PDA

View Full Version : Бременна съм от брат ми

GErgANa18
06-14-2014, 10:00
Няма да изпадам в подробности ще си призная това, което стана. Първият път, когато правих секс с брат ми нашите бяха на работа. Спим попринцип в различни стаи, но тогава баща ми правеше ремонт в стаята на брат ми и брат ми трябваше да се измести да спи в моята стая. В моята стая трябваше да спим на едно легло, защото в нея има само едно голямо легло. В леглото бях нощница а брат ми спи по слипове. Бързо заспахме. На сутринта, когато нашите вече бяха заминали аз го пипнах по пениса и усетих, че е много надървен. Тогава се излежавахме. Тогава той каза, че съм палавница и, че това е нередно. Аз му казах да не си гей? Той тогава замълча, но с тези думи той нямаше, как да не прави секс с мен. Аз станах и набързо отидох до тоалетната. След това влязох и свалих нощницата си пред него и му казах да го направим. Той отново отказа, но аз почнах да го целувам първият път се дръпна но след това почна и той. Стигна се до секс. Провихме го без презерватив. Така свикнахме да го правим. Така се случи, че съм бременна. Засега само двамата знаем, но скоро ще научат и наште и то много скоро. Сега те са на гости и е добре, че ги няма. Какво да правя? Аборт ли или да родя?

DragonLady
06-14-2014, 10:21
Аман от тролове

The Cheetah
06-14-2014, 10:33
пак некадърен трол

GErgANa18
06-14-2014, 11:03
пак некадърен трол

Говоря сериозно а ти си мислиш, че съм трол. Трябва такива коментари, като твоят да се трият. Не си ме виждала и не ме познаваш.

Didko_Beats
06-14-2014, 11:08
Гинеколог и от там на психиатър 8-)

DarkTemplar
06-14-2014, 11:17
Иди при братчеда да ти направи второ.

SunnyDJ
06-14-2014, 11:39
хайде стига с идиотски коментари!!!

SunnyDJ
06-14-2014, 11:40
Гергана, Ти си на 18г. Как се виждаш с бебе от брат ти?

GErgANa18
06-14-2014, 12:01
Гергана, Ти си на 18г. Как се виждаш с бебе от брат ти?

Това ще ме направи по-отговорна. Ще е трудно, защото трябва да съчетавам бебето с образованието си а и това, че съм много млада а и живота е пред мен. Ако получа помощ от роднините ще го отгледам. Ще направя така, че да бъде щастливо. Друго нещо е, че хората ако им кажа, че е от брат ми ще ни сметнат за някакви извратеняци. Но ще ми е гадно да направя аборт и да се оттърва от него. Може би трябва да се примиря с това, което може да стане и да го запазя.

DarkTemplar
06-14-2014, 12:13
Остава и баща ти да ти направи едно и ще станете съвсем като в сапунен сериал.

Wednesday666
06-14-2014, 12:20
Боже мой.. Дано си трол, че иначе и психиатър не знам ще може ли да ти помогне.

trosha4a
06-14-2014, 12:55
Остави настрана, че е извратено, както и моралните принципи, но кръвосмешението може да се отрази доста зле на това бебе чисто физически... Според мен направи аборт, ако не за теб то поне помисли за бебето. И все пак шанса да тролиш е 79.35% :D

Arctic
06-14-2014, 12:59
Абсолютно убедена съм, че си трол, но ще се опитам да си представя, че е истинско.
При кръвосмешение, шанса бебето да има някакви усложнения е около 60% и нагоре. Така че, абортирай. Иначе откъде накъде ще правиш секс със собствения си брат?! И той е виновен, щом се е съгласил, но защо, по дяволите, си го предизвикала?!
Спрете да се шегувате с такива неща.

GErgANa18
06-14-2014, 13:11
Абсолютно убедена съм, че си трол, но ще се опитам да си представя, че е истинско.
При кръвосмешение, шанса бебето да има някакви усложнения е около 60% и нагоре. Така че, абортирай. Иначе откъде накъде ще правиш секс със собствения си брат?! И той е виновен, щом се е съгласил, но защо, по дяволите, си го предизвикала?!
Спрете да се шегувате с такива неща.

Преди да се стигне до секса с брат ми едно момче ми беше разбила сърцето. Няколко месеца с това момче бяхме заедно но той скъса с мен. Трябваше ми момче, което ме обича и, което аз го обичам. Страхувах се да се обвържа с ново момче,защото можех отново да бъдя зарязана и да страдам. Много мислех, какво мога да направя и се спрях на брат ми. Знаех, че ме обича, защото съм му сестра и, че няма да ме нарани. Аз съм виновна, защото не трябваше да го предизвиквам да прави секс с мен, но и той е виновен, че не ми отказа. Че бебето може да има усложнения небях чувала. Няма, как да причиня това на бебето и затова мисля да те послушам и да направя аборт.

xNarcisseNoir
06-14-2014, 14:14
Едно нормално осемнадесет момиче щеше да знае, за това, че детето може да има усложнения, при кръвосмешение.
Аман от тролове вече..
Айде на психиатър!

golemiq_korab_minava
06-14-2014, 14:18
то рискът от увреждания е по-голям от раждаемостта след 30 годишна възрат на майките, ама колко я прескачат?

GErgANa18
06-14-2014, 14:18
Едно нормално осемнадесет момиче щеше да знае, за това, че детето може да има усложнения, при кръвосмешение.
Аман от тролове вече..
Айде на психиатър!

Това, че незнаех преди да ми кажат във форума не ме прави луда. Имам пропуски в знанията, но не са големи.

aaster23
06-14-2014, 14:49
GErgANa18... И психиатър няма да ти помогне... Като гледам колко зле се изразяваш, само па 18 годишна ми приличаш + ако наистина си беше случило нещо такова, 100% съм убеден, че нямаше да попиташ, а дори и да попиташ, щеше да бъде като гост... + никът ти е ... GErgANa18....
Ако наистина е така, макар че шансът е 50%, направи аборт защото ако се роди "недъгаво" ... хем на тебе, хем на него, че и на брат ти ще ви е супер гадно....

The Cheetah
06-14-2014, 14:50
Ти за дурго трябва да ходиш на психиатър, герганчее

GErgANa18
06-14-2014, 15:30
GErgANa18... И психиатър няма да ти помогне... Като гледам колко зле се изразяваш, само па 18 годишна ми приличаш + ако наистина си беше случило нещо такова, 100% съм убеден, че нямаше да попиташ, а дори и да попиташ, щеше да бъде като гост... + никът ти е ... GErgANa18....
Ако наистина е така, макар че шансът е 50%, направи аборт защото ако се роди "недъгаво" ... хем на тебе, хем на него, че и на брат ти ще ви е супер гадно....

Аборт ще правя то се е видяло. Като друг път не съм влизала в форума освен сега не знам, как се пише, като гост и това, че никът ми е GErgANa18 няма значение, защото има много други момичета с това име. Пиша, защото реших да споделя анонимно с другите преди да се стигне да родителите ми. Аборта струва пари и няма, как сама да ги набавя и затова трябва те да ми отпуснат. А питам, защото ние с брат ми сме на мнение, че аборта е убииство.

DarkTemplar
06-14-2014, 15:41
Мда, абортът е убийство, а да се ебеш с близки роднини - нещо напълно нормално. Евреи ли сте?

GErgANa18
06-14-2014, 15:44
Мда, абортът е убийство, а да се ебеш с близки роднини - нещо напълно нормално. Евреи ли сте?

Не сме религиозни. Най-важното за нас е любовта.

DarkTemplar
06-14-2014, 15:46
И инцеста.

aaster23
06-14-2014, 17:05
Любовта... Честно казано ако се обичахте, щяхте да си купите поне една кутия Durex .... + това нали сте го правили много пъти... та ...

androidman
06-14-2014, 18:48
Защо бе роди си детето, може да напишеш книга за това някъв сапунен сериал измисли. Как ще го махаш та това си е чиста златна мина. А и ще си сигурна, че детето е твоя кръв само :)

yakuza_
06-14-2014, 19:17
Сещам се за един виц:
Един си хванал гадже със същото име като на майка му. И сега всеки път, като я чука се сеща за гаджето си.

Ivaaaaa
06-14-2014, 19:22
да чуя какви са тези 'морални задръжки'

baby_baby
06-15-2014, 12:48
Аман от тролове

+++

draid
06-15-2014, 15:29
Според мен трябва да отидеш и да изискваш, направо да настояваш да ти направят лоботомия.

Това, че незнаех преди да ми кажат във форума не ме прави луда. Имам пропуски в знанията, но не са големи.

Прав/а си не са големи, те са огромни.

Ivaaaaa
06-15-2014, 15:42
защо сте против кръвосмешението, we???

RagioL
06-15-2014, 16:08

ти би ли се чукала с брат си?

Ivaaaaa
06-15-2014, 16:20
ти би ли се чукала с брат си?

не, той е отвратително и ужасно същество. изобщо не се разбираме, но не ми отговаряй на въпроса с въпрос. аз бях първа. ЗАЩО СЕ ОТВРАЩАВАТЕ ОТ КРЪВОСМЕШЕНИЕТО???

RagioL
06-15-2014, 16:39
гнусно е

Ivaaaaa
06-15-2014, 18:34
защо?

Miniclubman
06-15-2014, 18:56
Аборт.

radi1006
06-15-2014, 18:56
Брат ти на колко е??

GErgANa18
06-15-2014, 19:09
Брат ти на колко е??

На 20.

RagioL
06-15-2014, 19:23
защо?

Защото така казах.
Своята кръв не трябва да се пресича както драконовите вени по тая земя.

_ivi_
06-15-2014, 19:32
Чак ми става вече скучно от тези теми....

RapExotic
06-15-2014, 19:37
Използвай продуктите на Калашников. Помагат много в случаи като твоя.

ForzaFelipe
06-15-2014, 23:43
защо?
Ъъъ, защото сте брат и сестра?!?Това не е ли достатъчно?Фактът че шанса да имате нормално поколение също си е фактор който трябва да подсказва на хората, че е нередно...

Та Гери, ще се направя и аз, че е възможно да не си трол, но избора ти е ясен. Шанса детето ти да има физически и психически проблеми е доста голям, та като гледам как ще ви е трудно да го гледате ако е нормално, а камо ли ако има някакво заболяване или недъг. За в бъдеще мисли за евентуалните последствия който могат да последват от действията ти. Разбирам, че ти и брат ти сте били толкова разгонени, че чак сте решили да се праскате двамата, но това е меко казано извратено и глупаво...

Niakoitam
06-16-2014, 15:20

Аз, аз :) Ами защото например в природата трябва да има генно ранообразие.Колкото е по-голямо толкова по-добре.Гените на роднините са много близки и предразполагат към неадаптиране на организма към рязко променящата се среда и с това страшно увеличават риска детето да има вродени физически или психически,по-леки или по-тежки аномалии, за които с нищо няма да е виновно затова че родата е решила да го създаде.А и е възприето,че не е морално.Например сега в компанията ни отвреме навреме излиза и втората ми братовчедка.Тя е готино момиче и колкото повече общуваме толкова повече се отпускаме.Понякога когато много се разлигавиме с двамата ми първи братовчеди и брат ми,които също са и втори братовчеди понякога даже се случва на бъзик просто ей така за фъна да почнеме да пускаме разни лафове как ако не ни била братовчедка за еди коя си постъпка щяла много да си го изпати.Но на мен пък предполгам и на другите трима младежи някак мисълта,че сме братовчеди с нея ни отблъсква да я гледаме като жена в сексуалният смисъл.Пък даже не ни е сестра.Не ни е и първа братовчедка.Просто баща ми и чичо ми са братовчеди с майка и.Баба и и баба ми са сестри

А към авторката ако е вярно.Може да сте били разгонени,може да сте се отдали на страстта,но поне е трябвало да внимавате да не направите бебе,никой да не разбира и основно да научите до какво води.И все пак...колкото и да те сърби това не е морално :)

elena.a.nacheva
06-16-2014, 20:12
Нищо лично , но всичко в тоя свят става все по-извратено и по-извратено!!
Та за авторката този момент от историята ти , за който пишеш , че "не можеш да издържиш без гадже и те е страх да не те наранят отново" най-много ме раздразни. Страничен въпрос просто да те питам- Колко време преди да се ебете с брат ти сте скъсали с бившия? Не разбирам месец, два ако толкова не си издържала без секс защо просто не се самозадоволяваше . Така поне нямаше да имаш проблеми. А и как по дяволите си си била наумила това "да спиш с брат си" как не се погнуси? Бебето милото не е виновно , че родителите му са толкова тъпи и ако го родиш се надявам да няма недъзи , но най-много се надявам да не стане толкоз тъпо , колкото вас!!!! ДРУГИЯТ ПЪТ МИСЛИ ;)

ebem&piem
06-16-2014, 22:03
Хуахахахахахахах, брат ми :D:D:D:D:D

GErgANa18
06-17-2014, 06:35
Нищо лично , но всичко в тоя свят става все по-извратено и по-извратено!!
Та за авторката този момент от историята ти , за който пишеш , че "не можеш да издържиш без гадже и те е страх да не те наранят отново" най-много ме раздразни. Страничен въпрос просто да те питам- Колко време преди да се ебете с брат ти сте скъсали с бившия? Не разбирам месец, два ако толкова не си издържала без секс защо просто не се самозадоволяваше . Така поне нямаше да имаш проблеми. А и как по дяволите си си била наумила това "да спиш с брат си" как не се погнуси? Бебето милото не е виновно , че родителите му са толкова тъпи и ако го родиш се надявам да няма недъзи , но най-много се надявам да не стане толкоз тъпо , колкото вас!!!! ДРУГИЯТ ПЪТ МИСЛИ ;)

За първи път правих секс с брат си, когато бяха минали два месеца от раздялата с бившия. Бях в голяма депресия. Исках да ми стане хубаво. Усещах, че трябва да направя нещо за да се почувствам добре. Самозадоволяването прави депресията по-голяма.Поне при мен беше така. Отначало си мислех, че ще мога да издържа завинаги без секс, защото както написах в предишен коментар, че не исках и се страхувах отново да бъда наранена. Мислех и стигнах до извода, че ако някой те обича истински той няма да те нарани. Спах с брат ми, защото в него видях идеалното момче, което не бях виждала досега и макар и да се повтарям за второто, защото се обичахме. Замислих се и реших, че ако го напрява ще преоткрия живота и вече няма да съм в депресия. Жадувах и за секс, както всяко живо същество. Може би съм извратена. Не знам. Но не се погнусих. Може би ако беше мизерник тогава щях да се погнуся. Не съм се замисляла, че може да е гнусно за някого. За мен това с брат ми е прост любов и секс а в тези две неща няма място за погнусяване. Те се естествени и доставят удоволствие.

Borntobewild..
06-17-2014, 07:50
Хубаво дете ще е ама ебаси не е случило на родители ;д.. Дано да си трол, мамка му ! И как така няма място за погнусяване, бога ми, та той ти е брат? Каква любов? Братска да, ама айде моля ти се, в братската, както и в сестринска любов няма място за секс, слънчице..

LadyDi
06-17-2014, 08:43
Не мога да повярвам, че прочетох тази тема докрай...