View Full Version : Veet® Easy Wax™ Electrical Roll On - обезкосмяване - въпроси
Някои да е използвал Veet® Easy Wax™ Electrical Roll On ?? Колко струва , доволни ли сте ?? А кола маската ,която се поставя вътре , свършва ли и откъде може да се купи още ?? Какви други методи предлагате за обезкосмяване ??? Аз се обезкосмявам с епилатор , но ми се появяват малки пъпчици, след това , някои изчезват ,а други си остават . За да не ми се получават подкожни косъмчета какво трябва да правя ? Понякога не ми хваща корена - ЗАЩО ?? Благодаря ви предварително
Аз го използвам. Струваше около 50-60 лв. не помня колко точно вече. Кола маската, която се поставя е достатъчна може би за кола маска на ръцете и краката, но е индивидуално за всеки, поне на мен за толкова ми стига :D Отделно тя струва 19 лв. и може да се купи от по-големите супермаркети или козметични магазинчета, не е трудна за намиране, но като цяло кола маската върши добра работа, макар че излиза доста по-скъпо от епилатора :D И на мен ми се получават подкожни косъмчета, дори и след кола маската, но можеш да използваш ексфолиант за тяло, за да ги махнеш по-късно. Колкото до това, че епилатора не ти хваща корена - нормално е ако косъмчето е по-късо, а и ако е някой от по-новите модели нищо чудно, вече ги правят доста по-некачествени от преди, всичко е отбиване на номера :)
една моя приятелка също използва епилатор , каза ми ,че преди това си взима дълга вана след това подсушава мястото, от което иска да махне косъмчетата и така не са и се получавали косми .... дали е индивидуално за всеки или би действало и при мен ??
http://www.technopolis.bg/b2c/details/822301/P11130508/EL.-K-KT-ZA-KOLA-MASKA-VEET-EASY-WAX - тук струва 40лв , а с доставката 50лв
Veet® Gel Wax Kit а това някои използвал ли го е , на мен една продавачка ми го препоръча ,ама знае ли човек дали е искала да вземе само да го продаде ?? Доволни ли сте и колко струва ??
Имах предвид, че е индивидуално - в зависимост от окосмяването. Колкото до Veet® Gel Wax Kit това не е ли нещо като депилатоар, не съм го ползвала и не мога да съм сигурна, но ако е подобен на депилатоар не бих ти го препоръчала :)
не е като депилатор това май е коло маската и после отгоре се слага лентичка и се дърпа , не съм сигурна... а с депилатора колко време не ръстът косъмчета
Явно съм се объркала. А депилатора има почти същия ефект като самобръсначката