PDA

View Full Version : Как да..

AwesomEBG
06-08-2014, 16:32
Въпросът ми е към повечето жени тук, а и мъже които са превъзмогнали това. Как да накарам приятелката ми да има по-голямо сексуално желание? Имам предвид това, че ако не я питам аз не мисля, че тя ще ме пита да го направим. Срамува ли се не мога да разбера .. или просто няма желание. Но като се сетя за "Няма жена която не иска секс'' .. и винаги се питам този въпрос.. Тя няма голямо желание или просто се срамува да ми каже?

Borntobewild..
06-08-2014, 16:38
Нито познаваме приятелката ти, нито знаем колко срамежлива е тя, сам трябва да знаеш как да си я предразположиш за да иска още :)

AwesomEBG
06-08-2014, 16:43
Като цяло не е много срамежлив човек, но точно на тема "секс" си говорим рядко.. И го правим като цяло рядко, но може би това е заради факта, че на нея скоро и беше първия път .. правихме го 2 пъти вече. А и вторият път тя твърдо ми намекваше да го направим.. а и аз това чаках :D

Borntobewild..
06-08-2014, 16:47
Ами щом скоро и е бил първия път е нормално да е по резервирана, и аз бях така :) Мисля, че с времето ще избледнее това

AwesomEBG
06-08-2014, 16:51
Ами щом скоро и е бил първия път е нормално да е по резервирана, и аз бях така :) Мисля, че с времето ще избледнее това Еми скоро, скоро беше преди 3 месеца, след това мина около месец и половина и пак към началото на май месец го правихме последно, но се надявам и при нея така да стане, че да избледнее :)

Тодор
06-08-2014, 16:58
Човече къде си тръгнал да отпушваш жена,след като не можеш да поведеш нещата? Как така ще чакаш те да си поиска или да изяви желание за каквото и да е било?Та нали това е нещо ново за нея ,в което ти си поел отговорността да я въведеш.Ти на нея ли прави сефте или на себе си?

AwesomEBG
06-08-2014, 18:22
Просто исках да разбера дали това ще е временно :)

xXxPETYAxXx
06-08-2014, 19:30
Човече къде си тръгнал да отпушваш жена,след като не можеш да поведеш нещата? Как така ще чакаш те да си поиска или да изяви желание за каквото и да е било?Та нали това е нещо ново за нея ,в което ти си поел отговорността да я въведеш.Ти на нея ли прави сефте или на себе си?

+
А, и много ме учудват хора, които си искат секс чрез питане. То не се пита, просто се започва.

analgin
06-08-2014, 20:09
но точно на тема "секс" си говорим рядко..

липсата на разговори по темата е достатъчна предпоставка за проблеми в сексуалния ви живот

lovefootball
06-09-2014, 15:32
Не я питай направо :p

RapExotic
06-10-2014, 09:31
Как направи заключение, че не иска да правите секс често, след като скоро го е направила за първи път? С времето ще иска, трябва и време да свикне с мисълта.

baby_baby
06-10-2014, 10:02
Според мене се срамува и аз бях така в началото само приятеля ми ме питаше но вече ми отмина и сега и аз предлагам :д