PDA

View Full Version : Бременност?

elinka2222
06-03-2014, 16:31
Здравейте. С приятеля ми правим секс винаги с презерватив и той свършва извън мен. На 24-ти през деня правихме секс, към 2 часа, като отново ползвахме презерватив, който не се е късал и той свърши извън мен. По-късно през деня, към 11 ч. вечерта го правихме пак, пак с презерватив. По едно време обаче забелязахме, че презервативът изглежда странно. Той беше някакъв модел на спортекс, черен. Нали знаете как когато се спука балон и опънете някаква част от него, тя се разтяга и става по-прозрачна. Е, така изглеждаше и презерватива. Видяхме това и спряхме веднага, приятелят ми го махна и го огледа внимателно - не беше скъсан, сигурни сме в това. А и той не свърши изобщо, тъй като спряхме.
Всичко звучи наред, обаче проблемът е, че миналия месец ми дойде на 3-ти, а сега още не ми идва. Започвам да изстерясвам панически... :D Ако не смятате, че бременността е възможна, какво друго може да причинява закъснението? Моля да не се шегувате.

elinka2222
06-03-2014, 17:03
Пропуснах да спомена, че цикълът ми е между 28 и 31 дни обикновено, което значи, че според всички овулационни калкулатори на 24-ти не съм била в овулация... Възможно ли е все пак да е станало нещо? :(