View Full Version : Англияя :)
Здравейтеее :) Значи имам въпросче(та) ;д какъв тип обувки да си взема,при положения,че в следващите две години ще живея в Англия? Смисъл,да могат да издържат 3-4-5 месеца ;д Колкото повече,толкова по-добре ;д :) И какво още със сигурност трябва да си взема там? Като се има предвид времето ? Благодаряяя
katalia3
06-14-2014, 19:45
Абе момиче, не се притеснявай, и тук има магазини :) Времето въобще не е такова каквото всички си мислят, когато в България валяха поройни дъждове, тук беше адски топло и слънчево и продължава да бъде :) Дори и да завали, след половин час слънцето ще изгрее и пак ще е топло :) свиква се. От началото ми беше много криво с това време, защото наистина има моменти в които като вали и си вали 1 седмица, но си има и хубаво време. Просто си вземи дрехите с които си ходиш във България. Аз лично най много нося кецове или обувчици до кокалчето, но си има сезон и за сандали и за ботуши, така че не може да ходиш с един вид постоянно:) Относно дрехи, всичко каквото и в България, и топли, и летни, и пролетни :)
katalia3
06-14-2014, 19:48
Зависи и в коя част на Англия ще си, защото аз съм в Лондон и тук по принцип е най-топло от цяла Англия. На горе е наистина по хладно и по дъждовно
Ливърпул. :) Аз си знам,че и там има магазини,ама като обърна паунда в лева и като знам с колко малко издръжка ще съм и ми се плаче ;дд И затова питам,че да си взема от България ;д
Momicheto:)
06-15-2014, 08:29
В Англия дрехите са в пъти по-евтини от тук. Както и храната. Нямаш грижи. ;д
В Англия дрехите са в пъти по-евтини от тук. Както и храната. Нямаш грижи. ;д
Да, както и обувките, особено като пуснат намаленията до 75%. :D Ако питаш мен, по-скоро си вземи един уиндстопър - тук не е много студено през зимата, но заради дъжда и вятъра ти трябва една хубава мембранка. А лятото и до сандали може да стигнеш - аз например съм на север в Шотландия и вече почна сезона на сандалите, даже вече два пъти изгорях на слънце. :D
kaRamella
06-15-2014, 23:56
Ох...колко мразя студа и дъжда. Вземи си затворени обувки , наблегни на горнища и като цяло по-пролетни дрешки .
MaLkaTa_LaDy
06-16-2014, 15:45
Абе само аз ли не ги намерих тия обувки в пъти по-евтини от в България? Иначе да, въобще не вали толкова колкото го представят и по-скоро когато вали ръми. Вземи си удобни обувки за дълго ходене и толкова.
Благодаря ви хора :) ааа иначе колко горе-долу струват нещата там? Без да броим храната ;д Имам предвид дрешки,обувки и от тоя сорт ? :)
Аз за дъждовно време много харесвам гумени ботушки. Ако ти харесват можеш да си вземеш. :)
cookie dough
06-22-2014, 21:45
Значи ти окончателно си решила да отиваш тази година? :) Честито тогава, колкото за дрехите и обувките, Ливърпул е доста по на север, така че наблегни на топлите блузи, кецове, ниски ботушки, якета с качулки и т.н. Иначе ще можеш да намериш H and M, Zara, Primark, Bershka, и всякакви други по-евтини магазини, в които пускат периодични намаления. Успех :)