View Full Version : Как да премахна къната ?
Преди 2 седмици се бях направила с индийска къна тъмен махагон , мислех си , че вече се е измила , но явно не .. Днеска си купих руса боя за коса и се боядисах и сега като се измих косата ми стана няква светло оранжева :( Въпроса ми е , ако си мия косата по-често и ми падне къната дали ще почне да ми става косата по-светла от боята в русо ? и някой знае ли по-бърз метод за сваляне на къна :(
bai.hui.
06-13-2014, 05:55
Абе, хора, :D , защо ги правите тия работи бе? Като не искаш да си постоянно с един цвят, защо изобщо се боядисваш с него, при положение, че след няколко дена си купуваш руса боя. Вие изобщо знаете ли какво искате... Косата ти е пълен резил, къната няма махане, по - добре я отрежи и не се занимавай...
Правих се с къна 1 година -.- просто мама ми разреши да се боядисам русо най-сетне
къната няма махане
Ко речИ?
Трябвало е да изчакаш повече преди да се боядисваш с друга боя. Отиди при фризьор, той ще ти каже какво да правиш.
anonimna:D
06-13-2014, 19:20
една приятелка така като теб с кана и реши, че ще си боядисва косата синя, първо и изсветлиха или обезцветиха косата по някакъв начин при фризйор и после я боядисаха => върви на фризйор да те направи недей да се мъчиш сама