View Full Version : Край на връзка
TheMan9191
06-14-2014, 10:14
Трябва да сложа край на сегашната си връзка, но просто не намирам начин. Момичето е много мило, добро, но просто не се получава нищо. Някакви идеи как да и го кажа а и изобщо как да започна разговора, че нищо не ми идва на ума. Пък не искам да я нараня, защото не заслужава това.
comewithme2
06-14-2014, 11:55
А защо не се получава нищо?
alskdjfhg
06-14-2014, 12:55
"Много си готина, приятно ми е с теб, но просто нещата не се получават. Не виждам бъдеще за нас, не усещам тръпка." и т.н. - общо взето все клишета. :D И накрая може да добавиш "Вината е в мен, не в теб!" :D :D
igaydarov
06-14-2014, 15:18
1. Кажи и че се чувстваш много объркан и че искаш да се разделите за известно време и да си събереш мислите (женките така казват когато искат да те разкарат).
2. Кажи и че не си за нея и тя не е за теб и искаш да се разделите и да хване всеки по своя път в живота (директен подход, ще я заболи но ще и мине) и че може да останете приятели.
3. Нищо не и казвай, а започни да я игнорираш, пренебрегваш, да не и отделяш време и внимание, да страниш от нея, и даже понякога да я дразниш с поведението си и с това което говориш., прави неща които тя знаеш че не обича и накрая ТЯ ЩЕ ТЕ ЗАРЕЖЕ И ЩЕ СЕ ОТВРАТИ ОТ ТЕБ и ти ще си спокоен и тя ще предложи да се разделите. (индиректен безболезнен подход)
Общо взето, това са вариантите и са изпитани.
TheMan9191
06-14-2014, 17:12
А защо не се получава нищо?
Знам ли и аз. Просто нямам чувства към момичето. По принцип аз съм този, който бързо се влюбва, но този път не е така. И не искам да залъгвам момичето, че всичко е супер между нас, като не е така.
...
Това последното хич не ми допада. Не искам да се държа като някой идиот и да чакам тя да ме зареже, защото мен ме е страх да го направя, за да не я нараня.
И все пак как да започна. Смисъл да и кажа да излезем и още отначало да започна по темата ли? Не знам...
Благодаря на всички отзовали се.
Баналното "Трябва да поговорим..."
Ако е досетлива, веднага ще усети какво става. А пък ако не се получава между вас, няма как и тя да не го е разбрала вече.
Кажи й истината, поговорете си като нормални хора и се разделете без караници и скандали.
Че е трудно да се започват такива разговори - трудно е, но не е и болка за умиране.
RapExotic
06-15-2014, 19:19
Кажи и баналното "Проблемът е в мен. Не искам да те наранявам повече." Жените обичат такива изтъркани намеци. С техните камъни по техните глави!
3. Нищо не и казвай, а започни да я игнорираш, пренебрегваш, да не и отделяш време и внимание, да страниш от нея, и даже понякога да я дразниш с поведението си и с това което говориш., прави неща които тя знаеш че не обича и накрая ТЯ ЩЕ ТЕ ЗАРЕЖЕ И ЩЕ СЕ ОТВРАТИ ОТ ТЕБ и ти ще си спокоен и тя ще предложи да се разделите. (индиректен безболезнен подход)
... и веднага ще цъфне тема: "Защо той се държи така? Мисля, че има друга."
Просто й кажи, истината. Ще й стане кофти, но поне ще сте наясно.
Пък не искам да я нараня, защото не заслужава това.
хаха никога не го заслужават, но истината е, че точно такива като нея, които са "добри, мили" страдат най - много заради глупаци като вас, които не знаят къде ги сърби. Няма начин, по който да й го кажеш, без да я заболи, така че действай само както един "истински мъж" може: "проблемът не е в теб, в мен е" .. :?
comewithme2
06-16-2014, 09:33
1. Кажи и че се чувстваш много объркан и че искаш да се разделите за известно време и да си събереш мислите (женките така казват когато искат да те разкарат).
2. Кажи и че не си за нея и тя не е за теб и искаш да се разделите и да хване всеки по своя път в живота (директен подход, ще я заболи но ще и мине) и че може да останете приятели.
Общо взето, това са вариантите и са изпитани.
Ти ако така постъпваш с жените, ЕВАЛА !Дано никога не срещам такъв индивид като теб :)
TheMan9191
06-16-2014, 19:08
хаха никога не го заслужават, но истината е, че точно такива като нея, които са "добри, мили" страдат най - много заради глупаци като вас, които не знаят къде ги сърби. Няма начин, по който да й го кажеш, без да я заболи, така че действай само както един "истински мъж" може: "проблемът не е в теб, в мен е" .. :?
И как разбра, че съм глупак? Това, че не изпитвам чувства към момичето въпреки, че е е добра и мила, глупак ли ме прави? Какво да направя, като просто не се получава колкото и да ми се иска. Но на сила хубост не става, нали?
Не може връзката да се получава, при положение,че от едната страна няма никакви чувства. Тя със сигурност е забелязала,че нещата не се получават, но просто й е тегаво да говори за това и си мисли,че нещата с времето ще се пооправят, но няма. Просто й кажи,че връзката ви няма да се получи по начина по който би искал. Не можеш да заповядваш на сърцето си.
TheMan9191
06-16-2014, 19:38
Едва ли до последните няколко дни е разбрала, че има нещо. Просто, защото не съм го показвал, всичко си беше уж супер и наистина исках да се получи, но не става и не става. Така и ще й кажа, просто исках да попитам дали има начин да й го кажа малко по безболезнено.
дай да те питам, какво не ти харесва в момичето? без да се обиждаш, но не виждам основателна причина да се разделиш с нея, даже ми се струваш малко несериозен в това отношение. Сигурен ли си, че не изпитваш чувства към нея? може би нещо не ти е харесало и не се решаваш да й кажеш. Направо дай повече инфо.
TheMan9191
06-16-2014, 20:53
Да ти кажа и аз това се чудя... Объркан съм, може би заради миналата ми връзка, от която ме зарязаха по доста кофти начин и я преживях доста трудно знам ли и аз... Ако имах чувства към нея, защо да се разделям, наистина е мило и добро момиче, но просто не изпитвам нищо. Добре ни е когато сме си заедно, все едно всичко е супер, но до там. Последната седмица-две чатовете ни преминават в какво правиш, как си и това като цяло ...
Ами виж сега, ако е , както ти казваш, добро момиче и тн, може би ще съжаляваш после. Като знам само какви има навън, даже ми се струваш късметлия. Не ти налагам мнение или нещо подобно, но според мен ти е скучно, защото не си задоволен. Ако не е много лично, бих те попитала как е сексуалният ти живот с нея? може и да не отговаряш :) според мен трябва да потърсите някакво разнообразие, но разбира се, само ако и 2-мата го искате. Вместо директно да я отхвърлиш, аз лично ти предлагам да седнеш и да поговориш с нея, но не да й казваш "скучна си, късаме" или тем подобни, ами да я попиташ тя как се чувства относно връзката ви и дали мисли, че бихте могли да запалите искрата отново. За това начини има много, само казваш и ще предлагам ;)
TheMan9191
06-16-2014, 21:32
Tя е още девствена. Aз не съм и секса ми липсва, но не мисля, че това е проблема. Били сме заедно насаме и се занимава ли разбира се с това което се прави, но когато стане дума за секс тя отказва. Не съм и напирал, разбирам я.
Честно казано не мисля, че ще излезе нещо повече от тази връзка...
ами ако си го решил, тогава няма какво повече да му мислиш. Просто самия факт, че си отворил темата и нещата, които пишеш, ми се струваш объркан и несигурен. Фактът, че тя не желае да се раздели с девствеността си, най-често означава, че не се чувства достатъчно добре и удобно с теб, за да се реши на това (също зависи и на каква възраст сте, май никъде не го уточняваш) хубаво е, че не си напирал, но въпреки това сега, ако я зарежеш, тя ще си помисли, че е заради секса и ще реши, че е правилно да се разделите
" Били сме заедно насаме и се занимава ли разбира се с това което се прави" - това не го разбрах
igaydarov
06-17-2014, 22:15
хаха никога не го заслужават, но истината е, че точно такива като нея, които са "добри, мили" страдат най - много заради глупаци като вас, които не знаят къде ги сърби.
Същото могат да кажат и добрите момчета (nice guys) за голяма част от момичетата... :)
Ти ако така постъпваш с жените, ЕВАЛА !Дано никога не срещам такъв индивид като теб :)
И да се надяваш и не, все някой ден ще случиш на индивид като мен. :)
Това, че не изпитвам чувства към момичето въпреки, че е е добра и мила, глупак ли ме прави?
Глупак те прави това, че не си прекратил бъдеща връзка с човек, към който очевидно нямаш привличане, още преди да е започнала!
Същото могат да кажат и добрите момчета (nice guys) за голяма част от момичетата... :)
Съгласна.