PDA

View Full Version : Да си интересен



reni+
06-07-2014, 16:21
Здравейте на всички. Познавам човек, който се прави и мисли начини да е интересен, вниманието да е към него и т.н. Вероятно се досещате.. тази година за първи път се сблъсках с такъв човек.. тя е в съседния клас и имаме общи приятели. Постоянно се изтъква(Аз това, аз онова.. аз имам фотографска памет, слушателна(?),аз получавам хубави оценки без да уча, аз си лягам в 4 часа сутринта, аз ям много вредна храна и ми липсват витамини, аз мразя слънцето) И всичко това го казва с някаква гордост и по всички възможни начини се опитва това да ни го припомни. И преди да кажете, не, не и завиждам, няма за какво. Не разбирам как може да има такива хора..
Друго също ми е странно от години насам. Например аз ако кажа на общите ни приятели с това момиче някой да дойде с мен до магазинчето в у-ще,никой няма да дойде.. мързи ги, не знам си какво.. а тя например като каже, бъъързо тичат след нея, желаещи да се разходят винаги има с нея. Тичат след нея като кученца.. оня ден, прибираме се след у-ще и по едно време момчето с нас вика: М. е гладна, да ходим да яде. И другото момиче като кученце след нея. Друг пример: Предлагам на едното момиче с нас да отидем еди къде си да се разходим, отговаря ми, че е много далеече, не и се ходило, имала работа, а М. и казва и тя марш с нея, та дори и е по- далече мястото. На това си се ядосвам няма какво да крия де.
Не разбирам как става това? Защо?
И друг въпрос имам: Кка и аз да се направя на интересна, веднъж и аз искам малко внимание хаха.
Моля без хейтове. На 16 сме, ако има значение.

RapExotic
06-07-2014, 20:37
Е тя си е типична кифла. Нормално е да се събира със себеподобните си.

А ти не се опитвай да си като нея и не се комплексирай от това, че не се харесваш на всички. Търси качествени хора, с които да общуваш, а не за бройката.

Getyourfreakon
06-07-2014, 21:03
Недей да се опитваш да бъдеш като нея, гадно е да се самоизтъкваш прекалено много или да говориш само за себе си, в интерес на истината надали на хората им пука в колко е легнала. Както казаха по-горе, бъди себе си.

Leticcia
06-08-2014, 12:32
Не искаш да си интересна, а по-скоро искаш да си лидер?

rena++
06-08-2014, 13:02
Прощавайте, нещо стана с предишната ми регистрация.. не мога да си влезна

Чак лидер, не.. но ме дразни всичко това, как всички се съобразяват с нея.. та тя дори не е кифла, не обръща грам внимание на външния си вид и е по- скоро като момче. Всички успява да ги манипулира и да я слушат. Жалкото е, че и аз след нея като кученце бях.. чаках я след часовете с другите(2 наши пирятели) 45-90 минути, а дори не си ходех тогава с тях(живеех зад у-ще).Както и да е това беше толкова глупаво от моя страна..

Leticcia
06-08-2014, 13:25
Усещам, че искаш да приличаш на нея, да вървят всички с теб, да търсят компанията ти. Моят съвет към теб е да престанеш да бъдеш човек и да се превърнеш в личност, само тогава ще имаш възможността да бъдеш изслушвана, когато ти се прииска да говориш за това, в колко часа си си легнала. И не е нужно да бъдеш "кифла", за да бъдеш, не знам дали в нейния случай да нарека "лидер" или "манипулатор" ( и в двата случая се получава еднакъв ефект ). ;)

dreamwalker
06-08-2014, 16:37
Не си длъжна да приличаш на нея.

zeleniq_domat
06-08-2014, 23:25
Не си ли достатъчно интересна за себе си? Затова ли искаш да изглеждаш като такава пред стадото? По- добре преосмисли по- важните неща от живота си.

sl1nceetoo
06-13-2014, 15:07
Компанията ти е лоша. Познавам такива момичета, сблъсквала съм се с тях. Пределно ясно ми е за какво говориш. Просто ги оставяш, тва не е никакво приятелство. Намери свестни хора и ще видиш колко по - ценена и щастлива ще бъдеш!