PDA

View Full Version : Някойй някойй да ми отговори.. Моля ви..

guliaa
06-12-2014, 18:55
Здравейте.. писах една тема но така и никой не ми отговори. Този път ще го дам на по-кратко. Момиче на 17. Приятеля ми е на 18. Ходихме една година. Караници, ревности, лъжи .. любовта може би си отиде. Спря да ревнува и започна да се държи по студено. Скарахме се за простотия. Остави ме зарязвайки ме по телефона със смс. След 5 дена.. му звъннах. Молих се,унижих се. Върна се 100 % сигурен че искал да опитаме още веднъж. В момента се държи сякаш нищо не е станало.. каза ми че иска отначало да започнем. Съгласих се,обещах му че този път всичко ще се оправи. Той обеща същото. Имам му паролата за фб обаче.Той не знае. Не спира да си пише с други (нещо което преди не правеше). И като го питах ми каза че нито си е писал нито е излизал с други. Айде бе? Канят го на купончета на които той ще отиде и виждам изречения от рода на "ще викнем и някой маценца" ???? Иска да опита с мен,лъжейки ме, гледа ме в очите и така красиво ме лъже... Какво иска това момче.. Имайки му паролата.. преструвайки се и двамата в момента си играем сякаш един с друг.. аз се надявам да спре но той на какво се надява? КАкво иска от мен това момче?? :х Мисля още 1 2 седмици .. да изчакам да го видя докъде ще стигне.. за колко още неща ще ме излъже но правилно ли е това?

fenastz
06-12-2014, 19:01
Очевидно е открил, че не си добре с главата и е спряло да му пука за връзката с теб. Сега си гледа живота. Ти добре се замисли за причините за тия караници и как си го отблъснала :?

BeTheOne
06-13-2014, 04:54
Бившите гаджета са бивши гаджета. Това е максима, която не харесва, но като че ли не знам да има изключения от нея, дори и да има са изключително рядко. Веднъж разбито сърцето трудно се поправя. Веднъж направено, стореното трудно се забравя.

Нямай големи очаквания. Щом между вас е имало ревност и караници, това рано или късно води до раздяла. Въпросът е в това, дали ще позволиш да бъдеш наранена или ще го приемеш като естествен ход на живота - тук ти решаваш.

Защо си позволяваш да падаш толкова ниско и да четеш лична информация на друг човек? Какво се опитваш да постигнеш? Виждаш, че е безсмислено. Вие ако не си казвате истината, защо продължавате да сте заедно? Когато някой те лъже, няма нужда да му четеш фейсбука, това се разбира в самите отношения между двама ви.

На кратко - спри да се занимаваш с този човек, спри да четеш чужда лична информация.

Поздрави!

BeTheOne

RapExotic
06-13-2014, 09:18
Нормално е да си търси други и да не му пука за теб. Не бих ходил и ден с момиче, което тайно от мен ми влиза в акаунтите, телефона, личната информация в компютъра ... Не знам само защо няма смелост да те отреже, ами продължава да се занимава с теб.

SAVELLINA
06-13-2014, 13:38
Не знам само защо няма смелост да те отреже, ами продължава да се занимава с теб.

Защото повечето мъже предпочитат да си имат "някоя", при която да отидат, когато им се прииска нещо.

Колкото до авторката - ти също не би трябвало да се занимаваш повече с него. Щом те лъже за толкова очевидни неща - явно не те уважава. Какво очакваш от този човек?

igaydarov
06-13-2014, 14:56
Така, накратко. Всичко е минало вече. Любовта си е заминала и вашата връзка е разрушена.
Поискал е пак да сте заедно, за да си му като резервен вариант за СЕКС. Аз съм го правил това няколко пъти.
Моят съвет към теб е следният - ЗАРЕЖИ ГО ТОЯ ПИЧ И СИ ТЪРСИ ДРУГО МОМЧЕ, ЗАПОЧНИ НА ЧИСТО.
Успех!

guliaa
06-13-2014, 17:10
Знам,че не е правилно че му имам паролата. Но не може аз да го питам писал ли си е с други и той да ми казва не? И да ме лъже а като излезе с мен да ми обяснява как и той искал да опитаме пак. И аз си го помислих това за секса тъй като като се видяхме започна леко да ми се натиска. Много е гадно знам че сама си го направих и да виновна съм но само искам всичко да е както преди. КАкто и да е. Днеска ме направи нищо и ме остави пак за това че аз съм си писала с други (от моя клас едно момче) и защо с него нямало хронология. Той само си търси причина да ме зареже по най-детския начин. Дигнах си нервите,разревах се направо ми развали настроението, а бях излязла с приятелки и ми беше много хубаво. Играе си с мен. МИсля да почакам малко още и на края да изляза с него да му дам паролата да кажа че съм я знаела и да му кажа че го помолих пак да сме заедно само за да видя дали ще ме излъже и докато ще стигне. Че съм го разбрала какъв е и че не искам повече да съм с него. ПОзнавам го и мисля че поне малко тъпо ще му стане че през цялото време съм ЗНАЕЛА и съм се ПРАВИЛА въпреки това за да видя как ще ме гледа и лъже в очите.

scarface.mirka
06-15-2014, 09:07
Знаеш ли,не биваше да го търсиш след раздялата като му ревеше по телефона ти показваш по този начин,че ни можеш без него и той си позволява лукса да те прави на шматка ,защото той вижда,че ти ще му простиш ако той се издъни.Много грешиш моето момиче,не биваше да го правиш това да го изпробваш, щом още от първият път ти си разбрала какъв е,нямаше нужда да се убеждаваш повече.