View Full Version : С големи мусколи е тя
Никога не съм бил с големи мусколи. Оценявам ги че са средни. Гаджето има мания към фитнеса и е с големи мусколи. Тя е пристрастена. Мога ли да я откажа от фитнеса и да и спаднат мусколите. Кажете, че ме е срам от това.
Ouroboros
06-09-2014, 15:57
Нямаш право да отказваш момичето да ходи на фитнес! Поне вземи и ти да ходиш с нея на фитнес, по-секси е. Освен това мускулите НЕ спадат, те атрофират и се превръщат в мазнини. И ЗАЩО ТЕМАТА Е В РАЗДЕЛ СЕКС?!
Нямаш право да отказваш момичето да ходи на фитнес! Поне вземи и ти да ходиш с нея на фитнес, по-секси е. Освен това мускулите НЕ спадат, те атрофират и се превръщат в мазнини. И ЗАЩО ТЕМАТА Е В РАЗДЕЛ СЕКС?!
Чудех се между секс и любов и накрая реших тук да я сложа.
lovefootball
06-09-2014, 16:58
Леле ти какво искаш някое отпуснато прашонгелчи ли :D
Borntobewild..
06-09-2014, 18:07
Е не бе хора, ама ако е като мъж, не мерси, няма как да я откажеш, сама виждам по фитнес манияците, които ме заобикалят..
Освен това мускулите НЕ спадат, те атрофират и се превръщат в мазнини
Нда... логиката е един път!
Ouroboros
06-09-2014, 18:55
Нда... логиката е един път!
Повярвай ми, виждал съм много мускулести хора, които след като се оженят и си направят деца, спират да тренират и стават на лоени топки. Може и да Не се получават мазнини след атрофирането, НО... разбра ме :D
Edit:Имаш право в грешка съм. Получих просветление
Получих просветление
Молих се за теб!
DownloadVirus
06-09-2014, 19:43
Просто приеми,че ти си жената във връзката.Какво толкова ?
Точно това няма как да направя.
DownloadVirus
06-09-2014, 19:57
Плужек.
С големи пропуски в правописа си ти.
Не знам какъв точно съвет очакваш, във форума сигурно малко от хората са се опитвали да откажат гаджетата си да тренират.
+1
всички искаме повече трениращи момичетааааааа, а не да правят линия в кенефа....
Всъщност, щом те харесва и ти пуска, къв ти е проблема?
Ако те комплексира, начинът е да започнеш и ти да тренираш, а не да я спираш нея...
RapExotic
06-10-2014, 09:46
Тренирай и ти или си намери кльоштаво гадже, пред което да изпъкваш.
baby_baby
06-10-2014, 09:54
Нито за секс нито за любов е тая тема
По-добре започни да тренираш колко ти е обиколката на бицепса и колко на гаджето ти (питам просто от любопитство).