Влез

View Full Version : Магазини за сутиени

Ewok
06-18-2014, 16:18
Нека тук да обсъждаме магазините за сутиени. В кои сте ходили, от кои сте доволни и т.н.
Като човек с нестандартен размер това ми е постоянен проблем и ми е доста трудно да си намирам сутиени на г/д прилични цени, предполагам не съм единствената. Та така, аз ще започна с няколко магазина, в които има малко повече избор от размери и имам личен опит.
Първо Bra Clinic - не знам дали сте чували, наскоро станаха по-известни. Имат малко по-специфично обслужване и те убеждават, че трябва да си купуваш само от тях, което мен лично ме дразни. Цените са от 90 лв нагоре, но пък не може да се отрече, че наистина имат всякакви размери и дори има разнообразие. Но все пак са си скъпички за средностатистическия тийнеиджър, колкото и да са качествени и трайни.

MilaVitsa - намира се на Витошка, след пешеходната зона. Случайно го открих, май е руски. Обслужването е добро, цените са от 50 до 100 лв, имат няколко модела с по-големи чашки, но няма толкова разнообразие.

Ще изброя и още няколко, за които знам, нямам личен опит и не мога да изкажа мнение: Triumph - разбира се, всеки ги знае, но дори при тях няма толкова избор, досега не съм си харесвала нищо, което да ми става, въпреки че ми допадат като модели и съм чувала, че са качествени; и има един магазин на Витошка (като вървиш от ндк се пада вдясно, по в началото), но не му помня името, мисля че бяха холандски. Там съм влизала веднъж и имаше някакви, но не мога да кажа повече.

Вие сте :)

marilyn
06-18-2014, 19:01
Тези, които си споделила, не са ми известни, но ми се струват прекалено скъпи сутиени от по 100лв.

Аз лично си купувам български на Hristy и Никол. Тези марки ми харесват, защото някак ми пасват добре на формата на гърдите. Цените им са около 30 лв, което е поносимо. Издържат супер много време, в момента съм с един сутиен, който вече 2 години не е мръднал.

Ewok
06-18-2014, 19:54
О, скъпи са. Затова имам всичко на всичко три сутиена. Просто от по-нормалните не мога да си намеря размер. Затова и пуснах тази тема, с надеждата някой да каже някой някой неизвестен магазин с нормални цени и избор :)

Ewok
06-19-2014, 09:49
Някой пазарувал ли е от тук? http://ivon.bg/
Отзиви?

bloodyF
06-19-2014, 11:16
Какъв е размера ти , та чак никъде да не можеш да намериш?
Аз трудно намирам 95/100 C, ама не е невъзможно.
Купувам си сутиени от по-евтини магазини, предпочитам да имам 10 по 10 лева, отколкото 1 за 100. А пък и съм доволна от качеството
Подлеза на Плиска и в Гео Милев на една пряка има едно готино магазинче. От там най-често си взимам.

Ewok
06-19-2014, 12:17
65/70 E/F, зависи от модела

bloodyF
06-20-2014, 10:53
е,това е кофти,да :/

anonymous708973
06-20-2014, 11:05
65/70 E/F, зависи от модела

Въх, това значи безумно малка подгръдна, но стабииилен бюст?
Ех, добре звучи :д

Аз съм с най-стандартния размер на света, масово сутиените са ми от H&M и NewYorker, имат готини десенчета, пък и аз обичам да са ми в комплект нещата :д И струват 15-25 лв + 8-10 прашките.

bloodyF
06-20-2014, 11:09
Ина,на мен никак не ми звучи добре.
С чашка C съм и гърба ми е пастет от бюста ми. С чашка Е/F и толкова малка подгръдна не искам да си представям какво и е :/

nickeyy97
06-20-2014, 11:20
Голям проблем са ми сутиените, а още по-голям банските.. Сутиена трябва да е 75 Д, а подгръдната ми обиколка е супер малка и не мога да си намеря сутиен, който да ми пасне. С банските още по-зле - бриджитка никакъв шанс да ми седи добре, а бански тип сутиен има изключително малко, повечето са бриджитки.
Преди няколко месеца ми подариха ваучер за магазин Skiny за 50 лв.. избрах с 300 зора някакъв.. е по - ужасен сутиен никога не съм имала, носих го веднъж и го забутах някъде в гардероба ;д По- доволна съм от Триумф, а също някой на H&M ги бива :Д

weheartiit
06-21-2014, 16:09
На мен също ми е голям проблем да си търся сутиени,но
защото бюста ми е прекалено малък.Дори тези,които имат подплънка
ми стоят доста смешно понякога и досега никога не съм си улучвала точния размер.

Ewok
06-21-2014, 19:57
Въх, това значи безумно малка подгръдна, но стабииилен бюст?
Ех, добре звучи :д

Аз съм с най-стандартния размер на света, масово сутиените са ми от H&M и NewYorker, имат готини десенчета, пък и аз обичам да са ми в комплект нещата :д И струват 15-25 лв + 8-10 прашките.

Добре добре, но за чуждите очи, аз само минуси виждам :д

Ох, на H&M сутиените са доста яки, винаги си харесвам поне един. Дори съм обмисляла да си купя и да го нося да ми го стеснят, обаче все не ми се занимава. Но пък си купувам гащички оттам.

Ewok
06-24-2014, 23:45
ъп :/