PDA

View Full Version : Такова нещо няма!

Queen4
06-10-2014, 04:00
Здравейте от мен. Искам тук да си излея всичко. Първо за мен- на 15 съм и имам майка на 50 години(от старото поколение, живееща в 19-20 век). След поредния скандал, разбрах, че някакви тъпи ш*бани нейни колежки ме следят O.O представяте ли си?!??!?!? Почти всеки ден съм в центъра я за дрехи във Втората, я пак да отида в ДМ или да си взема набелязаните от мен неща и поне около час-два се мотая в центъра. Забележете, че живея на 6-7 минути от центъра при малко по- бързо темпо и не е ИЗОБЩО ДАЛЕЧЕ. И така нейните колежки като ме виждали(винаги като ходех, явно) звъняли на майка ми и я питали дали знае, че съм в центъра е, по- тъпи *тука ще си спестя псувните* същества има ли ?
И те като майка живеят 19 век, 40-50 годишни . И аз да няма веднага като отивам до центъра да се обаждам на МАМА, защото това е мноого далече от нас и от у-щето ми. После ако съм си взела нещо, казвам ама... Извинете ама никой на моята възраст не е така. Кой ще се обади на мама и тати щото му скимнало там да иди през центъра за 2 часа макс(които са на работа и заети, като моите)?!?
Стана и друго.. в кр на миналата година, си взех фдт(тайно) и пак няква колежка на майка ми ми е видяла и веднага звъннала- знаеш ли, че твойта еди какво си.. много е "грозна" да си взима фдт и всякакви такива.. била също ВЪЗМУТЕНА как можи едно 15 годишно момичеНЦЕ да взима такова нещо направо мен ако питате сърдечен удар съм щяла да докарам на жената! Продуктът бил и много скъп- 8 лв и фон дьо тена бил за жени 45+ Онемях, припаднах и умрях за втори път.
И според вас какво да правя в този случай. Какво? Не искам докато съм с приятелите си да се обаждам на мамето, че отиваме в коя си част на центъра, после тя пита къде точно сте, какво търсите, какво правите, с кои си, колко ще стоите и т.н. въпроси за поне 10 мин. Ок, нормално да пита, ама обикновените хора, просто след края на ден, вечерта, майките ги питат ако са ходили някъде и така, ама не до ш*бания център дето е на 5 крачки и някви да тръгнат да и докладват ако ме видят някъде.

BanKai
06-10-2014, 05:58
Нормално е, когато излизаш да дадеш една идея повече на родителите си къде ще ходиш, но това с нейните колеги е отвратително. Напсувай ги. :D

RapExotic
06-10-2014, 10:15
Разглезен родител. Като ти звънне и кажи, че пиеш текила с новото си 30 годишно гадже и няма да се прибираш тази вечер. Помотай се някъде докато се стъмни и като се прибереш и обясни, че има далеч по-страшни неща от това да използваш коректор за кожа на 15.

Ouroboros
06-10-2014, 16:38
Като ти звънне и кажи, че пиеш текила с новото си 30 годишно гадже и няма да се прибираш тази вечер. Помотай се някъде докато се стъмни и като се прибереш и обясни, че има далеч по-страшни неща от това да използваш коректор за кожа на 15.

ТОВА трябва да помогне.

Devilsplaymate
06-10-2014, 19:23
А аз пък не виждам защо и двете страни да не са доволни?
Говори с майка си, че колежките й те дразнят с това поведение (да фък?), и че това не е нормално - сигурна съм, че би заела твоята страна. Но ти, ако излизаш за една идея повече време, не виждам проблем да звъннеш, че излизаш. Все пак тя е родител и се притеснява. Сега не го осъзнаваш, но ще го осмислиш малко по-нататък.