Влез

View Full Version : Влюбих се от пръв поглед :(

TCM-->
06-15-2014, 20:23
Момче съм , на 18 .. Преди няколко дена бях с приятели на разходка в друг град и видях едно невероятно красиво момиче , уникално ..... Бяхме на така да се каже бар... И като си тръгвахме я видях ... беше уникално красива с червена коса , с уникални очи , а усмивката и ме караше да не спирам да я гледам като идиот :D Тя беше с неини приятелки без момчета , като си тръгвахме един от моята групичка си беше забравил нещо на бара и ние спряхме до тях да го изчакаме . Като видя че я гледам започнахме да си разменяме взаимно погледи (мисля , че и тя изпита нещо към мен, макар вероятно да е с 1-2 години по голяма от мен ) . Накрая приятеля ни се върна и ние си тръгнахме , а след нас и те станаха ... Като излязохме отново се видяхме и се засякохме с поглед , тя беше единственото нещо което ме интересуваше в този миг , но всичко свърши ... и когато се прибрах си легнах ,защото бях много изморен но не можех да заспя защото си мислех за нея постоянно . Мислех как и тя ме гледаше и вероятно как и тя беше привлечена от мен .. ех толкова ми е тъжно ... Мисля си дори и сега за нея , какво ли щеше да стане ако бяхме в малко по различна ситуация ... Та тя беше с още 4-5 красиви момичета .. не можех просто да и намигна , да отида до нея и да и кажа нещо ......

Не знам защо пиша това , може би искам да споделя ... за да ме остави на мира наи сетне .
О и защо едно мимиче би ме гледало ако не изпитва нещо към мен ... Тя ме погледна няколко пъти ...

HollyGolightly
06-15-2014, 21:55
https://www.youtube.com/watch?v=oofSnsGkops

RapExotic
06-16-2014, 15:51
Та тя беше с още 4-5 красиви момичета .. не можех просто да и намигна , да отида до нея и да и кажа нещо ......

Що пък да не можеш? Нали и ти си бил с компания. Така дори е по-лесно, от колкото ако е сама, защото отпада притеснението. Сега остава варианта по някаква случайност да я срещнеш отново и да я заговориш. Нещо от рода на "Извинете много сте ми позната от някъде. Дали не сме се виждали и преди?" ..