View Full Version : Обезкосмяване на ръцете ;(
Vivian97
06-12-2014, 17:00
Преди 3 седмици незнайно защо реших, че трябва да си махна космите по ръцете ( по принцип не се забелязват, защото са руси) и направих грешката да ги обръсна със самобръсначка.От тогава още два пъти съм ги махала по този начин понеже ме дразнеха, но започнаха да стават по-твърди и като цяло много гадно се получи ;(. Въпросът ми е ако си купя кола маска и ги махна после пак ли ще растат по-тъмни и дебели понеже искам да ги оставя да пораснат наново и да не ги правя нищо вече?
The Cheetah
06-12-2014, 17:04
Опитай с кола маска и повече не ги бръсни! Ако после ти пораснат руси, не ги пипай.
Ако си останат черни или продължи да ги махаш с кола, или ги остави.
ch0c0late44
06-13-2014, 18:02
Махай ги с кола маска
Vivian97
06-13-2014, 18:58
Ще опитам. А понеже имам доста бенки по ръцете възможно ли е да им стане нещо като използвам кола маска?
feel_me19
06-15-2014, 13:31
Просто се бръсни всеки ден и няма да ти прави впечатление дали са твърди космите. Друг вариант е да чакаш да ти пораснат и да ходиш на козметик. На бенките нищо няма да ти стане.
Не ти препоръчвам да си бръснеш ръцете. Махай ги или с епилатор (както правя аз) или с коло маска. Вярно, че бръсненето става бързо, но пък косъмчетата израстват супер бързо и бодат доста.
nickeyy97
06-15-2014, 14:53
Не смятам, че е чак толкова фатално да си ги бръснеш - освен ако не ти пречи, че трябва да го правиш през горе-долу ден. На мен не ми е проблем и винаги така съм ги махала.
Махни ги с кола маска няколко пъти и ще се поправят.