Влез

View Full Version : Тъп съм

funkey
06-29-2014, 15:55
Здравейте на всички!Дойде ред и аз да потърся съвет или обективно мнение по въпроса.Пиша тук именно,защото ми е ужасно трудно да говоря за чувствата си или да се пробвам да изразя кашата в главата ми! За енти път проблема се отнася за раздяла с приятелка...макар връзката да е била прекалено кратка.Ще се опитам да бъда максимално кратък и ясен,и се надявам поне малко да схванете смисъла и то правилно!Двамата сме на 19 г. , запознанството ни беше супер спонтанно и смешно,което мен много ме кефи.Всичко започна по баловете,преди това бяхме излязли 2 на кафе и всичко мина просто перфектно.Тя беше човека,който изпитваше много повече от другия ( и не обич,а просто увличане така казано ,не тогава ами малко по късно)Бяхме в мармарис излизахме няколко пъти,всичко беше супер,нещата се задълбочаваха лека-полека.Последната вечер в турция правихме секс.1 месец преди това беше скъсала с приятеля си и ми каза неща,които ме увериха,че съм 11000 пъти по-добър.Може да изглежда несериозна за момента,но ви уверявам,по-сериозно момиче от нея няма да видите,но в същото време и объркано.Ето защо- излизахме след това в нашия град всеки ден,всичко беше супер,не вярвах,че бих продължил да се занимавам с нея,някак си си мислех,че ако продължим няма да стигнем до никъде,но реших да дам шанс да я поопозная.Почнах да я харесвам малко по малко,докато тя просто умираше за мен.Аз не давах големи надежди за това , просто живях за момента,бях си казал,че няма пак да се привързвам,защото имам навика много лесно да го правя... Дойде и момента в който отидохме в летен курорт и почнахме 2 различни и супер несъвместими работи.Тя работоше в началото няколко дневни,успявахме да се виждаме макар и за малко заради моята работа,понеже постоянно може да изкочи нещо и е трудно да си направиш план за по- късно.Това беше за 4-5 дена,всичко беше супер,но аз продължавах да не влагам много усилия и надежди,макар и тя да не го забелязваше.Докато не дойдоха нощните смени...тя всяка нощ е на работа,а при мен може по всяко едно време да ме извикат за работа или трябва да съм там във всеки един час от денонощието и деня,малко са часовете,които се събират за спане и като цяло за почивка.Опитвах се да и отделя време,гледах да наблегна точно в този момент на работата за да мога после да съм спокоен,че ще си изградя добро име пред шефовете и след това ще отделям възможно най-много време с НЕЯ.Но явно за нея това не е било достатъчно,понеже аз имам сливи в устата и съм сляп,се стигна до раздяла.Каза ми,че не е като преди,като че ли смме се отчуждили,при 3-4 дена без виждане.Когато ме извика да си "поговорим" ми каза освен това,възможното ми заминаване за Англия е също фактор,не искала да има такъв тип връзка.Но аз и обясних,че нищо не е сигурно,важно е какво се случва на момента,плановете за бъдещето не винаги стават така както ти искаш,за това и гледам да не правя такива.Тогава също и казах,че мислех да и направя изненада именно заради това,смятах да я заведа на ресторант и след това да я закарам на една уникална гледка,където и бях обещал преди време,един вид да и покажа,че ме е грижа за нея и мамка му да глупак съм,че трябва да го осъзная по този начин,ролите се разменят.........Общо взето,на кракто, това е историята.На нея и беше супер трудно да направи тази крачка,супер гадно,аз го видях това, изживявал сам го и преди и точно заради това няма да я оставя просто ей така,майната ти и това да е,и след това да останат много неизказани мисли,и неща,които искаш да направиш...Уникално трудно си харесвам момиче,което да ме впечатли с нещо повече от 1 вечер,готов съм да дам много,ужасно много за 1 връзка,стига да ми бъде даден шанс...Днес мисля да и взема малък символичен подарък,случай именния и ден,да измисля някакво тъпо оправдание да се видим и да се пробвам отново да я разубедя и да и покажа и другата гледна точка на проблема...Момичето си струва мамка му и аз късно го осъзнах,стигаше ми да правя секс и да се виждам за малко с нея,докато не дойде този момент,който те кара да се замислиш и някак си неочаквано разбираш,че не ти е през хуя дали ще си с нея или не,дали ще е голяма загуба или не...Благодаря на всички отделили време да го прочетат и успели да го разберат .

galaxy29
06-29-2014, 16:00
сам си го каза

Didko_Beats
06-29-2014, 16:21
Не осъзнаваш какво имаш , докато не го загубиш ...

AnarchyBoy
06-29-2014, 16:42
Или се бориш или продължаваш, стига си се вайкал и псувал.

funkey
06-29-2014, 17:12
Или се бориш или продължаваш, стига си се вайкал и псувал.

Е това мисля,че исках да чуя,това мислех и да направя,да се боря,единствено се страхувам да не изглеждам жалък и привързан.Просто се ядосвам,че има още много в тази връзка, просто не иска да го осъзнае,искам да я опозная както и тя мен.Да спре да се прави на силна,просто да се отдаде на чувствата,а не на мислите!

funkey
06-29-2014, 17:13
За жалост така се получава да,понякога трябва да го осъзнаеш по трудния начин :)
Не осъзнаваш какво имаш , докато не го загубиш ...

AnarchyBoy
06-29-2014, 17:18
Щом ще се бориш.. отиди и обясни това, което на нас, ма не го репетирай.. просто отиваш и импровизираш..
Ще се изненадаш, но съдбата обича хората с топки.. ;)

funkey
06-29-2014, 17:23
Знам брато,опитах се да и го кажа онази вечер,макар и не толкова добре, понеже ми е трудно да изразявам това, което чувствам,предпочитам да го покажа,,,,Но да,няма да се правя на путка и да премълча това,което искам да и обясня,ще отида и ще се пробвам да превъзмогна някак си този недостатък.

yakuza_
06-29-2014, 17:23
Не съм видял, някой да казва противното.

funkey
06-29-2014, 17:47
Виждам, че си наблюдателен, но не търся утеха
Не съм видял, някой да казва противното.

deadshadow13
07-03-2014, 20:01
Явно си търсил само ''Хубавото'' в една връзка.По-добре не се занимавай повече с нея.Ако тя найстина е такава за каквато я описваш за тези 3 4 дни в който не те е виждала вместо да скъса с теб,щеше да и липсваш и да няма търпение да прекарато малко време задно,явно не е такава за каквато я мислиш.

Mr.Killer
07-03-2014, 22:16
Щом това за теб означава "максимално кратък" не си представям какво щеше да е ,ако си беше излял цялата душа. :D