PDA

View Full Version : Край на връзка

TheMan9191
06-14-2014, 10:14
Трябва да сложа край на сегашната си връзка, но просто не намирам начин. Момичето е много мило, добро, но просто не се получава нищо. Някакви идеи как да и го кажа а и изобщо как да започна разговора, че нищо не ми идва на ума. Пък не искам да я нараня, защото не заслужава това.

comewithme2
06-14-2014, 11:55
А защо не се получава нищо?

alskdjfhg
06-14-2014, 12:55
"Много си готина, приятно ми е с теб, но просто нещата не се получават. Не виждам бъдеще за нас, не усещам тръпка." и т.н. - общо взето все клишета. :D И накрая може да добавиш "Вината е в мен, не в теб!" :D :D

igaydarov
06-14-2014, 15:18
1. Кажи и че се чувстваш много объркан и че искаш да се разделите за известно време и да си събереш мислите (женките така казват когато искат да те разкарат).
2. Кажи и че не си за нея и тя не е за теб и искаш да се разделите и да хване всеки по своя път в живота (директен подход, ще я заболи но ще и мине) и че може да останете приятели.
3. Нищо не и казвай, а започни да я игнорираш, пренебрегваш, да не и отделяш време и внимание, да страниш от нея, и даже понякога да я дразниш с поведението си и с това което говориш., прави неща които тя знаеш че не обича и накрая ТЯ ЩЕ ТЕ ЗАРЕЖЕ И ЩЕ СЕ ОТВРАТИ ОТ ТЕБ и ти ще си спокоен и тя ще предложи да се разделите. (индиректен безболезнен подход)

Общо взето, това са вариантите и са изпитани.

TheMan9191
06-14-2014, 17:12
А защо не се получава нищо?

Знам ли и аз. Просто нямам чувства към момичето. По принцип аз съм този, който бързо се влюбва, но този път не е така. И не искам да залъгвам момичето, че всичко е супер между нас, като не е така.

...

Това последното хич не ми допада. Не искам да се държа като някой идиот и да чакам тя да ме зареже, защото мен ме е страх да го направя, за да не я нараня.

И все пак как да започна. Смисъл да и кажа да излезем и още отначало да започна по темата ли? Не знам...
Благодаря на всички отзовали се.

xoxi
06-14-2014, 17:49
Баналното "Трябва да поговорим..."
Ако е досетлива, веднага ще усети какво става. А пък ако не се получава между вас, няма как и тя да не го е разбрала вече.
Кажи й истината, поговорете си като нормални хора и се разделете без караници и скандали.
Че е трудно да се започват такива разговори - трудно е, но не е и болка за умиране.

RapExotic
06-15-2014, 19:19
Кажи и баналното "Проблемът е в мен. Не искам да те наранявам повече." Жените обичат такива изтъркани намеци. С техните камъни по техните глави!

PimKie
06-15-2014, 23:12
3. Нищо не и казвай, а започни да я игнорираш, пренебрегваш, да не и отделяш време и внимание, да страниш от нея, и даже понякога да я дразниш с поведението си и с това което говориш., прави неща които тя знаеш че не обича и накрая ТЯ ЩЕ ТЕ ЗАРЕЖЕ И ЩЕ СЕ ОТВРАТИ ОТ ТЕБ и ти ще си спокоен и тя ще предложи да се разделите. (индиректен безболезнен подход)

... и веднага ще цъфне тема: "Защо той се държи така? Мисля, че има друга."

Просто й кажи, истината. Ще й стане кофти, но поне ще сте наясно.

Hilary_
06-16-2014, 07:08
Пък не искам да я нараня, защото не заслужава това.
хаха никога не го заслужават, но истината е, че точно такива като нея, които са "добри, мили" страдат най - много заради глупаци като вас, които не знаят къде ги сърби. Няма начин, по който да й го кажеш, без да я заболи, така че действай само както един "истински мъж" може: "проблемът не е в теб, в мен е" .. :?

comewithme2
06-16-2014, 09:33
1. Кажи и че се чувстваш много объркан и че искаш да се разделите за известно време и да си събереш мислите (женките така казват когато искат да те разкарат).
2. Кажи и че не си за нея и тя не е за теб и искаш да се разделите и да хване всеки по своя път в живота (директен подход, ще я заболи но ще и мине) и че може да останете приятели.

Общо взето, това са вариантите и са изпитани.

Ти ако така постъпваш с жените, ЕВАЛА !Дано никога не срещам такъв индивид като теб :)

TheMan9191
06-16-2014, 19:08
хаха никога не го заслужават, но истината е, че точно такива като нея, които са "добри, мили" страдат най - много заради глупаци като вас, които не знаят къде ги сърби. Няма начин, по който да й го кажеш, без да я заболи, така че действай само както един "истински мъж" може: "проблемът не е в теб, в мен е" .. :?

И как разбра, че съм глупак? Това, че не изпитвам чувства към момичето въпреки, че е е добра и мила, глупак ли ме прави? Какво да направя, като просто не се получава колкото и да ми се иска. Но на сила хубост не става, нали?

Kitten_
06-16-2014, 19:27
Не може връзката да се получава, при положение,че от едната страна няма никакви чувства. Тя със сигурност е забелязала,че нещата не се получават, но просто й е тегаво да говори за това и си мисли,че нещата с времето ще се пооправят, но няма. Просто й кажи,че връзката ви няма да се получи по начина по който би искал. Не можеш да заповядваш на сърцето си.

TheMan9191
06-16-2014, 19:38
Едва ли до последните няколко дни е разбрала, че има нещо. Просто, защото не съм го показвал, всичко си беше уж супер и наистина исках да се получи, но не става и не става. Така и ще й кажа, просто исках да попитам дали има начин да й го кажа малко по безболезнено.

Lumia
06-16-2014, 20:41
дай да те питам, какво не ти харесва в момичето? без да се обиждаш, но не виждам основателна причина да се разделиш с нея, даже ми се струваш малко несериозен в това отношение. Сигурен ли си, че не изпитваш чувства към нея? може би нещо не ти е харесало и не се решаваш да й кажеш. Направо дай повече инфо.

TheMan9191
06-16-2014, 20:53
Да ти кажа и аз това се чудя... Объркан съм, може би заради миналата ми връзка, от която ме зарязаха по доста кофти начин и я преживях доста трудно знам ли и аз... Ако имах чувства към нея, защо да се разделям, наистина е мило и добро момиче, но просто не изпитвам нищо. Добре ни е когато сме си заедно, все едно всичко е супер, но до там. Последната седмица-две чатовете ни преминават в какво правиш, как си и това като цяло ...

Lumia
06-16-2014, 20:59
Ами виж сега, ако е , както ти казваш, добро момиче и тн, може би ще съжаляваш после. Като знам само какви има навън, даже ми се струваш късметлия. Не ти налагам мнение или нещо подобно, но според мен ти е скучно, защото не си задоволен. Ако не е много лично, бих те попитала как е сексуалният ти живот с нея? може и да не отговаряш :) според мен трябва да потърсите някакво разнообразие, но разбира се, само ако и 2-мата го искате. Вместо директно да я отхвърлиш, аз лично ти предлагам да седнеш и да поговориш с нея, но не да й казваш "скучна си, късаме" или тем подобни, ами да я попиташ тя как се чувства относно връзката ви и дали мисли, че бихте могли да запалите искрата отново. За това начини има много, само казваш и ще предлагам ;)

TheMan9191
06-16-2014, 21:32
Tя е още девствена. Aз не съм и секса ми липсва, но не мисля, че това е проблема. Били сме заедно насаме и се занимава ли разбира се с това което се прави, но когато стане дума за секс тя отказва. Не съм и напирал, разбирам я.

Честно казано не мисля, че ще излезе нещо повече от тази връзка...

Lumia
06-16-2014, 21:37
ами ако си го решил, тогава няма какво повече да му мислиш. Просто самия факт, че си отворил темата и нещата, които пишеш, ми се струваш объркан и несигурен. Фактът, че тя не желае да се раздели с девствеността си, най-често означава, че не се чувства достатъчно добре и удобно с теб, за да се реши на това (също зависи и на каква възраст сте, май никъде не го уточняваш) хубаво е, че не си напирал, но въпреки това сега, ако я зарежеш, тя ще си помисли, че е заради секса и ще реши, че е правилно да се разделите

" Били сме заедно насаме и се занимава ли разбира се с това което се прави" - това не го разбрах

igaydarov
06-17-2014, 22:15
хаха никога не го заслужават, но истината е, че точно такива като нея, които са "добри, мили" страдат най - много заради глупаци като вас, които не знаят къде ги сърби.

Същото могат да кажат и добрите момчета (nice guys) за голяма част от момичетата... :)

Ти ако така постъпваш с жените, ЕВАЛА !Дано никога не срещам такъв индивид като теб :)

И да се надяваш и не, все някой ден ще случиш на индивид като мен. :)

Hilary_
06-18-2014, 14:26
Това, че не изпитвам чувства към момичето въпреки, че е е добра и мила, глупак ли ме прави?
Глупак те прави това, че не си прекратил бъдеща връзка с човек, към който очевидно нямаш привличане, още преди да е започнала!

Същото могат да кажат и добрите момчета (nice guys) за голяма част от момичетата... :)
Съгласна.