View Full Version : Една объркана история..
ChristineV
06-02-2014, 17:36
Здравейте на всички! Първо,искам да се извиня на тия,на който историята ще им се стори глупава и да благодаря на тези,който ще си направят труда да я прочетат. Историята е свързана с мой съученик (вече бивш,завършихме),с който всичко започна на шега. Телефонно обаждане,чат свързан с училище,танци,обаждания и т.н. По време на бала си говорихме за бившите ни връзки и ми сподели,че ако бъде с едно момиче,ще е защото има някаква тръпка към нея. Тази и следващата вечер прекарахме заедно. Не спирам да мисля за него,но не искам да говоря с него за това,понеже за него може и да не е от такава важност и не искам да изглеждам жалка в очите му. (Беше пил,но не толкова и ми каза,че помни всичко). Минаха 5 дена и на едно събиране пак прекарахме почти цялата нощ заедно,изпратих го,целунахме се каза да му се обадя. В същото време се държи някак студено и ме обърква. Не знам какво мисли,какво чувства и не искам да изпадам в неловката ситуация да го питам,защото по този начин ако няма чувства, ще е кофти. Някой може ли да ми даде някакъв съвет и да ми каже според вас има или няма чувства,от какво са породени и т.н Благодаря предварително.
Обади му се, отидете на среща, поцелувайте се и го питай какво иска.
ChristineV
06-02-2014, 17:49
Благодаря за бързия отговор,но не мисля,че трябва аз да го правя. Ами ако откаже..ако имаше желание дали не би го направил. Когато останем на саме само тогава можем да си говорим и ме целува и се държи добре,а после все едно нищо не се е случило.не искам да изглеждам като обсебена.
Borntobewild..
06-02-2014, 18:02
Ако се опиташ може и да загубиш, но ако не опиташ със сигурност си загубила.. Любовта не е за страхливците.. Рискувай :)
Getyourfreakon
06-02-2014, 18:12
Ако се опиташ може и да загубиш, но ако не опиташ със сигурност си загубила.. Любовта не е за страхливците.. Рискувай :)
Фейсбук статусчета.
Иска да му се обаждаш, целували сте се, даже може би ти е направил намек, че има тръпка към теб? Покани го, според мен има чувства.
ChristineV
06-02-2014, 20:16
Благодаря за мнението,но много се колебая от противоречивото му държание. Някой му беше казал,че излизам с друго момче и той така подигравателно ме попита,не ме остави да обясня като ми каза,че едва ли не не му пука. И не знам дали няма да изглеждам глупаво в очите му,ако напразно съм си помислила,че може да има нещо между нас,а то е било така по между другото. (въпреки че мисля ,че ако е между другото няма да се повтори 3 пъти).
Отживелица е това, че момчето трябва да кани първо.
Познавам двойки, в които точно девойката е дала старт на нещата.
anonymous708973
06-03-2014, 17:34
Той ти е казал да му се обадиш и ти не си? Е, сама си си виновна.
Когато се случи пак, го попитай какво иска.
baby_baby
06-03-2014, 18:27
Ние няма как да ти кажеме какво му се върти в главата
RapExotic
06-03-2014, 20:49
Толкова ли е трудно да разбереш от поведението му? Казал ти е, че може да е с момиче само ако изпитва тръпка към нея. Целунал те е. Казал ти е да му се обадиш (най-вероятно за да се видите). Как по-ясно да ти покаже, че те харесва? Сега е твой ред да направиш нещо и да покажеш, че си заинтересована от отношенията ви.
Ама чакай малко .. ти обади ли му се, след целувката? Какво още очакваш да предприеме към теб?
Страхът ти е неоснователен и в случая ти изиграва много голяма шега. Ако искаш момчето, действай!
sometimes_
06-04-2014, 09:33
Аз не бих му се обадила, ама...виждам, че повечето са на обратното мнение. Мен ме дразнят такива, дето се правят на интересни. Не може ли той да ти се обади, ами ще ти казва "Обади ми се"?! Тъпи номера...
ChristineV
06-04-2014, 21:04
Благодаря на всички за мненията. :)
fanofcats
06-05-2014, 16:11
Първото нещо,което трябва да направиш,колкото и да те е страх и да ти е кофти е да разговаряш с него,защото истината освобождава.От написаното разбирам,че се притесняваш да говориш за тези неща и с право,защото най-дълбоките чувства се изразяват най-трудно с думи,но за да се освободиш от тези съмнения,които терзаят в душата ти,трябва да го направиш.Човек трябва да има кураж и само така може да върви напред в този аспект на живота.Никой,който се е влюбвал може да бъде жалък,защото любовта е най-прекрасното чувство на този свят.Смело напред и без страх.
bloodfrozen
06-05-2014, 16:34
Тая тема за него ли се отнася - цък? (http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/565811-%D0%A1%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81)
igaydarov
06-05-2014, 16:40
като цяло мисля че няма голям интерес към теб... казал ти е да му се обадиш окей, 1 път се държи топло после студено, това е т.н. близко-далече... абе момчето е бройкаджия, разбира от свалянето на момичета и те е свалил вече... не ти препоръчвам да храниш големи чувства към него, защото най-вероятно няма да е за дълго с теб. по това което описваш, аз така анализирам. Съвета ми е, търси го 1 път ти после той и така, излизайте по-често, прекарвайте повече време заедно, не бързай да се влюбваш в него и да се чукате ако искаш сериозна връзка. Изчука ли те, приключил е с теб. Успех