View Full Version : Защо момичетата са/сте такива?
KriMil92
06-18-2014, 21:42
Не, нямам намерение да обиждам момичетата, но днес ми се случи нещо странно и ми стана странно.
След изпита трябваше да отида да си взема колата от сервиза и отидох до там с автобус. Качих си се, возих си се всичко нормално. Докато си седях, срещу мен седнаха 2 момичета и едната ми направи впечатление. Засякоха ни се погледите 2-3 пъти но погледа ѝ беше толкова студен и незаинтересован, че в крайна сметка се отказах да се запозная с нея. Слязох от автобуса и погледнах през прозореца и я видях и тя ми се усмихна...Та въпроса ми е, каква е логиката да го направи след като слязох...Видя че я гледам, не реагира, а го направи чак като слязох...Аз трябваше да бягам зад автобуса за да се запозная или? Странно ми е, на някой момичета ясно ли им е, че ние момчетата няма как да знаем какво мислят...Гледат хладно и си мислят...офф тоя дано не ме заговори...едновременно гледате студено друго момче и си мислите..охх дано съм достатъчно потайна, че да го заинтригувам и да се запознаем...Е как да стане?...
anonymous908491
06-18-2014, 21:49
Тренирай тичане, щом от намеци не разбираш.
galaxy29
06-19-2014, 01:05
зли вещици, студенокръвни горгони, круелно девилни, сърси ланистърки, мъжемелачки, самара моргaнови, белатриксови авада кедаври, кръвожадни зверове, това са жените, всички до една на клада!
Adorable Sunshine
06-19-2014, 06:06
Джийзъс.....!
Може просто да се е притеснявала да се запознае с теб,а да ти се е усмихнала,когато вече си слязъл,защото е знаела,че няма пак да се качиш.Случвало ми се е преди :D
На мен пък много пъти ми се е случвало, докато се усмихвам за нещо, да погледна към някого и той да реши, че се усмихвам на него.
sometimes_
06-19-2014, 07:56
На мен пък много пъти ми се е случвало, докато се усмихвам за нещо, да погледна към някого и той да реши, че се усмихвам на него.
+1
Редовно си се усмихвам за нещо, за което си мисля. Колко ли хора по улиците са решили, че се усмихвам на тях. :D
+1
Редовно си се усмихвам за нещо, за което си мисля. Колко ли хора по улиците са решили, че се усмихвам на тях. :D
Вие сте зли!
sometimes_
06-19-2014, 08:55
Вие сте зли!
А ти си толкова мил. : )))
А ти си толкова мил. : )))
Ми, да, като ти усмихвам в автобуса значи, че няма да те гледам като теле, като ми кажеш здрасти... :D
HollyGolightly
06-19-2014, 13:45
Мхм, разберете, че светът не се върти около вас. Има огромна вероятност дори да не те е отразила, въпреки че в твоята глава тя ти е правила различни физиономии
Може да не се е усмихвала изобщо на теб.
Другият вариант е да е искала да се запознаете, но да я е срам. Ти защо не отиде да ѝ кажеш едно здрасти? Сега тя е крива, че не те е гледала достатъчно и не ти се е усмихнала по-рано ли?
RapExotic
06-19-2014, 15:23
Филми .. Човек, когато е незадоволен търси под вола теле..
Еби ги в путките брат, защо се опитваш да търсиш логика в жените, като такава няма?
kaRamella
06-19-2014, 21:14
Еби ги в путките брат, защо се опитваш да търсиш логика в жените, като такава няма?
Малее ...а те колко са коварни някои . . .
MarkKnight
06-19-2014, 22:08
ама ти от къде си сигурен,че ти се е усмихнала на теб,а не на някой пичага с Sкласа,който е минал в същото време?!
Хаха, редовен номер. :д Авторе, мацката е била с приятелка, говорили са си разни врели-некипели за гаджетата си, обувки, 1D и цикли и такиа други и си набиваш филмите, че ти се е усмихвала. Отделно дето има една приказка - ти му се хилиш, то си мисли, че му се усмихваш. Замисли се над тия работи, кой знае пък - може да си имал сополче.
KriMil92
06-20-2014, 00:25
ама ти от къде си сигурен,че ти се е усмихнала на теб,а не на някой пичага с Sкласа,който е минал в същото време?!
Малко трудно на тротоара да минава С класа или каквато и да е кола :lol:
Хаха, редовен номер. :д Авторе, мацката е била с приятелка, говорили са си разни врели-некипели за гаджетата си, обувки, 1D и цикли и такиа други и си набиваш филмите, че ти се е усмихвала. Отделно дето има една приказка - ти му се хилиш, то си мисли, че му се усмихваш. Замисли се над тия работи, кой знае пък - може да си имал сополче.
Може, аз по принцип съм си филмар, може и на мен да ми се е сторило. Се пак, когато слизах двете не си говориха нищо, тя беше забила поглед в пода, и когато слязох и минавах покрай прозореца, тя сякаш ме чакаше да мина и да ми се усмихне...Все тая, ся ако ме питате няма да мога да ви кажа и цвета на косата ѝ, тъй че е ясна работата :lol:
bilqnavod
06-20-2014, 06:11
Странно, от къде разбра, че се е усмихнала точно на теб?
TheYellowClaw
06-20-2014, 08:10
Може да не се е усмихвала изобщо на теб.
Другият вариант е да е искала да се запознаете, но да я е срам. Ти защо не отиде да ѝ кажеш едно здрасти? Сега тя е крива, че не те е гледала достатъчно и не ти се е усмихнала по-рано ли?
а може би е искала да се запознаете но не пред приятелката и
KriMil92
06-20-2014, 10:43
Странно, от къде разбра, че се е усмихнала точно на теб?
Може би защото бях единствения слязъл от автобуса и около мен нямаше никой?
а може би е искала да се запознаете но не пред приятелката и
Е през прозореца на автобуса не стана по-лесно :lol:
bilqnavod
06-20-2014, 11:39
Може би защото бях единствения слязъл от автобуса и около мен нямаше никой?
А, извинявай, не съм била там! Просто питам!
bilqnavod
06-20-2014, 11:43
Ех момче, мисля, че щеше да бъде леко неудобно и за самото момиче, ако тръгнеш да се запознаваш с нея, поради факта, че тя не е била сама. Повярвай ми, кофти е! Дори да те е харесала, можеше да се направи на чук и да не те отрази.
Щеше да се почувстваш унизен.
И все пак, светът е малък, ако е писано може да я срещнеш насаме някъде и тогава да се запознаеш с нея. Недей изключва тази възможност. Просто вината не в момичетата. Често хората се заглеждат по улиците, но нали ти е ясно, че няма как да се запознаеш със всяка, с която си се загледал. То ако ставаше така????
KriMil92
06-20-2014, 12:39
Дам, права си, аз също заради това не се реших да се запозная с нея, въпреки че нямаше някаква мигновена химия в погледите. Чудих се как ще реагира приятелката ѝ и за това и бях готов да се запозная с нея, само ако покаже някакъв по явен признак, че може да се случи нещо.
Абсолютно не вярвам да се видим втори път де, ама както и казах, аз може даже да не я позная, така че. Темата по скоро я пуснах, защото ми се е случвало много пъти, момичетата да не изразяват необходимата емоция за да се случи нещо, каквото и да е. Може би и аз съм просто бавен, но редовно имам проблем с разбирането на знаците на момичетата, защото един поглед може да значи милион неща, и просто всичко което правите го показвате по един и същ начин, а в главата ви знаете само какво искате да кажете, покажете.
just.smile^ω^
12-28-2014, 07:01
Или е с прекалено ниско самочувствие или просто нз как да отвърне или е срамежлива или пък е доста тъпичка. Обаче не слагайте момичетата под общ знаменател не всички са такива ;)
roska.girl
01-06-2015, 08:16
А пък аз понякога се заглеждам в някакви хора, просто от скука. Може би правя същото впечатление. Това не ме прави странна. Нали?
Е нали все някаде трябва да гледаш нали ? Спокойно не си само ти така в автобусите аз така заглеждам дадено момиче и си мисля за съвсем други неща ...
Да "заглеждаш" някое момиче и да "гледаш" някое момиче са различни неща. А това със заговарянето в автобусите, на улицата, в магазина за мен е странно и не води до нищо пълноценно.
Но погледа ѝ беше толкова студен и незаинтересован.
Слязох от автобуса и погледнах през прозореца и я видях и тя ми се усмихна...Та въпроса ми е, каква е логиката да го направи след като слязох...Видя че я гледам, не реагира, а го направи чак като слязох...
И по това определи че е студена и незаинтересована,а говори ли със нея,Не си че да кажеш че е такава.
Како започне да се държи по този начин тогава ще разбереш че тя е такава,всичко е в главата ти.
Каза че щом погледа и ти се е сторил студен си се отказал(След това си спрял да поглеждаш към нея),но тя може все още да е искала да се запознаете просто да не си момента/уловил усмивката и.
SpiritInBlack
01-09-2015, 18:25
Всичко може да е станало, може дори да не се е усмихвала на теб накрая. А защо това ти е попречило да се запознаете ? Ето, не е била на кеф, а ти си бил шансът да и оправиш настроението. Ти самият едва ли со особено приветлив към всички.
Сериозно, момичетата често са нелогични. Не се опитвай да ги разбереш, просто го използвай тоя факт в своя полза.