаме още един дето се пише за "спасител и слънце"................ "свети" npp и както често той се изразява за себе си "езичник свидетел на словото", работещ за спасението на човеците/одушевени.
С такива филми човек може да преживява всякога съкрушеност и Богопреклонение в дълбините на своя дух.
за съжаление често Холивуд и визуалните му ефекти намесят ли се и всичко се опорочава (дори и светините). И такива филми по-скоро са превръщани в емоционално изнасилване и зрелище, които много хора бъркат с духовност.
мен мн ме накефи филма брат мн беше як особено оня с брадата и дупките по ръцете като му пусна на оня на коня расенган и го окьорави лололололо мн добар филм мн радва
anonymous895156
06-02-2014, 14:12
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10363328_713084798733913_5474675002358748172_n.jpg
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10377616_707981062577620_1571022823562317160_n.jpg
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10325590_706770699365323_2491767858314110307_n.jpg
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10363892_704511069591286_7672356094115701206_n.jpg
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/1794586_699834083392318_8652444381023015629_n.jpg
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10155098_689105077798552_2113729834450414519_n.jpg ?oh=baba4af9ec20c93354a6994c593b9c9b&oe=53EE23F1
obicham tazi stranica ;3
^Почваш да ми допадаш... :D
вярно е, че досега имаше филми за Исус, които не представяха достатъчно добре нещата описани в Евангелията, спомням си, че поне в един от тях Христос беше представен като нервен и сприхав, а в друг Той и учениците Му бяха представени някак си примитивни в поведение подобно на пещерняци, но имаше някои филми, които бяха направени добре, иначе този (новия) още не съм го гледал
тука си имаме още един дето се пише за "спасител и слънце"................ "свети" npp и както често той се изразява за себе си "езичник свидетел на словото", работещ за спасението на човеците/одушевени.
дифендъре(все още не съм много сигурен на какво си защитник) какво има между мене и теб, че се оплакваш от мен?!, ако има нещо, кажи?, нито те съдя, нито те заробвам, това че досега бях свидетел на Отца и Исус не означава, че вече мога да се нарека "най-първи в Божието царство", нито пък някога (в настоящата вечност) досега съм твърдял, че съм Бог, Господ, "Слънце", Ангел, или каквото и да е друго от този род, а и защо въобще човек трябва да е нещо или някой за да бъде праведен подобно на Исус и Неговите ученици?!, срещал съм много добри хора измежду нищожните, и много лоши измежду големите, понеже мъдростта, знанията, възвишеността, силата, способностите, могъществото, славата, и пр. никога не са могли да направят човека (който и да е той) истински Светия, защото само любовта(добротата/правдата) го прави такъв, освен това човек не може да стане/бъде съвършен ако не допринася за всеобщото спасение към изобилен и вечен живот в истинския Господ Бог, например достатъчно е да пренебрегнеш само един човек или една душа за да се окажеш несъвършен, защото заповедта е "да обичаш ближния си дори и повече отколкото себе си", а всеки човек е наш ближен, при това даже и всяка душа дори и ако се намира в животинско тяло, съвършената Истина в библейските писания не е описана и подредена както най-добре обясненият материал в най-лесно разбираемите учебници, но е раздробена на множество малки фрагменти разпръснати по протежение на цялата библейска история без да има последователна подредба във времето, ето защо само истински Светии можеха съвършено да разбират Писанието досега, например досега никъде в Библията не можеше да се намери пасаж с подробно свидетелство за това че Бог е планирал да спаси всички човеци/души на вселената, обаче този факт не е сигурно доказателство, че Той не може и няма да спаси всички, защото самият Господ е казал и е написано, че всичко, което е невъзможно за човеците е възможно за Бога, а също и че Бог е любов към човеците, понеже Бог не направи писанията напълно разбираеми за всички с цел да приеме за свои истински Светии само онези, които обичат ближния си съвършено - Те са, които наистина вярват
obicham tazi stranica ;3
димитре, забелязал ли си, че онова малко кръгче неслучайно се намира точно в центъра на света?!, и не допускаш ли, че Израел е малка държава, защото Бог е скромен, и защото Той може да извърши своето дело (и) с малко хора?!, а това че разни вярващи представяха Исус като погубител не означава, че Той е такъв, затова и ненапразно в Библията се говори за разликата между "Светлината" и "тъмнината", понеже истинският Господ Бог е само спасител, докато лукавият - погубител
като свидетелствувам всичко това тук не съдя/не осъждам когото и да е от човеците/душите
anonymous895156
06-03-2014, 15:38
хаххахахаха
defender
06-05-2014, 12:27
дифендъре(все още не съм много сигурен на какво си защитник) какво има между мене и теб, че се оплакваш от мен?!, ако има нещо, кажи?, нито те съдя, нито те заробвам, това че досега бях свидетел на Отца и Исус не означава, че вече мога да се нарека "най-първи в Божието царство", нито пък някога (в настоящата вечност) досега съм твърдял, че съм Бог, Господ, "Слънце", Ангел, или каквото и да е друго от този род, а и защо въобще човек трябва да е нещо или някой за да бъде праведен подобно на Исус и Неговите ученици?!, срещал съм много добри хора измежду нищожните, и много лоши измежду големите, понеже мъдростта, знанията, възвишеността, силата, способностите, могъществото, славата, и пр. никога не са могли да направят човека (който и да е той) истински Светия, защото само любовта(добротата/правдата) го прави такъв, освен това човек не може да стане/бъде съвършен ако не допринася за всеобщото спасение към изобилен и вечен живот в истинския Господ Бог, например достатъчно е да пренебрегнеш само един човек или една душа за да се окажеш несъвършен, защото заповедта е "да обичаш ближния си дори и повече отколкото себе си", а всеки човек е наш ближен, при това даже и всяка душа дори и ако се намира в животинско тяло, съвършената Истина в библейските писания не е описана и подредена както най-добре обясненият материал в най-лесно разбираемите учебници, но е раздробена на множество малки фрагменти разпръснати по протежение на цялата библейска история без да има последователна подредба във времето, ето защо само истински Светии можеха съвършено да разбират Писанието досега, например досега никъде в Библията не можеше да се намери пасаж с подробно свидетелство за това че Бог е планирал да спаси всички човеци/души на вселената, обаче този факт не е сигурно доказателство, че Той не може и няма да спаси всички, защото самият Господ е казал и е написано, че всичко, което е невъзможно за човеците е възможно за Бога, а също и че Бог е любов към човеците, понеже Бог не направи писанията напълно разбираеми за всички с цел да приеме за свои истински Светии само онези, които обичат ближния си съвършено - Те са, които наистина вярват
ами честно казано не мога да го разбера това, как се представяш за някакъв по-приближен до Бога, на който уж Бог му указва някакви по-специални привилегии, и на който му била поставена специална мисия да спасява, като че Бог е някакъв, които може да има пристрастия и шуробажинащина и като че ти се имаш за нещо повече (лепваш си етикета великия Свидетел на Словото, кой като тебе, но важното е, че това някак си те откроява, като че ли преди ти е липсвало внимание и забележимост и така си го печелиш сред обществото.) - дано ме разбираш какво искам да кажа.
Не знам, поне такъв ми се струва образът, който се опитваш да ни пласираш.
ами честно казано не мога да го разбера това, как се представяш за някакъв по-приближен до Бога, на който уж Бог му указва някакви по-специални привилегии, и на който му била поставена специална мисия да спасява, като че Бог е някакъв, които може да има пристрастия и шуробажинащина и като че ти се имаш за нещо повече (лепваш си етикета великия Свидетел на Словото, кой като тебе, но важното е, че това някак си те откроява, като че ли преди ти е липсвало внимание и забележимост и така си го печелиш сред обществото.) - дано ме разбираш какво искам да кажа.
Не знам, поне такъв ми се струва образът, който се опитваш да ни пласираш.
не съм с нищо повече от другите истински свидетели на истинския Господ Бог, дори мога да се нарека малък в сравнение с много от тях, защото например пророк Илия успя да възкреси едничкия син на самотната жена, която го приюти в дома си, при все че това се случи във времето преди Новият Завет когато дявола имаше власт да не допуска да има такива Светии като Исусовите, а пък аз досега не съм възкресил нито един човек, а това че ти досега се опита да ми създадеш образ на горделив лъжепророк е съвсем друга тема, която не смятам да отварям, защото такива лигльовци като теб съм срещал неведнъж, и никак не ми е до това отново да си губя времето с такива, разбира се като казвам това никак не съдя/не осъждам когото и да е от човеците, било то теб или друг, но не забравяй, че истинските вярващи в Исус и Отца не се одумват публично, понеже (без да се хваля със себе си) кога съм се опитал да изопачавам твоите постъпки публично?!, и кога съм започнал пръв да те нападам?!, ето че ти се опитваш да "пласираш" твои изопачени "образи" за нещата, това че съм свидетел никак не означава, че имам дълг да бъда мишена на духовни дон-кихоти като теб, понеже каква е моята вина, че всеки път като видиш "вятърна мелница" си мислиш, че е "зъл великан", който възнамерява да те нападне?!, а е писано: "две жени ще мелят на мелницата, едната ще се вземе, другата ще се остави", обаче ти пак си като онази лошата, а не си ли ти, който сякаш търси поле за изява било то за да си избива комплекси по лош начин или за да интриганства така?!, повярвай, искаше ми се времето, което ти отделих за да ти обяснявам всички онези неща за правилната вяра в истинския Господ Бог да го бях отделил на някой, който щеше да повярва както трябва отколкото да си го губя с духовни/религиозни чешити, но разбира се не казвам, че ти си най-лошият от всички, защото имаше и съм срещал много по-лоши от теб, но нека това да не те успокоява (за) да си продължаваш да бъдеш келеш на светото място, а нека бъде за твое добро, понеже кой баща ако обича сина си не го наказва?!, обаче теб именно истинският Господ Бог те изобличава макар и чрез моите ръце, което значи, че именно Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог те обича и се опитва да те обърне в правда, а не казвам, че аз досега бях най-съвършен свидетел, защото вярвам, че може да има и по-добри отколкото на мен ми се отдаде да бъда досега, обаче дори и Елисей не похули Илия, а ти хулиш онзи, който ти е свидетелствувал истинското Божие Слово на Живия Господ Бог в продължение на толкова време когато ти не го знаеше, но се заблуждаваше за доста неща, при това без въобще да е искал от теб да му плащаш каквото и да било, освен поне да се стараеш наистина да не причиняваш зло ближнему, докато онези, които те лъгаха искаха дори да им плащаш за това, че уж са ти казвали само Истината, просто сякаш ти самият си създаваш врагове в своя ум и после се впускаш в дон-кихотски авантюри, а що се отнася да моята (истинска) печалба, за мен това е само когато всеобщото спасение в истинския Бог и Исус напредва стремително без повече закъснение, иначе в противен случай съм склонен да се считам за губещ, защото каква ще (ми) е вечната награда ако не дойде спасение за човеците?!
"Ако, по човешки казано, съм се борил със зверове в Ефес, какво ме ползува? Ако мъртвите не се възкресяват "нека ядем и пием, защото утре ще умрем"." 1 Коринтяни 15: 32
наистина ти желая успех по пътя на вярата в Господ Исус Христос и Небесния Бог Отец
DarkTemplar
06-10-2014, 22:16
Колегата npp ми прилича на някакъв побъркан монах с достъп до Интернет. Но пък е забавен. :D