PDA

View Full Version : закъснява ми след първия път

gabriella.patova
06-04-2014, 14:18
Здравейте ! Знам,че сигурно тази тема е "банална" , но бих искала да питам нещо. На 17 години съм и на 31.05 (т.е преди 4 дена) правих секс за първи път . На самата дата трябваше да ми дойде (но не ми беше дошло) . Не беше с презерватив, но свърши извън мен. Та въпроса ми е нормално ли е да ми закъснее ?

DragonLady
06-04-2014, 14:27
Да, на мен ми закъсня близо 2 седмици след първият ми път. Моя приятелка ми е споделяла също за голямо закъснение след първият и секс. Така, че спокойно, не си бременна, ще ти дойде цикъла, просто очаквай да закъснее поне с няколко дни.

freestylerbg10
06-04-2014, 15:02
Габриела, момче съм, не съм много запознат точно с този проблем, но ще ти кажа едно. Без презерватив всички говорят, че е по-хубаво нормално, но СИГУРНОСТТА и ЗДРАВЕТО са преди всичко! Мисля, че си наясно, че може да забременееш дори и от течноста, която прочиства каналите, поради простата причина, че и тя съдържа семенна течност! И аз скоро направих "сефтето" си, но винаги го правя с презерватив! Пази се !

never_lose_hope
06-06-2014, 08:29
Да, на мен ми закъсня близо 2 седмици след първият ми път. Моя приятелка ми е споделяла също за голямо закъснение след първият и секс. Така, че спокойно, не си бременна, ще ти дойде цикъла, просто очаквай да закъснее поне с няколко дни.

Да и при мен беше така .. не мисля, че има за какво да се притесняваш

baby_baby
06-06-2014, 10:09
След първия ми път ми закъсня с 1 седмица и после се регулира спокойно нормално е

Daniie
06-22-2014, 12:30
Ще може ли да пишеш когато ти се регулира сефтето го направих на 07.05 и на 05.05 беше ми свършило пък на 03.-04.06 трябваше да ми е дошло ама още съм в очакване :Д

HellMoon
06-23-2014, 17:24
На мен също ми закъсня с около 2 седмици, на следващият месец пак така. След това се консултирах с гинеколожка, не се притеснявай - нормално е.

kalpazanka
06-24-2014, 07:36
Напикай един тест, мамка му!

draid
06-24-2014, 20:42
И защо ако мога да попитам го правихте без презерватив ? Да не си мислиш, че опасността е само от бебе. Предполагам на него не му е било за първи път, та може хубаво да си си и лепнала нещо.

Вторият въпрос е защо за близо месец не направи един тест ???