View Full Version : Какво правито когато ви е скучно..
Така въпроса ми е това.. тъп е ама карай :D
RapExotic
06-08-2014, 14:16
Влизам във форума и ви чета тъпизмите .. ъъ исках да кажа темите. :D
Влизам във форума и ви чета тъпизмите .. ъъ исках да кажа темите. :D
Значи съм направила нещо добро.. :D добавих тъпотия за да не скучаеш :D
CrazyLittleThing
06-12-2014, 19:15
Гледам още една тема си пуснала ( предполагам си момиче, заради аватара ) в тоя раздел за скуката - май нямаш какво особено да правиш. ( не се заяждам, просто отбелязвам )
По темата: винаги си намирам нещо за правене, така че на практика е невъзможно да скучая. Ако не съм излязла някъде, гледам филми, чета, тренирам, изкопавам си готини песни от ютюб, пея ( макар и да не мога, но пък умея да го правя с часове ). Освен това винаги имам нещо за учене, което така или иначе трябва да се свърши.
Чета учебника по биология.
sometimes_
06-13-2014, 06:22
Скучая.
BlackEyedPeas
06-13-2014, 08:37
Ако трябва реално да отговоря на въпроса ти - какво мога да правя когато ми е скучно? Ами.. скучая? о.о
Иначе ходя в найн гаг, цъкам някоя игра, гледам vines, някакви забавни/научни клипчета (от рода на какво мозъка ни виждал, пък то какво било), разцъквам фотошопа има толкова много неща, които могат да се правят, просто сме ограничени в мисленето.
аз съм си приятна компания, тей че обичам да оставам сама с мислите си и да не правя нищо. иначе напоследък имам доста свободно време и чета книги, гледам филми, сега мога да си карам и колело на воля <3
sl1nceetoo
06-13-2014, 15:46
Ако нямам възможност да изляза, ще гледам Тв, филми, ще чета книги, списания и прочие, или ще рисувам, ще си пиша електронните истории и романи..
kamelia_ivanov
06-13-2014, 16:43
чета или тичам
nasnedogonyat
06-16-2014, 13:47
Ако ме мързи да изляза .. пускам си някое аниме :d
watermelonkisses
06-16-2014, 13:55
не съм си толкова скучна, че да скучая;/
аниме, документални, разходка в гората <3, тичане, каране на велосипед, музика, медитация, йога, игра с по-малкия ми брат, кучето, гледане на филм, някоя разтърсваща драма, въргаляне в леглото, малко пътешествие, заговаряне на някой стар човек, имат интересни истории от живота си за разказване, а и често се кефят, че има на кого да ги споделят :Д, ядене.. ако не ми се прави нищо от това скучая 20мин. и избухвам в смях как ми е толкова ограничено мисленето.
YonaToxic
06-19-2014, 00:06
Нищо изненадващо.
Опитвам се да преодолея скуката – излизам навън, отивам при баба и дядо, чета книга, гледам филми, слушам музика... Скуката напада скучните хора. ;) Винаги има какво да се прави. :))