PDA

View Full Version : Имам въпрос?

AwesomEBG
06-05-2014, 20:30
С приятелката ми вече сме правили 2 пъти секс. Тя беше девствена и първия път се сещате как беше.. мъки като цяло! Болеше я наистина много! Та да се върна на въпроса .. На втория път когато го правихме, тя след това ми каза, че я е боляло, но мисля че това е нормално. Също мисля, че въпреки болката и хареса, но тя не ми е казвала дали и е харесало или не. Момичета вие от кога започнахте напълно да се наслаждавате на секса?

П.П Благодаря предварително :)

bilqnavod
06-06-2014, 08:34
На втория път усетих удоволствие, при мен беше така.

baby_baby
06-06-2014, 10:08
Нормално и втория път да я е боляло и като си мисли само за болката и се стяга и още повече я боли

мен бая дни ме боля след първия път но с времето спира тази болка

monika.ruse
06-06-2014, 18:20
Удоволствие усетих и първия път, въпреки силната болка

Borntobewild..
06-06-2014, 18:30
Мен все още ме боли понякога, макар че загубих девствеността си септември, нормално е :) Но въпреки това има наслада от секса

AwesomEBG
06-06-2014, 19:49
Разбирам ви, нея я е страх все още ... А и както казах изпитва болка, но явно е нормално :)
Та и удоволствие изпитва поне така мисля и така изглеждаше тогава.. Не сме говорили на тая тема, защото до някъде тя е малко по дръпната на тази тема "секс" и дори и аз се притеснявам да говоря. Според вас ще отшуми ли това, че е отдръпната от тази тема или?

monika.ruse
06-06-2014, 23:03
Бях по същия начин с вече бившия ми приятел, после след околко 1-2 пъти вече не ни пукаше и всичко си казвахме

Hilary_
06-07-2014, 07:40
А ти какво правиш по въпроса, че да не я боли?

DarkTemplar
06-07-2014, 08:47
Пише във форума. :lol:

AwesomEBG
06-07-2014, 18:39
А ти какво правиш по въпроса, че да не я боли? Правим си всичко нормално. Имах предвид това, че не съм сигурен дали чувства удоволствие като цяло :) Не съм момиче, че да знам ! Затова се допитвам до женската аудитория във форума

misslove
06-07-2014, 21:06
При мен нямаше болка.Нито първия,нито втория път ...

svalqcha98
06-07-2014, 23:16
Чувал съм це теце много кръв парвия път, верно ли е ?

Mr.Killer
06-08-2014, 00:41

Пише във форума. :lol:

:-D

Rabalka
06-08-2014, 05:53
Еми нз относитилно е

Hilary_
06-08-2014, 07:56
Правим си всичко нормално. Имах предвид това, че не съм сигурен дали чувства удоволствие като цяло :) Не съм момиче, че да знам ! Затова се допитвам до женската аудитория във форума
Ако правиш всичко нормално, няма да се пораждат такива съмнения у теб.
Не е нужно да си момиче, че да знаеш дали й харесва. Усеща се на момента.

analgin
06-08-2014, 20:54
Все пак сте правили секс само два пъти , нормално е да се притеснява и да не изпитва кой знае какво удоволствие, не очаквай след третия път да получи оргазъм или да свърши няколко пъти. Удоволствието ще си дойде с времето,отпускането и практиката.
Най-важното започнете да говорите свободно по темата , не разбирам как може да правите секс и да ви е неудобно да го обсъждате, ако всичко идва от нейната дръпнатост , опитай се да я предразположиш за да се отпусне и да си каже, ако нещо я притеснява или не й харесва.

AwesomEBG
06-08-2014, 21:47
Все пак сте правили секс само два пъти , нормално е да се притеснява и да не изпитва кой знае какво удоволствие, не очаквай след третия път да получи оргазъм или да свърши няколко пъти. Удоволствието ще си дойде с времето,отпускането и практиката.
Най-важното започнете да говорите свободно по темата , не разбирам как може да правите секс и да ви е неудобно да го обсъждате, ако всичко идва от нейната дръпнатост , опитай се да я предразположиш за да се отпусне и да си каже, ако нещо я притеснява или не й харесва. Благодаря :) Ще се постарая