PDA

View Full Version : Възможно ли е ?

Tedll
06-08-2014, 16:28
Вчера правихме секс с моя приятел два пъти.Първия път беше с презерватив и всичко си беше наред.След това аз влезнах в банята да се изкъпя.Минаха 30-40 мин и почнахме пак.Той не си взе душ.Този път беше без презерватив.Не е свършвал в мен.Та въпросът ми е може ли да е останала сперма по пениса му още от първия път и да съм бременна.Според мен не е възможно, защото сперматозоидите умират и засъхват. Той каза че не е ималло нищо.Чакам мнения.

Borntobewild..
06-08-2014, 16:31
Възможно е да са останали сперматозоиди по пениса му, но не е възможно да си забременяла, а пък и сперматозоидите на кислородна среда не държат много така че спокойно :)) всичко е окей, щом не е свършвал в теб

AwesomEBG
06-08-2014, 16:37
Абе хора постоянно пишете такива неща.. За да няма такива моменти кондоми има, защо 2рия път без? Това си е ваша работа и лично мое мнение, но за най-голяма защита с презерватив..

Tedll
06-08-2014, 17:56
Абе хора постоянно пишете такива неща.. За да няма такива моменти кондоми има, защо 2рия път без? Това си е ваша работа и лично мое мнение, но за най-голяма защита с презерватив..

така е , а според теб възможно ли е ?

Didko_Beats
06-08-2014, 18:40
на теория всичко е възможно 8-)

AwesomEBG
06-08-2014, 19:03
така е , а според теб възможно ли е ?
Ами до колкото знам сперматозоидите могат да живеят доста на влажно място, но те не са определено. За кислорода как живеят там не съм запознат, но както каза "Didko_Beats" всичко е възможно. Обаче аз мисля, че едва ли има проблем !

analgin
06-08-2014, 20:25
По-скоро не си бременна , засъхнала сперма сигурно е имало, но вероятността да забременееш така е нищожна, все пак филмът си е филм.
Следващият път правете секс с презерватив и го подсещай да си мие пениса между отделните актове.

baby_baby
06-09-2014, 10:24
Не си бременна

RapExotic
06-10-2014, 09:25
Бременна си. Честито ..

iakatamacka
06-10-2014, 14:55
Възможно е да са останали сперматозоиди по пениса му, но не е възможно да си забременяла, а пък и сперматозоидите на кислородна среда не държат много така че спокойно :)) всичко е окей, щом не е свършвал в теб

Аман от експерти. Това са тотални глупости! Да не би вагината ти да е не килоросна среда? може би е силициева или подобна.

Разбира се, че може да се забременее от това. Да останали са сперматозоиди по пениса му - няма как да е иначе. Те са милиони презерватива и размазва стабилно по цялата главичка. Освен това по време на секс се отделя една хлъзгава течност от главичката на пениса - прозрачна и на леки папки - забелязали ли сте? Е да , не е 100% сперма, но в нея се намират няколко хиляди сперматозоиди... във всяка капка. А както знаем на теб ти е нужен един единствен. Количествените натрупвания в случая не са важни.

На кратко - мислете малко повече. Има поне 100 статии по темата в този сайт. Трябва ли да направите аборт, за да имате стимул да прочетете 5 реда. Само това не разбирам...

iakatamacka
06-10-2014, 14:56
...и още нещо - дали си бременна или не може да покаже само теста. Знам, че хороскопа, гледането на кафе, боб и форумни коментари е по-удачно за теб, но вярвай ми - само теста ще да е правилния.

aaster23
06-14-2014, 17:27
Мадам iakatamacka хайде отиди и се пообразовай малко повече, та тогава пиши, а ?
1-во този един сперматозоид... Как забога разбра, че точно 1 сперматозоид навлязъл във влагалището може да те забремени !?
2-ро тази така наречена от теб течност до сега не я бях чувал никога...
3-то влагалището, кислородна среда Axaxaxaxaxaxaxa.... просто.... да не чува това моята госпожа по биология, че ...

CookieJoKey
07-13-2014, 11:55
Аман от експерти. Това са тотални глупости! Да не би вагината ти да е не килоросна среда? може би е силициева или подобна.

Разбира се, че може да се забременее от това. Да останали са сперматозоиди по пениса му - няма как да е иначе. Те са милиони презерватива и размазва стабилно по цялата главичка. Освен това по време на секс се отделя една хлъзгава течност от главичката на пениса - прозрачна и на леки папки - забелязали ли сте? Е да , не е 100% сперма, но в нея се намират няколко хиляди сперматозоиди... във всяка капка. А както знаем на теб ти е нужен един единствен. Количествените натрупвания в случая не са важни.

На кратко - мислете малко повече. Има поне 100 статии по темата в този сайт. Трябва ли да направите аборт, за да имате стимул да прочетете 5 реда. Само това не разбирам...

Точно това мислех да кажа :)
От тая течност също може да се забременее-шансът е по-малък, но има...
Някои хора наистина трябва да се образоват...

marilyn
07-13-2014, 19:39
Правите глупости. Ако правите секс, първият път може да е без гума, но следващите задължително със. В уретрата има останали сперматозоиди. Поне се къпете и той да пишка между тековете.

SunnyDJ
07-14-2014, 08:27
Само 1 сперматозоид не може да ви забремени!!!

В уретрата има останали сперматозоиди. Поне се къпете и той да пишка между тековете.

Това е единственият почти верен отговор. В уретрата не остават сперматозоиди а сперма!!! Така че пак теста да влезе в употреба, и като не знаете какво и как се прави с упражнението секс, карайте по-добре на ръчна!!!

vanqsp
07-14-2014, 18:27
Филмираш се излишно. Не си бременна, но както и други са ти казали ако стане да се изкъпе ще е по - сигурно.

brsi
07-15-2014, 12:17
Бременна си 100% или повече.

stunkaaaa
07-16-2014, 21:09
Може и да си , може и да не си. напрей си тест за бременност (след 14 ден) или отиди на гинеколог . Пак казвам може и да си , може и да не си!

Тромбоцит
07-16-2014, 21:12
Тука познаваме на 140%, да не кажа на 150%. Все пак всички дами са забременявали по 5, да не кажа 6 пъти и знаят процентните вероятности за забременяване от изсъхнала семенна течност, непочистен чеп и мъзга.

fisherguy
07-17-2014, 09:38
Тука познаваме на 140%, да не кажа на 150%. Все пак всички дами са забременявали по 5, да не кажа 6 пъти и знаят процентните вероятности за забременяване от изсъхнала семенна течност, непочистен чеп и мъзга.

Yesh!