View Full Version : Нужда от съвет ..
Sandowsa..
06-05-2014, 17:09
Ам.. както се досещате имам проблем ( или поне аз си го представям като такъв ).
Аз съм момче на 16 не съм имал сериозни приятелки до сега.
Та проблема ми е следния след 7-и клас се преместих в ново училище ии както може би се досещате харесах почти веднага едно от най-красивите момичета в класа/училище , отначало не предприемах никакви действия контактите бяха случайни.Към края на учебната година почнахме да си говорим много излизахме и тя ми обръщаше внимание на което аз не съм свикнал (гушкане,хапане, random целувки ) ии да проблема е че това се случва в интервали между връзките и . Харесвам я много и я ценя като приятел обаче имам чувството че съм играчка :с . Опитах се да си намеря друга приятелка но не се получи , но и няма как като всеки ден съм с нея 5-6 часа и тя постоянно е сгушена до мен :с
бтв FRIENDZONE!
fanofcats
06-05-2014, 17:26
Не си обяснил много подробно за нея..Тя изпитва ли същото към теб?Може да го показва,но само да те използва.Щом се чувстваш като играчка значи,че тя не те харесва според мен.Бъди търпелив и някой ден ще намериш подходящата си половинка,просто си още малък за да се влюбиш,тийнейджърите не знаят какво е любов.Ще отнеме време докато се влюбиш истински,защото любовта не е само да харесваш даден човек,а да оценяваш като такъв и да го приемаш такъв какъвто е.Също така любовта не е чисто физически или само прегръдки и целувки,а да се отдадеш на този човек пълноценно и да правиш нещата,които той иска.Успех в търсенето,приятел!
Ам.. както се досещате имам проблем ( или поне аз си го представям като такъв ).
Аз съм момче на 16 не съм имал сериозни приятелки до сега.
Та проблема ми е следния след 7-и клас се преместих в ново училище ии както може би се досещате харесах почти веднага едно от най-красивите момичета в класа/училище , отначало не предприемах никакви действия контактите бяха случайни.Към края на учебната година почнахме да си говорим много излизахме и тя ми обръщаше внимание на което аз не съм свикнал (гушкане,хапане, random целувки ) ии да проблема е че това се случва в интервали между връзките и . Харесвам я много и я ценя като приятел обаче имам чувството че съм играчка :с . Опитах се да си намеря друга приятелка но не се получи , но и няма как като всеки ден съм с нея 5-6 часа и тя постоянно е сгушена до мен :с
бтв FRIENDZONE!
Аз съм колкото теб ... мога да ти кажа , че момичетата на тая възраст са разгонени :Д ако си по настапателен може да си направиш сефтето с нея :)
Sandowsa..
06-06-2014, 16:31
Не съм за единия секс (или поне така си мисля) просто ми е хубаво да е до мен .. нз съжалявам за изгубеното време :с
RapExotic
06-06-2014, 20:50
Щом излиза с теб между другите си връзки не си въобразявай, че ще имате някакви сериозни отношения. Имаш шанс да я изчукаш, ако знаеш как да си изиграеш картите.
Sandowsa..
06-07-2014, 09:35
Добре и какво мога да направя.. имам предвид не съм много опитен по темата ..
MarkKnight
06-07-2014, 12:50
хахаха брато,приличаш ми на една изтривалка,когато принцесата си няма принц :D следващия път,когато е сама и пак тръгни да ти ги прави тези неща...просто я спри и й кажи,че искаш нещо по-сериозно...така и така няма какво да губиш
testosteronNinja
06-07-2014, 13:27
Същото се е случило и с нея, никой не е направил първата крачка по-рано и сега сте приятели. Тя не те харесва и ако се опитваш да я свалиш, тя би могла да се бори да промени това, но няма да се получи. Най-добре да й кажеш, че искаш да си намериш гадже и тя ще ти помага. Имаш голям късмет, защото на 99% тя ще се съгласи, а да имаш друго момиче на твоя страна е като да имаш магнит за женско внимание.
BeTheOne
06-07-2014, 14:55
Какво можеш да направиш? Въпросът е какво искаш да направиш?
Ако искаш да сте заедно - сам си го каза във френдзоната си. Не си мисли, че от там се излиза лесно. Да не кажа, че не се излиза.
Бъдете си приятели. Хубаво е да имаш приятели момичета, защото в техните компании ще си намериш нови момичета, с които да бъдеш. Ако имаш някакви по-сериозни чувства, по-добре се дистанцирай малко по-малко от нея, защото така само на себе си вредиш и се самозалъгваш. Светът е пълен с жени, така че се оглеждаш и си харесваш. :)
Поздрави!
BeTheOne
Oldschool
06-09-2014, 07:35
От опит глава не боли. А френдзоната е мястото на хората, които се страхуват от "не" и нищо повече - преодолееш ли този страх ще знаеш дали можеш да бъдеш щастлив или да търсиш друга мацка, но няма да си в това нулево положение на несигурност, терзания и самоизмъчване.