Влез

View Full Version : Дали е любов...

o1ive
06-30-2014, 22:57
С едно момче бяхме приятели от много време и в един период станахме по-близки,а след време още по-близки и приятелството прерасна във връзка.Спах с него за първи път,но след време разбрах,че си е говорил с бившата си по телефона и заради начина,по който го разбрах,а именно-не от него,почнаха постоянни съмнения и караници.Съмненията идваха от това,че тя му е първата във всяко отношение(първата любов,първата с която го е правил и т.н.),имали са 2 годишна връзка и това ме караше да изгарям отвътре,да се питам дали някой ден няма да ме зареже и да се върне при нея.Никога не бях ревнувала някой така,а дори и да съм ревнувала,не го бях показвала..И така до един ден,в който,когато бях разстроена не го оставих.Може би го направих повече,за да видя дали му пука,дали ще ме остави да си тръгна..Та след известно време си продължихме да се виждаме,но понеже е най-големият инат,който познавам,ми каза,че като го остави дадено момиче не би се върнал при нея,колкото и да я иска.Междувременно,понеже сме малък град и всичко се разбира,започнах да дочувам,че излиза и с бившата си приятелка.Понасях всичко с много болка,докато един ден не реших да направя нещо,което смятах,че ще е най-разумното-да пиша на въпросното момиче,за да се уверя,че наистина имат нещо.Оказа се,че наистина излиза и с двете.Тя каза,че докато сме били заедно са поддържали само приятелски отношения,освен,че седмица преди да тръгнем и бил казал,че я обича..Решихме вместо той да ни върти,ние да въртим него..Хубаво,ама тя не знам как гледаше на ситуацията..а така и не разбрах,говореше само колко много го обича и как не иска с друг..Каквото и да е поне си казвахме неща и оставахме учудени как тактиката му е една и съща..До един ден,в който не ми прати тяхна снимка,на която той беше гол до кръста(и по-надолу може да е бил,но на самата снимка не се виждаше),а тя беше по сутиен.Това ми направи страшно лошо впечатление и спрях да и споделям.Не,че съм и споделяла всичко де,но все пак..След няколко дена получих някакви романи във фейсбук,гласящи,че "той със сигурност не ми бил казвал,че има чувства",че "добротата ми била престорена" и т.н.Стана ми адски нагло,при положение,че не е изобщо така за чувствата,а какво да говорим за добротата..В крайна сметка не се получи това.За кратко си приключихме взаимоотношенията с момчето и бяхме само приятели,но след време пак започнахме да се виждаме.Не знам дали се беше научил да лъже по-добре,но му вярвах повече от преди.Даже във фейсбук в приятели я нямаше.Всичко беше добре,докато преди няколко дена не научих,че си говорят и е ходил при нея.А той отрича всичко..Изключително ми е гадно и сякаш се въртя в някакъв омагьосан кръг.Въпреки,че знам толкова много неща и вече не знам обичам ли го,или го мразя,не мога да го оставя..Понякога се държи ужасно,когато е ядосан е неузнаваем.Обижда ме,наричал ме е лесна,курва,боклук,при положение,че съм го правила само с него.И аз не му мълча,което може би е грешка,но не съм от типа хора,който като ги обиждат,ще стои и щe мълчи.Не ме е удрял,но и думите не болят по-малко.В други моменти пък е най-добричкият.Не го правим често,ако кажа и,че изобщо не го правим,че за да е заради секса.Казала съм си,че докато е несериозен няма да го правя.Чувствам се предадена,използвана, унижена и вече имам чувството,че не знам коя съм,но колкото и смешно да звучи не знам как да се откажа от него.. :(

galaxy29
06-30-2014, 23:33
докато изчетем тоз роман, може и да те заобича

o1ive
06-30-2014, 23:43
Никой не те кара да го четеш. ;) :)

galaxy29
06-30-2014, 23:55
е да, ама го прочетох ;/
някой май е гледал john tucker must die

Ivan Zahariev
07-01-2014, 01:11
Докато има балъци ще има и тарикати :) .. Опитай да познаеш към кое от двете определения спадаш

sometimes_
07-01-2014, 06:37
Що ви е такъв кеф да се унижавате по тоя начин? Съвсем сериозно питам... Просто ми е интересно какво е чувството да си изтривалка? Чак пък писала на бившата му... :D За да си сигурна, че няма как да си по-жалка, ли го направи?

analgin
07-01-2014, 07:44
Остави го и прекъсни всякакви отношения с него, не си заслужава да си губиш времето и нервите с комплексирани пишлеменца, създаващи си драма за да им е по-интересен така или иначе тъпия им живот.
Не е любов, описаното по-горе са само филми и си личи от километър ,че е някакъв адски неосъзнат само заради факта ,че те е обиждал по такъв начин , можеш да намериш човек, който да те уважава и да имате нормални отношения , не си пропилявай времето.

ol1v3
07-01-2014, 10:19
Понеже не мога да си влезна в профила,пише,че е несъществуващ,пиша от друг.Та като цяло благодаря за мненията,но някой от вас са леко груби не мислите ли?В крайна сметка всеки е правил някакви грешки,включително и аз,ама някой неща е късно да се поправят..Искала съм да приключа всичко,но ми е много трудно... :(

HellMoon
07-01-2014, 11:06
Не е любов, а игра от негова страна. Чудно ми е как ти и бившата нямате никакво достойнство и самоуважение....
Да позволите на един ''селски тузар'' да ви върти толкова време, че даже не знаеш дали да го оставиш.
Първата любов е трудна, но не е последна. На една друга потребителка и написах, че заслужава нещо по-добро! Ти също !

different111
07-01-2014, 11:31
Аз няма да те нападам, че нямаш достойнство, самоуважение, че си ''балък'' в случая. Да, вярно, че не си постъпила правилно като си писала на бившата му, но когато човек е влюбен прави глупости и не мисли трезво. Станалото - станало дано да си си взела поука от цялата тази работа. Имай повече самочувствие разбери, че заслужаваш най-доброто и ще дойде момента в който ще се появи момче, което ще те оценява. Не е изключено, че този няма да те потърси след време като разбере какво е загубил, но ще е твърде късно. Успех :)

oliv3
07-01-2014, 12:18
Благодаря ви за мненията.Тогава това ми се струваше,че е най-доброто,което мога да направя.Да си пишем и вместо той да ни прецаква и върти,ние да го правим и накрая да остане сам,но нямаше как да стане,при положение,че другото момиче имаше съвсем друга тактика..Иначе за търсенето,търси ме,особено като усети,че почва да ме губи малко.Точно заради това ми е още по-трудно..спра да го търся аз,изобщо всякакъв контакт,а той точно тогава започва да ме търси най-много.Пише смс-и и понеже имаме общи приятели като седнем на кафе,той сяда при нас..и ей такива подобни работи,които правят това да не общуваме невъзможно..

Ivan Zahariev
07-01-2014, 18:07
Значи той се опитва както се казва да тъче на 2 стана ... лошото е че вие двете му позволявате да прави това. :) Все пак кое момиче заслужава да бъде обиждано по такъв начин независимо каква е все пак си има някакво самочувствие. Той знае че ти държиш на него и че го обичаш и т`ва му е коз ... че може да направи много неща после щи каже няколко мили думи и ти си му простила. Такава любов не ти трябва зарежи го никоя жена не заслужава да бъде правена на нищо и да се отнасят по такъв начин с нея и да и играе някви номмера зад гърба и тя да го търпи за това се изказах така малко по нагоре. Така че зарежи го и си продължи с живота и въобще не отразявай неговите опити за комуникация с теб и да ти е гадно ще е временно :) така че Успех. :)