Влез

View Full Version : сънища

giftise
06-07-2014, 05:00
аз по принцип не вярвам в тях, но напоследък много сънища сънувам, които като ги проверя в съновника се оказват, че точно описват това, което ми се случва, няма да казвам какви са били ситуациите, но тази вечер сънувах сън отново, ще кажа само най-важните моменти от него, които се свързват с настоящето, сънувах, че една починала баба ми слага да ям, не че съм я познавал кой знае колко добре, аз дори нямам много починали роднини има 2 баби и 2 дядовци, но сънувах, че ми слага да ям, а в съновника пише, че ако сънуваш жив мъртвец ти предстоят коварни болести, а това е така, защото наскоро ми предстои операция, после обаче сънувам, че съм легнал в тъмното и няма никой при мен и все едно заспивам и по едно време майка ми идва и аз си мълча и си мисля, че няма да ме намери, но тя ме намира и ми дава светлина и ми казва "знам че обичаш така", но аз сякаш и отхвърлих светлината защото бях прекалено уморен... но се събудих със сълзи на очи, та в съновника пише, че ако сънуваш светлина, ще имаш добро здравословно състояние, и в крайна сметка целия сън го тълкувам така, че операцията в момента всъщност не е задължителна, просто аз искам да се подложа на нея, но тя наистина крие рискове и след този сън съм готов да се откажа!

Getyourfreakon
06-07-2014, 11:41
Това с тълкуването на сънища са глупости според мен, особено в тези сайтове. Всичко си идва от подсъзнанието. Например, хората често сънуват това, от което се страхуват/което искат да им се случи или човек, който им липсва и тн.
Относно операцията, успех!

npp
06-08-2014, 13:45
досега имаше и много сънища проектирани/прожектирани от сатана, така че не вярвай на всеки сън, а дори и някой сън да е от истинския Бог, ако не си сигурен относно неговото тълкуване, тогава по-добре не бързай да си правиш заключения, особено като имаш предвид, че истинският Господ Бог върши само добро

DoctorSatan666
06-09-2014, 16:47
досега имаше и много сънища проектирани/прожектирани от сатана,

Така е, на мен Сатаната и различни демонични същества неведнъж ми са се е явявали в сънищата. А в много от тях сънувам, че убивам някой.

Впрочем, как се разбира дали един сън е от Бог или от Сатаната ?

defender
06-10-2014, 11:44
сънувам.

Ъ, доктора бил човек, разочарован съм, очаквах свръх-висша форма на живот.

npp
06-10-2014, 13:29
само правилната вяра в истинския Господ Исус Христос и истинския Бог Отец е сигурен път за познаване(то) на истината, но това означава да намразиш "тъмнината"(злото), и да обичаш човеците/душите, което значи наистина да искаш да има спасение за хората/одушевените (в истинския Господ Бог), защото дяволът както и всяко друго първично явление на "тъмнината"(всеки неодушевен зъл дух) не е одушевено същество и всъщност не го боли, макар и неведнъж да е симулирал, че го боли, докато човеците и животните са одушевени същества и могат да изпитват болка, а не истинският Бог създаде болката, но "тъмнината" я въведе, така че ако чрез някакъв сън си убеждаван, че някакво зло(неправда) е неизбежно, правилно, редно, необходимо, и т.н., а не нередно, неправилно, ненужно, предотвратимо, и пр., тогава е сигурно, че там има пръст лукавият