Влез

View Full Version : Защо отказах се от любовта?

Broken_Hart
06-17-2014, 08:48
Защо отказах се от любовта,защото тежка е тя,
защото всички жени пренабрегват я,
усмелих се да и кажа колко я обичам,
а тя не ми отвърна,днес курва я наричам,
усмелих се дори да я целуна спонтанно,
а тя ме погледна жестоко и странно
и питам те днес моя любима:
Знаеш ли колко е трудно да признаеш, че обичаш
някоя някъде,
а тя да не ти отвърне
и после със първият срещнат да тръгне
с какво е по добър?Не съм богат или красив,
дори съм грозен и дебел,но защо гледаш външният ми вид?
Ти не ме обикна,затова аз те намразих
Разби сърцето ми и душата ми не упази
Глупачка си
Като всички други
Слепи сте за вътрешната красота и сте луди
А аз отказвам се от любовта,
защото невъзможна е тя...
излизай с тъпите женкари от фитнеса.

16.6.14, Една Невъзможна Любов

TheNormalGuy
06-17-2014, 08:57
О, горкия, не се предавай, ще намериш някоя, която не си пада по плондери с обръснати глави.

Broken_Hart
06-17-2014, 08:58
едва ли има такава,днес всички жени (или айде може да има малки исключения) са мръсници,гледат мускулите,не интелекта и вътрешната карсота
затова ще си остана девствен до 30... но не ми пука вече.....

Lilanda
06-17-2014, 11:48
Ъпдейт.

DarkTemplar
06-17-2014, 11:51
Била е запленена от грамотността ти, за съжаление - за прекалено кратко.

LadyDi
06-17-2014, 11:52
едва ли има такава,днес всички жени (или айде може да има малки исключения) са мръсници,гледат мускулите,не интелекта и вътрешната карсота
затова ще си остана девствен до 30... но не ми пука вече.....

ама моля ви се, когато твърдите, че сте интелигентни, поне се консултирайте с правописен речник предварително

yakuza_
06-17-2014, 11:55
Не стига, че очевидно няма хубаво тяло, ами го изкарахте и глупав ;/

an7raks
06-17-2014, 11:56
ама моля ви се, когато твърдите, че сте интелигентни, поне се консултирайте с правописен речник предварително

100 тей пак с лоцо? Ей тва жените сте много зло нещо! Не стига, че не пускате на всеки, ами и на умни се правите!

LadyDi
06-17-2014, 11:57
Не стига, че очевидно няма хубаво тяло, ами го изкарахте и глупав ;/

не мисля, че като цяло имаше нужда от помощ...

100 тей пак с лоцо? Ей тва жените сте много зло нещо! Не стига, че не пускате на всеки, ами и на умни се правите!

:cool:

не съм сигурна какво да ти отговоря...

an7raks
06-17-2014, 11:59
не съм сигурна какво да ти отговоря...
Не е нужно да отговаряш, поправи тази несправедливост!

tori
06-17-2014, 11:59
Ужас, горкия той. Ще вземе да се влюби в някоя, да си признае майчиното мляко и тя да вземе да го отреже. Ей го как се ставало курва. От утре - и аз!

LadyDi
06-17-2014, 12:02
Не е нужно да отговаряш, поправи тази несправедливост!

не ми казвай, че и ти искаш да ти пусна?

sometimes_
06-17-2014, 12:02
Ужас, горкия той. Ще вземе да се влюби в някоя, да си признае майчиното мляко и тя да вземе да го отреже. Ей го как се ставало курва. От утре - и аз!

И аз все си мислех, че си курва ако пускаш на всеки, а не като отказваш... Вярно било, че човек цял живот се учи.

tori
06-17-2014, 12:03
Ние сме в комплект с него.

Едит:

И аз все си мислех, че си курва ако пускаш на всеки, а не като отказваш... Вярно било, че човек цял живот се учи.
Тъй, тъй.

an7raks
06-17-2014, 12:04

Не, аз си имам леля, ако проявя такива мераци... Помогни на автора да повярва отново в лИбофта!

yakuza_
06-17-2014, 12:05

според едно проучване 99% от форума го желае, останалия 1% са наско и още 10-тина индивида

LadyDi
06-17-2014, 12:06
Не, аз си имам леля, ако проявя такива мераци... Помогни на автора да повярва отново в лИбофта!

като му пусна?!
че после майка му и баща му да ме осъдят... ей ся...
+ това, като гледам той се е отказал от жените
ТИ му помогни да повярва в любовта... :)

LadyDi
06-17-2014, 12:06
според едно проучване 99% от форума го желае, останалия 1% са наско и още 10-тина индивида

пропуснала съм го това проучване

а аз си седя тук и си мисля, че гледате на мен като на милата лелка от горния етаж... а то каква била работата

yakuza_
06-17-2014, 12:08

а аз си седя тук и си мисля, че гледате на мен като на милата лелка от горния етаж... а то каква била работата

факта, че някой живее на тавана ни и никога не съм го виждал, е малко плашещ

LadyDi
06-17-2014, 12:10
факта, че някой живее на тавана ни и никога не съм го виждал, е малко плашещ

и с основание, защото аз съм те виждала

an7raks
06-17-2014, 12:10
като му пусна?!
че после майка му и баща му да ме осъдят... ей ся...
+ това, като гледам той се е отказал от жените
ТИ му помогни да повярва в любовта... :)

Няма да те осъдят, трябва само да се постараеш малко, за да го изкараш от тежката депресия. :)
Целта на упражнението е да не се отказва от жените! Един Наско ни е предостатъчен!

yakuza_
06-17-2014, 12:12
и с основание, защото аз съм те виждала

tnx allah, помислих, че брат ми ме гледа докато се къпя...

an7raks
06-17-2014, 12:13

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20120508191126/smuff/images/a/a5/Not_sure_what_to_say.gif

LadyDi
06-17-2014, 12:14
an7raks, недей да ми чупиш устни
знаеш, че съм добра жена, така че не ми лази по нервите, за да си остана такава :)

an7raks
06-17-2014, 12:16
an7raks, недей да ми чупиш устни
знаеш, че съм добра жена, така че не ми лази по нервите, за да си остана такава :)
Знам, във вторник си добричка. :)

anonymous895156
06-17-2014, 14:55
хахаха

Broken_Hart
06-17-2014, 14:56
ето пак,знаех си че нямаше да получа никакво разбиране,защо ли въобще си излях душата пред вас

хайде де,умницата,матурата в 12ти клас съм си я взел с много добър,а и тук дори да имам грешки,в което се съмнявам,те са по не внимание и от бързане,за разлика от някой аз имам живот

благодаря ви,потвърдихте ми мнението за жените.Никоя красива не би погледнала някой,който не е фитнес маниак с капацитет на маймуна,на кой му пука,че дебелото срамежливо момче може да е Айнщайн. :)

LadyDi
06-17-2014, 15:04
ето пак,знаех си че нямаше да получа никакво разбиране,защо ли въобще си излях душата пред вас

хайде де,умницата,матурата в 12ти клас съм си я взел с много добър,а и тук дори да имам грешки,в което се съмнявам,те са по не внимание и от бързане,за разлика от някой аз имам живот

благодаря ви,потвърдихте ми мнението за жените.Никоя красива не би погледнала някой,който не е фитнес маниак с капацитет на маймуна,на кой му пука,че дебелото срамежливо момче може да е Айнщайн. :)

http://i.imgur.com/i5dio.gif

Явно, освен с правописа, имаш проблем и с възприемането. Не видях някой да те напада, щото си дебело, срамежливо момче. А защото си неграмотен. И защото твърдиш, че си умен. Двете неща някак си противоречат. Как ви ги дават тия матури, никога няма да разбера...

Broken_Hart
06-17-2014, 15:13
http://i.imgur.com/i5dio.gif

Явно, освен с правописа, имаш проблем и с възприемането. Не видях някой да те напада, щото си дебело, срамежливо момче. А защото си неграмотен. И защото твърдиш, че си умен. Двете неща някак си противоречат. Как ви ги дават тия матури, никога няма да разбера...

Причината да ме убиждате ми е ясна,не се прави на Дева Мария,когато си раждала два пъти.
Много учители в училище са ми казва ли,че съм умен,винаги съм изкарвал 5ци и 6ци,родителите ми също са го казвали.Да аз не съм фиолог по Български,но и ти не си,затова не се заяждай за правописът ми,който си е добре или поне дай доказателства,а ми гледай да предложиш СЪВЕТ.А и ти да не би да бе познаваш,че казваш колко съм умен? :)

Жените и змийте се подкрепят взаимно....

fire_magic
06-17-2014, 15:20
ех

LadyDi
06-17-2014, 15:24
направо ми се доплака...
отивам да си преобуя двете деца и да ги науча на разликата между И и Й, О и У

между другото, от къде знаеш, че не съм филолог по български?

fire_magic
06-17-2014, 15:37
Правилно е да се пише слято – откъде.

Broken_Hart
06-17-2014, 15:57
Правилно е да се пише слято – откъде.

хахахахаха,евала
еми предполагам,ЛейдиДи,а и туко-що доказа колко си неграмотна

Minwu
06-17-2014, 16:09
Любовта не е само да намериш човек за себе си. Може да обичаш природата, дъжда, слънцето, спорта, да направиш някому добро без да искаш нищо в замяна... Изгради се като човек и след това мисли за спътник в живота си. Трябва да умееш първо да обичаш и уважаваш себе си, а не да отправяш обидни думи като дебел и каквото там ти хрумне на акъла. Създай живота си такъв, какъвто искаш да бъде, а не щастието ти да зависи от втори човек. Така ще се избегне при евентуален провал мисли тип "тая е курва, тая е змия и др." Няма да е от значение, защото ти ще бъдеш щастлив сам със себе си.

sometimes_
06-17-2014, 16:14
Добре, че не съм ФИОЛОГ, иначе бих била крайно Убидена от тези, коЙто коментират правописЪТ в тази тема...

Minwu
06-17-2014, 16:33
Много ми е забавно като преглеждам на някого профилните мнения. 95% са забележки за правописа, а останалите 5 - съвети с по 1 изречение.. Имат комплекс на типичен учител от гимназията. Правят забележки за маловажните неща, а не казват, това което е наистина важно и полезно. :) Всеки може да възпроизвежда учебника по бълг. език стига да иска и да си го е поставил за цел, но не всеки може да мисли и да решава проблеми... Ако погледнем тази тема 1 стр. и половина е само забележки... напълно достатъчно според мен.

CrookedMirror
06-17-2014, 16:36
Много момчета (и момичета; мъже и жени също, за съжаление...) сипят жлъч като се заговори за противоположния пол. Имам въпрос към теб - как очакваш, при положение че вече си предубеден и зле настроен спрямо ВСИЧКИ, един ден да срещнеш момиче, което няма да се вписва в негативния модел? Готините хора имат само един "недостатък" и той е че харесват други готини хора. Отчаянието и клишираните изблици на разочарование някак не се вписват в готиността...
И друго - защо смяташ, че когато ти харесваш някого той е длъжен също да си пада по теб? Не живеем в огледален свят. Поне не винаги, хах. Погледни край себе си. Навсякъде е пълно с хора, с адски много хора. Тоя ти начин на мислене ги подценява, по-точно подценява им уникалността и специфичните черти/предпочитания. Изключено е /и слава богу!/ всеки да се увлича по всички.
Едва ли мадамата е тръгнала, както ти казваш, с първия срещнат. Дори да са се запознали скоро и флиртът им да е протекъл бързо, това не значи непременно, че закачката е некачествена или че момчето не струва. Признай пред себе си, че говориш така единствено от яд - просто ти се иска да си на мястото на приятеля й. Вместо да се дразниш се постарай да направиш нещо за себе си, така че след време да бъдеш по-успешен...
Много малко вероятно е някъде да има истински интелигентни хора, които тотално са занемарили външния си вид/не правят нищо, за да го подобрят, ако не им харесва. Умните са преди всички социално адекватни, т.е знаят какво впечатление оставят и като цяло говорят и се държат премерено. Оценките в училище се изкарват по какви ли не начини и далеч не във всички случаи показват колко ти работи мозъкът. Парадоксално е да парадираш с тях, когато дори не пишеш правилно.

sometimes_
06-17-2014, 16:41
И мен ме дразнят постоянните забележки по отношение на правописа, защото аз също допускам грешки понякога - къде от бързане, къде от незнание. Обаче е дразнещо да виждаш как някой, който претендира и обяснява колко е умен и какъв отличник е, не може да напише правилно елементарни думи. Тогава вече определено е необходима забележка.

Broken_Hart
06-17-2014, 16:54
Да ви еба путката маина на всичките :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

an7raks
06-17-2014, 17:00

Виж сега, няма как да очакваш да получиш разбиране от група непознати, влизащи във форума основно за забавление...
Като отговаряш на базиците с обиди, само доказваш колко си сдухан...
Ти откъде знаеш какво е мнението на всички жени? Откъде знаеш и какво е нашето мнение, при положение че никой не е изказвал такова?
Защо си мислиш, че не може да има интелигентни и красиви хора? Защо си мислиш, че като си дебел, си умен? Вярваш ли си, че оценка 5 на матура те прави интелигентен? Щото аз също имам 5 и малко на БЕЛ и 5,80 на физика, а смятам че заслужавам доста по-малко, предвид пропуските, които имам. Изобщо тези матури са пълен фарс, а за теб са повод за гордост... :lol:
Ако дебелото срамежливо момче е Айнщайн, то ще проумее, че едно момиче не е всички и че няма как да стане курва, като отказва на някого... То ще знае, че ще има хора, които няма да го харесват и такива, които ще го харесват и няма да се впряга толкова... Ще знае и че никой не му е длъжен за нищо, още по-малко да пренебрегва собствените си чувства заради него...
Та в общи линии, така... Продължавай да си вярваш, щото баба ти е казала, че си най-умното момче...

an7raks
06-17-2014, 17:05
Да ви еба путката маина на всичките :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Вече ме убеди, че си трол.

Broken_Hart
06-17-2014, 19:09
Малоумници

tori
06-17-2014, 19:29
Много момчета (и момичета; мъже и жени също, за съжаление...) сипят жлъч като се заговори за противоположния пол. Имам въпрос към теб - как очакваш, при положение че вече си предубеден и зле настроен спрямо ВСИЧКИ, един ден да срещнеш момиче, което няма да се вписва в негативния модел? Готините хора имат само един "недостатък" и той е че харесват други готини хора. Отчаянието и клишираните изблици на разочарование някак не се вписват в готиността...
И друго - защо смяташ, че когато ти харесваш някого той е длъжен също да си пада по теб? Не живеем в огледален свят. Поне не винаги, хах. Погледни край себе си. Навсякъде е пълно с хора, с адски много хора. Тоя ти начин на мислене ги подценява, по-точно подценява им уникалността и специфичните черти/предпочитания. Изключено е /и слава богу!/ всеки да се увлича по всички.
Едва ли мадамата е тръгнала, както ти казваш, с първия срещнат. Дори да са се запознали скоро и флиртът им да е протекъл бързо, това не значи непременно, че закачката е некачествена или че момчето не струва. Признай пред себе си, че говориш така единствено от яд - просто ти се иска да си на мястото на приятеля й. Вместо да се дразниш се постарай да направиш нещо за себе си, така че след време да бъдеш по-успешен...
Много малко вероятно е някъде да има истински интелигентни хора, които тотално са занемарили външния си вид/не правят нищо, за да го подобрят, ако не им харесва. Умните са преди всички социално адекватни, т.е знаят какво впечатление оставят и като цяло говорят и се държат премерено. Оценките в училище се изкарват по какви ли не начини и далеч не във всички случаи показват колко ти работи мозъкът. Парадоксално е да парадираш с тях, когато дори не пишеш правилно.
Изключително точно и на място мнение. По-точно едва ли някой би могъл да го каже. Имаш адмирациите ми.

Виж сега, няма как да очакваш да получиш разбиране от група непознати, влизащи във форума основно за забавление...
Като отговаряш на базиците с обиди, само доказваш колко си сдухан...
Ти откъде знаеш какво е мнението на всички жени? Откъде знаеш и какво е нашето мнение, при положение че никой не е изказвал такова?
Защо си мислиш, че не може да има интелигентни и красиви хора? Защо си мислиш, че като си дебел, си умен? Вярваш ли си, че оценка 5 на матура те прави интелигентен? Щото аз също имам 5 и малко на БЕЛ и 5,80 на физика, а смятам че заслужавам доста по-малко, предвид пропуските, които имам. Изобщо тези матури са пълен фарс, а за теб са повод за гордост... :lol:
Ако дебелото срамежливо момче е Айнщайн, то ще проумее, че едно момиче не е всички и че няма как да стане курва, като отказва на някого... То ще знае, че ще има хора, които няма да го харесват и такива, които ще го харесват и няма да се впряга толкова... Ще знае и че никой не му е длъжен за нищо, още по-малко да пренебрегва собствените си чувства заради него...
Та в общи линии, така... Продължавай да си вярваш, щото баба ти е казала, че си най-умното момче...
И това мнение много харесвам.

igaydarov
06-17-2014, 19:54
Любовта не е само да намериш човек за себе си. Може да обичаш природата, дъжда, слънцето, спорта, да направиш някому добро без да искаш нищо в замяна... Изгради се като човек и след това мисли за спътник в живота си. Трябва да умееш първо да обичаш и уважаваш себе си, а не да отправяш обидни думи като дебел и каквото там ти хрумне на акъла. Създай живота си такъв, какъвто искаш да бъде, а не щастието ти да зависи от втори човек. Така ще се избегне при евентуален провал мисли тип "тая е курва, тая е змия и др." Няма да е от значение, защото ти ще бъдеш щастлив сам със себе си.

Е това е! +1 от мен

RoNet
06-17-2014, 19:54
Ако не си трол , то си много зле и още повече мързелив .. ако имаше поне малко дух , упоритост и психика за времето в което си се съжалявал и в което ще се съжаляваш , можеше да се стегнеш и да промениш външния си вид към по добро . Вместо да се занимаваш и да се оплакваш по форумите можеше да свършиш нещо полезно за себе си. Мислиш , че останалите са криви , а грешката не е в теб ... е да ама не . http://www.youtube.com/watch?v=GST1W6Q5lug +++ http://www.youtube.com/watch?v=gE9AczmCxuI

shmatarok
06-18-2014, 05:00
Хаха :D Как съм пропуснала този бисер тук :D
Авторе, аз на матурата изкарах отличен. Толкова имам и в дипломата. И к'во правим сега? :D

Illusion772
06-18-2014, 09:59
Много ми е непонятно защо се нахвърлихте на момчето по този начин ?!
Всички преживяваме една, и доста често повече от една несподелена любов. Върнете се малко в спомените си - припомнете си какво ви е било на вас - и проявете малко човещина. Може й да ме баннете за това мнение , защото видях и администратори по-горе, но все пак ще го кажа - автора може да отслабне, да завърши университет или да открие лекарство срещу рак-ът , но на вас се чудя, от къде ще ви се върне състраданието или най-простата солидарност.
Към автора:
Това което си написал е трогателно, но не изпадай в самосъжаление - тва че една ти е била шута не значи , че няма да има други момичета. Ако наистина се смяташ за дебел - започни да тренираш - придобий някакво самочувствие , направи нещо по себе си - недей да изпадаш в някаква депресия и да се смяташ за вечния ренегат и недоразбран , щото другите са тъпи. Не се дръж презрително със всички щото си бил наранен от една. Уважавай хората и те ще ти отговорят със същото!
Всичко ще си дойде на мястото рано или късно - горе главата !
Тва е ........

LadyDi
06-18-2014, 10:08

и на нас ни е неприятно, че той се нахвърли на всички жени (с малки иСключения), че не се интересуват от интелектЪТ му...

както и да е.
ако си беше останал на темата за неговото момиче, едва ли щеше да има проблем

an7raks
06-18-2014, 10:53
Всички преживяваме една, и доста често повече от една несподелена любов. Върнете се малко в спомените си - припомнете си какво ви е било на вас - и проявете малко човещина. Може й да ме баннете за това мнение , защото видях и администратори по-горе, но все пак ще го кажа - автора може да отслабне, да завърши университет или да открие лекарство срещу рак-ът , но на вас се чудя, от къде ще ви се върне състраданието или най-простата солидарност.
Към автора:
Това което си написал е трогателно, но не изпадай в самосъжаление - тва че една ти е била шута не значи , че няма да има други момичета. Ако наистина се смяташ за дебел - започни да тренираш - придобий някакво самочувствие , направи нещо по себе си - недей да изпадаш в някаква депресия и да се смяташ за вечния ренегат и недоразбран , щото другите са тъпи. Не се дръж презрително със всички щото си бил наранен от една. Уважавай хората и те ще ти отговорят със същото!
Всичко ще си дойде на мястото рано или късно - горе главата !
Тва е ........

Що му се подиграваме ли? Щото тезата "всички жени са курви, освен майка ми" е меко казано смешна... Щото твърди, че е умен, само защото баба му го е казала... Щото си мисли, че някой му е длъжен... Щото търси някой да му каже как е прав и момичето е "курва"... Винаги ще се смея на такива жалкари.

Illusion772
06-18-2014, 18:09
Що му се подиграваме ли? Щото тезата "всички жени са курви, освен майка ми" е меко казано смешна... Щото твърди, че е умен, само защото баба му го е казала... Щото си мисли, че някой му е длъжен... Щото търси някой да му каже как е прав и момичето е "курва"... Винаги ще се смея на такива жалкари.

Сега като препрочетох всичко - на едно място май намекна това че "всички жени са курви" и ако наистина това е имал предвид - той е в голяма грешка и съм напълно съгласен с теб.
Не знам тази тема лично мен ме дразни , защото най-малкото можеше да седне и да обясни точно какво и как е станало, а не да се опитва да обясни чрез не особено сполучлива проза , и в прозата си да използва неправилни думи и прави нелепи заключения.

Broken_Hart
06-18-2014, 18:22
Момичето беше вегетарянка,такива момичета не са за испускане

Broken_Hart
06-18-2014, 18:22
Де'a, от тоя профил не е забавно да се троли. 8-)
Лейди-Млейди, очаквах да рейджнеш по-мощно :С лоша кака ди

LadyDi
06-18-2014, 18:37
нямам време да се занимавам задълбочено с всеки, на когото му липсва личен живот... ще се наложи да се задоволите с по-малко от моята житейска мъдрост

Broken_Hart
06-18-2014, 18:38
нямам време да се занимавам задълбочено с всеки, на когото му липсва личен живот...

Чакам ти да ми го осигуриш, съкровище. :oops:

LadyDi
06-18-2014, 18:43
аз?

полЪскана съм

an7raks
06-18-2014, 18:54
аз?

полЪскана съм

Казах ти... Проучването на Якудза е вярно...

fenastz
06-20-2014, 18:29
Много обичам като девствени шишковци с космясали двойни брадички обвиняват жените, че са повърхностни кучки :lol:

baby_baby
06-23-2014, 13:45
Има време за всичко ;)

LadyDi
06-23-2014, 16:17
Има време за всичко ;)

включително да изчетете темата и да разберете, че авторът си е направил ташак
не разчитайте на мен да заключвам всички тъпи теми, за да не ставате за смях